Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    Ptákovina? Kolik her se odehrává v mysli umírající osoby? Naopak si myslím, že celý příběh je moc pěkná pocta weird fiction žánru.
  • misho8723
    Tak nato, že tVoEC tvorilo 8 ľudí, tak vytvorili super dielo .. nehral som hry typu Dear Ester, Gone Home ale táto hra od Poliakov je super zážitok... a míny boli parádne :).. inak Sherlock nový je dobrý, ale príliš veľa loadingov a tiež nie je príliš ťažký.. na všetko v podstate príde sám Sherlock a hráč robí väčšinou len mini-hry.. ale grafika tvári je parádna
  • Dost o ničem hra, moc krátká, kolik tam je spolu hádanek 5? Grafika se ale vydařila, proc takovou nedaj to naky MP FPS? Umím si živě představit snipera nahoře na té přehradě jak stříli na všechny dolů *1* *3*
  • Keyz
    Tak máš i horší hry kde za málo hodin a máš cenu jako kr*va. Navíc zde na tom vidíš nějakou práci. Na první pohled to vypadá dobře a věrohodně.

Kr*va je zakázané slovo? *15*
  • Keyz
    Sherlocka. Potrénuje mozek *3*
  • Keyz
    Já jsem od toho nečekal nic logického apod. Bral jsme to jako scifi bez nějaké návaznosti na to jak by to asi mělo být atd. A pak mě to nevadí. Je to pěkné, hádanky se řeší celkem lehce.

Navíc je dobrý, že ten kosmonaut je ihned na začátku. Ujasníš si, že to nemáš brát "vážně". Lepší jak mnoho her, kde máš tunu keců o tom, jak to je strašně propracované a makalo na tom 500 odborníků, a pak máš po dohrání sníženou inteligenci.
  • Ty seš dobrej chudáček. Každopádně slabý pokus o napodobení.
  • Keyz
    To pak má nějaká super vlastnost která ani nejde vysvětlit u jedné hry 2/3 váhu a ostatní se dělí o ty 1/3?

Třeba Já hry hraji. A tedy řeším herní mechaniky. A zde lze běhat. Jinde to nejde a to je sakra otravné.
    Jasně, že něco má více "váhy" něco méně ale někdy to zde vypadá, že mají naschvál porouchané měřítka *3*
    Je jedno, kolik a jak důležitých věci vysypeš z rukávu, protože na to často hodí jeden nejasný argument o pocitu, který se nedá vysvětlil. A jakoby ten pocit asi zažil každý kdo to bude hrát. Namísto aby se více dbalo na věci, které opravdu každý uvidí, zažije a bude mít možnost si vyzkoušet. Třeba ten běh. To opravdu zažije každý a možnost volby je dobrá pro všechny.
  • Jo to musím přiznat, že to byl snad nejlepší moment ve hře. paráda úplně sem čuměl *14* *14*
    a nejhorší bylo SPOILER SPOILER SPOILER když na mě vyskočila zombie... to už sem fakt nechápal, co to dělaj..
  • Hra je to sice zajímavá i krásná, ovšem ten konec to, alespoň pro mě, úplně zabil.
    Hned od tý scénky s kosmonautem jsem tušil, že rozuzlení bude nějaká ptákovina a nemýlil jsem se, bohužel. *16*
  • Takle.. mám rád indie hry, nízkorozpočtový filmy..nejde mi ani tak o grafiku jako spíš o obsah. Ale! Z těch 3 her je podle mě Sherlock nejlepší. murdered soul bych vůbec nezvažoval, podle mě je to blbina. Ethan Carter není pro každýho, a mě strašně nasral. protože si s tím dá doprdele nějdko tak moc práce, a pak ztoho nevycucá ani 20% toho, co by šlo. A sherlock je dobrej! a navíc mu vydrží dýl jak 3 hodiny.
  • Už to mám doma, mám se zitra stavit? *14*
  • maros.goc
    čakal som vyššie hodnotenie, ale čert ber číslo :) tú hru chcem :) ale tých 5 hodín za 20e? hm...veľa veľa
  • Veskoslav
    To je tak vtipné. Haha....kolik ti je? 10? *7*
  • Dogkiller
    Kup kamarádovi tuhle, pak můžete hrát i ve dvou.
    http://www.svet-her.cz/spolecenske-hry/nevinne-hratky-pro-dva/
  • Je to jednoduché - pokud si kámo potrpí spíše na klasické adventury, volil bych Sherlocka. Murdered bych mu koupil pokud by byl spíše ten "mainstreamovější" typ, ne ani tak klasik, ale spíš hráč modernějších her. A Vanishing je spíše experimentální záležitost, takže pokud kámo hraje indie hry nebo kouká na nezávislé filmy, toto by ocenil. Vanishing ač vypadá suprově, fakt to není klasická adventura a od hráče čeká otevřenou mysl, což každý nemusí, třeba hráč který je pohodlný a chce si "odehrát svojí dávku" klasické adventury, tomu bych Vanishing nedoporučoval.
  • Veskoslav
    Nemá prosím někdo srovnání s novým Sherlockem a Murdered Soul Suspect? Kamarád má narozeniny a má rád tento typ her, tak co by jste doporučili? Podle recenze je tato hra docela pěkně zpracovaná a to jak graficky, tak co se týče mechanik. Děkuji.
  • hrozná hra, kde jsou čisílka, kde je klikaní myší. No nic du si nainstalovat BG, tyhle nové hry jsou odpad..
  • Moc díky za recenzi konečně mám chuť si tu hru zahrát,ze startu sem to vždycky po 10 minutách vypnul stejně jako dear ester,ale recenze od Pavla mě zase presvědčila že si to mám zahrát ... *1* *2*
  • Mato1987
    Alan Wake je výnimočný počin, vývojári alan wakea teraz pracujú na dokončení ich novej hry s názvom quantum break, zatiaľ to vyzerá naozaj pekne a pútavo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit