Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    No potom teday nemusim vytahovat ty tve obhajoby na tema Beyond:Two souls... pravda byli slusnejsi jen to byl skor ciery Fanboyismus. *5* Kazdy sme naky jasne. Chapu.
  • slušne to napísať nešlo? Recenzia subjektívny názor, tiež treba selektovať, prečítať si ich viac a riadiť sa podľa tej, ktorá je človeku bližšia...imho poradím ti nikdy pred hraním alebo kúpou nečítať recenzie, maximálne pozrieť trailer, preview a nič viac....
  • Jack1947
    Je nejaky jiny realny duvod proc by si jen nesiril svuj nazor bez nejakych sprostych slov.
    Ano, nikdo te tu byt nenuti. Nekdo tu je rad. Tak to ostatnim nekaz.
  • michaliuz18
    aj kebyze tam hodim sirku do toho mam tuto stranku u prde**e ,bud nech sa premenuje na metacritic.cz alebo sa naucte recenzovat hry ,a stale cakam na trvaly ban nech mam pokoj lebo toto je najvacsi herny hnoj tato stranka
  • Jack1947
    *3* .
  • Vrook
    "prilevas olej do velkeho kanystru s bezninem" *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Jack1947
    Vis ze tim ze to pises, jen prilevas olej do velkeho kanystru s benzinem ?
    Pak se pridaji dalsi, fdalsi a zase tu bude mela... na kterou zde poukazujes... nemuselo by se treba od1 epúizody ciselne hodnotit (moc podobne konkurenci). Indie mivaji taky mensi hodnoceni, nekdy ne jen vyssi. Vo tom to nebude.
  • michaliuz18
    klasicky primitivny GAMES.CZ :D koko*tinám daju 8 a hre s emociami kde zalezi na kazdom kroku a celkovo kvalitnejsim hram daju 7 a menej :D a potom sa cudujme ze su tu hadky :D
    chodte do Pi*tche a nerobte mi nervy primitivy z games.cz :D
    lebo po prve odradzate dobrych hracov svojimi drbnutymi recenziami
    a po druhe len utvrdzujete ze indie hry a casual hry su lepsie
    jaj degeškovia sa tak smejem jak hlboko klesaju recenzie na tejto stranke:D

ze im to tu vobec tolerujete a nevyserete sa na tuto stranku bodaj by raz skrachovali za tie srašišky co sem pisu:D
  • Keyz
    Jo, bohužel. Zážitek navíc nemám z toho, že jsem muset mačkat něco aby se stalo to, co by se stejně stalo.
  • Jack1947
    Jenze tady v tom pripade to je (ne)interaktivni film, jak by to mohlo byt bez potrebneho mnozstvi QTE?, asi nemohlo pac je to jeho hlavni naplni ta omacka kolem je jen omacka a
    ta se hoodne rychle vstreba a pak zustane jen suchy chleba.
  • Keyz
    Nejhorší je když hráč musí dělat zbytečné QTE. Jako při obvazování rány anebo páčení něčeho. Trvá to dlouho a stejně se to musí vypáčit. Hloupost dát to jako QTE. Když se to nepovede tak se nic nestane. Tam kde je nutnost to udělat rychle to beru. Ale jinde to je na nic a je to otravný. Když se na to mám koukat tak, by to postava mohla udělat sama.
  • Android? Nic? mkay :-/
  • "jedna z najlepsich hier histore Resident Evil 4"

Facepalm...

QTE je ta největší sr*čka co herní průmysl vůbec mohla postihnout.
    Ale consolefaggům/mentálům to nejspíš přijde super, protože místo obvyklého mačkání jednoho tlačítka musí zmáčknout hned DVĚ NAJEDNOU !!! A to v téměř nesplnitelném časovém úseku 5ti sekund. To je challenge jak moje noha...

Zajímalo by mě jestli bude QTE používat i Warhorse, když je to tak super věc.
  • Jack1947
    Tak dulezite je ze sis znovu mohl prozit Flashbacky, ktere beztak hru jinak neovlivni to az tenhle dil respkt (Epizoda).
  • Inquisitor
    V podstatě nijak, smazal jsem save z druhý řady a zkusil znovu pustit novou hru a už to ten starý save z první řady načetlo.
  • Jak jsi to vyřešil?
  • Díky, funguje to...
  • Inquisitor
    To ovládání během akčních scén mi přijde mnohem lepší. Je to víc akční, rychlejší a míň krkolomný než v první řadě. A jak už tady bylo řečeno, komu se líbí první řada, nebude zklamaný. Jenom pro ty co chtěli větší inovaci to nic novýho nepřinese. Za sebe zatím spokojenost.
  • Fremencz
    Musíš držet levé tlačítko myši pak se ti šipka ukáže a potom už stačí pohnout myší v daném směru jaký šipka ukazuje a nebo stisknout klávesu D.
  • Inquisitor
    Tak už mi to jede.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit