Přejít na výpis diskuzí
The Wolf Among Us - recenze 1. epizody
21.10.2013 | Miloš Bohoněk
71 příspěvků
-
Fables jsem nečetl, ale Jeníčka a Mařenku si tam představuju podobně jak byli v tom letošním filmu Witch Hunters akorát v současnosti *1*
Jinak hra je to parádní, teď si budu měsíc trhat vlasy. Prostředí je ještě zajímavější než v TWD. -
Dela, uz by se snad vzhledem k terminu mohly delat finalni upravy, a planuje, melo by to vyjit v Q4, coz, vzhledem k tomu, ze konkretnejsi datum jeste neni stanovene, nejspis znamena prosinec :)
-
Nepoužívejte předemnou spojení Bad Wolf, to je pořád moc citlivé téma. Jinak je to totální pecka, baví mě to víc než zombie. Zombie jsou nuda...
-
Na jednu stranu jo, pro pruchod mi to stacilo, nebylo tam nic, co bych potreboval dovysvetlit jinde (krome
trollu a Bluebearda, ktere jsem z pohadek neznal ). Ale navnadilo me to Fables sehnat :D
Na stranu druhou, asi bych se k nekterym postavam choval jinak, kdybych je znal z komiksu, byt je dej zasazen jako prequel. Kdybych vedel, ze, hned na zacatku, Toad je dejme tomu nevdecny hulvat ignorujici pravidla, asi bych k nemu nebyl vubec tak mily. -
Chtěl by sem se zeptat jestli se dělá na pokračování The Walking Dead, nebo jestli se alespoň plánuje.
-
Par drobnosti ke hre :)
1) hru je mozne kdykoli zastavit pomoci mezerniku - naprosto uzasne behem dialogu, i kdyz svou anglictinu povazuji za vynikajici, nekdy jsem tu mel problem si ty moznosti jen procist, natoz si vybrat. Diky mezerniku toto odpada :)
2) u steam verze (u kupovani z jejich obchodu nevim) byva problem, pokud cesta k ulozenym pozicim (Dokumenty) obsahuje diakritiku; takze jestli to jeste neopravili a hra se vam neuklada, zmente uloziste Dokumentu :) -
Uvedomujes si ze si mohl Spoilovat ted ? *7* .
-
Řekla že mu Bigby zničil barák, to je podle mě naprosto dostatečná informace pro každýho komu někdy v životě bylo 6 let. *3*
A nemá to nic co dělat s Fables lore, to je jako by ses ptal proč je tam Sněhurka na obrázku se sedmi malejma týpkama. -
"Drobky Jeníčka a Mařenky tu ale hledat nebudete, ..." Ve světě Fables by jste ani nechtěli *1*
-
Taky si myslim, zase ale nekomu to holt prijde malo. Nespokoji se jen s tim co mu tvurci podstrkuji chce vedet neco vic.
-
Postupně se ti tam odemykaj záznamy o postavách a místech. Mně to přišlo dostačující.
-
Nějaký prase co mluví :) věděl to co hra řekla.
-
Už aby byla venku celá sezóna, chci si to užít vcelku stejně jako Walking Dead.
-
super hra telltale zas nesklamal , sice som si na to chvilu zvykal, rozpravajuce zvierata moc nemusim a ono spojenie fantasy sveta s realnym je take cudne a neokukane z mojej strany .. ale zvykol som si a nakoniec sa dost tesim na dalsi diel, ono to zle skoncilo a serje ma to:D
-
*Prase *15*
-
Tys nevěděl co je to za prse? *8*
-
Ja se necham prekvapit, casu dost. *3*
-
To jsem tedy zvědav. Ale divný, že když to lze najít na internetu.
Pak logické otázky jako Co to je za prase a proč to je prase apod se dají zjisti dříve, než to hra možná řekne. Je to blbý když něco řešíš ve světě kde nevíš jak to funguje a zůstává nad tím rozum stát. -
No ale podle mne chteji prave, postupnym odkryvanim udrzet pozornost takze to beru jako dobry vtahnuti do deje. Nez aby nedejboze vsechno i s hlavni zapletkou vybalily na hrace hned.
-
Jo je to dobrý, jen jako neznalec toho světa nevím nic a jsem vržen do mnoha divností a na které není odpověď. To je dost blbý, protože to odvádí pozornost. Většino se příběh vypráví tak, že je tam slušný popis prostředí. Zde je prd.