Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je tam problem jako u jednicky kdy se nekteri lide nemohli npoji do hry a psalo to ,,chyby pri pripojeni s NAT,,?
    • To neni hrou ale NAT nastavenim routeru u tebe
  • Joo CoH hraju s kamosem obcas dodnes a myslim ze chvilku zahrajem i dvojku, škoda že to vypadá že nepořešily ty dementní děla že 10 tanků sejmou 3 děla na 2 metry ale tak budiž :)
    • XorxoxTalarius
      Stahni si Blitzkrieg mod ... je uz i pro novej steam relase
  • dá se ještě ted získat beta přístup do CoH2? díky
    • jo stačí když mas učet na facebooku a lajknes tam jednu stranku (odkaz najdes i tady na tiscali) ale nevim jestli beta pojede i v kvetnu nebo dneska je posledni den
      • to sem zkoušel, ale ta akce už bohužel není, tak jestli právě není nějaký jiný způsob..
  • LTM3
    V CoH jedničce jsem měl nahráno asi přes 600 hodin. Tudíž předobjednávka dvojka byla jasná volba. Alpha mě nějak moc nenadchla (docela špatná optimalizace). Za to nyní beta mě baví víc než původní CoH (mám už nejvyšší level). S truesightem a zimou se dají dělat dost dobré taktické manévry, pěchota proti tankům vydrží daleko méně oproti jedničce a tankům, ať sebelepším, stačí také pár ran (není to sice jako Blitzkrieg mod, ale je to pěkný kompromis).
    • To si teda výjimka...ale proti gustu...spíš se ti divim, že si za to "vyhodil" 50e když to má cenu maximálně 25e...
      • LTM3
        Vyhodil jsem za to 850 kč (33 euro). Co jsem se bavil se známýma a cizincema, co hrajou COH2 (veterání z jedničky). Tak při prvních hodinách v betě měli všichni smíšený pocity, po více hodinách se ale všichni shodli, že to je to hodně baví. Co se týče vytýkaní dvojce že po sobě pěchota střílí z metru a nic se neděje, tak to bylo v jedničce ještě horší, vozidla bez pásu se tady konečně neotáčej na místě jako tanky a dostávají smyky na ledu.
  • Beta uz skoncila a mozna bude dalsi dva tydny pred vydanim. Tady je video z modu Theatre of War, vypada to super :) http://www.gametrailers.com/videos/b1nqh5/company-of-heroes-2-blitzkrieg-walkthrough
  • betu jsem zkusil a dojmy jsou negativní, žádný posun v grafice ani hratelnosti oproti jedničce, spíš to vypadá jak datadisk. A hlavne me mrzí neprehledné ovladaní, treba když mam na bojisku víc jednotek jak si mam pamatovat které číslo ma ta ktera jednotka a manualne na ni kliknout je problem, protože je na bojišti ani poradne nevidíte.
    • Jo...taky sem se na to těšil, ale je to více méně CoH1 s pár novými jednotkami...totální slabota za 50e...
    • a jeste za to chteji 50e :D lituju silence kteri do toho pujdou
      • Spíše lituj těch šílenců, kteří si kupují rok co rokc CoD a DLCčka co k tomu vycházejí...
        • Lituju každýho co "vyhodí" peníze za něco předraženýho...ať je to CoH2 nebo CoD2...vývojáři očividně vidí, že určitá komunita má asi od rodičů dost peněz, tak je může vyhazovat...
        • ja si mslim ,ze jsou svepravny a tak neni duvod je litovat
  • coh2 je ultimatni hovadina

wargame airland battles je poradna valecna strategie
    • Je to ultimátné hovadina vzhledem k ceně...za tak 25e by to bylo dobrá arkáda na odreagování...
  • škoda že to podelali no... nejaka poradna strategie na trhu chybí supcom už je docela starej a obehranej. starcraft 2 ma na muj vkus malej zoom a chybí mi tam animace, treba vrtulnik se ve vzduchu otoči o 180 stupnu misto aby udelal manevr. to je jen priklad je toho vic proc me sc2 nebavi ale je to jen muj nazor
    • Jestli máš rád druhou světovou, doporučuju Men of War Assault Squad, je to nejlepší strategie z ww2, a jedna z nej celkově... *3*
      http://games.tiscali.cz/men-of-war-assault-squad-13615
    • o prazdninach vyjde planetary annihilation

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit