Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Parádní zakončení, aneb na hrubý pytel hrubá záplata. Za mě 8/10 i když to bylo sakra krátké asi nejkratší cca 1h 45minut. ( mohlo být lepší, i horší) dělal jsem pokaždé taková ta neutrální rozhodnutí... nikoho nezabil až na konci jsem udělal zásadní zabil jsem Crůůked mena a místo aby byli vdeční ještě píčovali... Nerissa mě překvapila a po vyslechnutí srdceryvného rozhovoru jsem jí šel sledovat. Tohle bude ještě zajímavé... v 2řadě.
  • To je špatné pokud to má něakou formu otevřeného konce...

Nedej bože konec formou první epizody ktery je v průběhu druhe epizody uplně smeten pod koberec jako by se nestal....

A co sem tak četl tak něak podobně končí i 4 epizoda což jsou pak celkem zklamaní když zvrat co vas nalaka k WTF je pak uveden na druhou kolej.
  • kdo taketo sr*cky vobec hraje
    • To se nehraje, na to se kouká. A občas se něco odklikne. Pravda, není to tak namáhavé jako číst komiksy (to musíš číst text sám a manuálně otáčet prstama stránky) ale zároveň je to akčnější než koukat na film.
  • pro mě mírné zklamání. dal jsem si všecko najednou a prostě to tak nepůsobilo. samozřejmě, postavy jsou příjemné, dialogy zajímavé a především grafická úprava, hra barev a celkový styling hry je vážně pěkný. ale příběh vcelku laciný, i když závěrečný pokec navnadil. každopádně co mi vadilo na the walking dead (zatím jsem dohrál jen první díl) je tady mnohem výraznější. rozhodnutí jsou prostě jen kosmetická a mnohdy kompletně zbytečná. v páté epizodě už mi bylo vlastně jedno, jak budu na koho reagovat. poslat žabáka na farmu nebo ne? a co prase? co mi po něm, když ho ve hře uvidím všehovšudy 2x?. soud u studně byl podle mě dost směšný a hodně uměle udělaný tak, aby nějak můj vztah s ostatními měl nějakou váhu... neměl... dopadlo by to úplně stejně. nakonec ze všeho nejlépe vyšel hlavní protagonista, ale to už taky není překvapení, když se ze zlého vlka stává klaďas. v kolika hrách a filmech už to bylo? pár hodin po dohrání ještě zájem neupadá, ale až vyjde druhý díl, budu na něj mít stejně bídné očekávání jako na druhý twd.
  • kebyze to rozkuskuju iba na 3 epizody ... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit