Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekromant33
    Fables jsem nečetl, ale Jeníčka a Mařenku si tam představuju podobně jak byli v tom letošním filmu Witch Hunters akorát v současnosti *1*

Jinak hra je to parádní, teď si budu měsíc trhat vlasy. Prostředí je ještě zajímavější než v TWD.
  • Dela, uz by se snad vzhledem k terminu mohly delat finalni upravy, a planuje, melo by to vyjit v Q4, coz, vzhledem k tomu, ze konkretnejsi datum jeste neni stanovene, nejspis znamena prosinec :)
  • MidnighT91
    Nepoužívejte předemnou spojení Bad Wolf, to je pořád moc citlivé téma. Jinak je to totální pecka, baví mě to víc než zombie. Zombie jsou nuda...
  • Na jednu stranu jo, pro pruchod mi to stacilo, nebylo tam nic, co bych potreboval dovysvetlit jinde (krome trollu a Bluebearda, ktere jsem z pohadek neznal). Ale navnadilo me to Fables sehnat :D
    Na stranu druhou, asi bych se k nekterym postavam choval jinak, kdybych je znal z komiksu, byt je dej zasazen jako prequel. Kdybych vedel, ze, hned na zacatku, Toad je dejme tomu nevdecny hulvat ignorujici pravidla, asi bych k nemu nebyl vubec tak mily.
  • 95martin
    Chtěl by sem se zeptat jestli se dělá na pokračování The Walking Dead, nebo jestli se alespoň plánuje.
  • Par drobnosti ke hre :)
    1) hru je mozne kdykoli zastavit pomoci mezerniku - naprosto uzasne behem dialogu, i kdyz svou anglictinu povazuji za vynikajici, nekdy jsem tu mel problem si ty moznosti jen procist, natoz si vybrat. Diky mezerniku toto odpada :)
    2) u steam verze (u kupovani z jejich obchodu nevim) byva problem, pokud cesta k ulozenym pozicim (Dokumenty) obsahuje diakritiku; takze jestli to jeste neopravili a hra se vam neuklada, zmente uloziste Dokumentu :)
  • Jack1947
    Uvedomujes si ze si mohl Spoilovat ted ? *7* .
  • Řekla že mu Bigby zničil barák, to je podle mě naprosto dostatečná informace pro každýho komu někdy v životě bylo 6 let. *3*

A nemá to nic co dělat s Fables lore, to je jako by ses ptal proč je tam Sněhurka na obrázku se sedmi malejma týpkama.
  • "Drobky Jeníčka a Mařenky tu ale hledat nebudete, ..." Ve světě Fables by jste ani nechtěli *1*
  • Jack1947
    Taky si myslim, zase ale nekomu to holt prijde malo. Nespokoji se jen s tim co mu tvurci podstrkuji chce vedet neco vic.
  • kubi-wan
    Postupně se ti tam odemykaj záznamy o postavách a místech. Mně to přišlo dostačující.
  • Keyz
    Nějaký prase co mluví :) věděl to co hra řekla.
  • Paul_cz
    Už aby byla venku celá sezóna, chci si to užít vcelku stejně jako Walking Dead.
  • michaliuz18
    super hra telltale zas nesklamal , sice som si na to chvilu zvykal, rozpravajuce zvierata moc nemusim a ono spojenie fantasy sveta s realnym je take cudne a neokukane z mojej strany .. ale zvykol som si a nakoniec sa dost tesim na dalsi diel, ono to zle skoncilo a serje ma to:D
  • *Prase *15*
  • Tys nevěděl co je to za prse? *8*
  • Jack1947
    Ja se necham prekvapit, casu dost. *3*
  • Keyz
    To jsem tedy zvědav. Ale divný, že když to lze najít na internetu.

Pak logické otázky jako Co to je za prase a proč to je prase apod se dají zjisti dříve, než to hra možná řekne. Je to blbý když něco řešíš ve světě kde nevíš jak to funguje a zůstává nad tím rozum stát.
  • Jack1947
    No ale podle mne chteji prave, postupnym odkryvanim udrzet pozornost takze to beru jako dobry vtahnuti do deje. Nez aby nedejboze vsechno i s hlavni zapletkou vybalily na hrace hned.
  • Keyz
    Jo je to dobrý, jen jako neznalec toho světa nevím nic a jsem vržen do mnoha divností a na které není odpověď. To je dost blbý, protože to odvádí pozornost. Většino se příběh vypráví tak, že je tam slušný popis prostředí. Zde je prd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit