Přejít na výpis diskuzí
Theatre of War rozšíří nabídku misí v Company of Heroes 2
29.4.2013 | Petr Poláček
118 příspěvků
-
škoda že to podelali no... nejaka poradna strategie na trhu chybí supcom už je docela starej a obehranej. starcraft 2 ma na muj vkus malej zoom a chybí mi tam animace, treba vrtulnik se ve vzduchu otoči o 180 stupnu misto aby udelal manevr. to je jen priklad je toho vic proc me sc2 nebavi ale je to jen muj nazor
-
-
Jestli máš rád druhou světovou, doporučuju Men of War Assault Squad, je to nejlepší strategie z ww2, a jedna z nej celkově... *3*
http://games.tiscali.cz/men-of-war-assault-squad-13615 -
o prazdninach vyjde planetary annihilation
-
-
V CoH jedničce jsem měl nahráno asi přes 600 hodin. Tudíž předobjednávka dvojka byla jasná volba. Alpha mě nějak moc nenadchla (docela špatná optimalizace). Za to nyní beta mě baví víc než původní CoH (mám už nejvyšší level). S truesightem a zimou se dají dělat dost dobré taktické manévry, pěchota proti tankům vydrží daleko méně oproti jedničce a tankům, ať sebelepším, stačí také pár ran (není to sice jako Blitzkrieg mod, ale je to pěkný kompromis).
-
-
To si teda výjimka...ale proti gustu...spíš se ti divim, že si za to "vyhodil" 50e když to má cenu maximálně 25e...
-
-
Vyhodil jsem za to 850 kč (33 euro). Co jsem se bavil se známýma a cizincema, co hrajou COH2 (veterání z jedničky). Tak při prvních hodinách v betě měli všichni smíšený pocity, po více hodinách se ale všichni shodli, že to je to hodně baví. Co se týče vytýkaní dvojce že po sobě pěchota střílí z metru a nic se neděje, tak to bylo v jedničce ještě horší, vozidla bez pásu se tady konečně neotáčej na místě jako tanky a dostávají smyky na ledu.
-
-
-
Hrál jsem rád CoH1, svého času asi nejlepší strategii z ww2...ale co sem zkusil Men Of War, a později MoW Assault Squad, tak už nikdy zpět...zkusil sem i CoH2, ale ne...v MoW AS je lepší: grafika, efekty, fyzika, modely vozidel i pěchoty, větší počet zbraní, lepší bitvy (pro až 8v8), více map, skirmish mod/coop, 5 Národů, nejen dva - USA, Britové, Rusové, Němci a Japonci + mise pro každý národ, reálné chování pancíře a hlavně Direct control (přímě ovládání vozidel/pěchoty, což je tepr něco! *5* )...a co je lepší v CoH2? Hmm....možná audio a hudba...možná... prostě je to nereálná arkádička s jakžtakž líbivím kabátkem...
Pro všechny nadšence ww2 tudíž doporučuju Men of War Assault Squad....aktuálně nej strategie z ww2, o míle vepředu před konkurencí...a za (po 2 letech) mnooohem nižší cenu než bude CoH2 *3* -
-
Company of Heroes nikdy nebyla hra snažící se o reálnost, ale soustředila se narozdíl od MoV na gameplay. MoW je absolutně přehnaný co se týče ovládání jednotek (hlídat munici, přilby jednotlivých vojáků a opravy tanků je v multi fakt vopruz). CoH1 i MoW mám nahráno celkem dost a nedají se navzájem porovnat. V MoW mě bavilo si hrát na komando s maximálně 10 vojáky, kteří mohli cokoliv v CoH zas bitevní vřavy.
-
-
MoW má mulťák skvělej, ale je to prostě o gustu... *4* Spíš mi šlo o to, že ta hra nemá hodnotu 50e (a je nás víc, co se na tom shodlo...)...když to vezmu jako "arkádového a akčního bráchu MoW", tak by to mělo mít cca stejnou hodnotu - tudíž cca 25e...prostě vývojáři zkouší, jestli mají hráči přehled nebo ne...a daří se jim to očividně, třeba jako u posledních dílů CoD, kde se "vyhodí" 45e za nastavenou kaši...
-
No jo ale pokud by AI v MoW spawnovalo jednotky jako v CoH, tak si taky nezahrajes :D
-
-
Zahraješ, když víš, jak MoW hrát *3* v MoW Assault Squad máš právě skirmishe, kde dobíváš mapu s obrouvským počtem nepřátel...i v coop...a právě díky originálnímu zpracování MoW a "přímé kontrole jednotek" si opravdu zabojuješ *3*
-
-
Ehmmm, nope? Nevim jak by se ti libilo ze pocitac je schopen pouzivat xy utoku z ruznych stran zaraz ...
A ja MoWAS hral a dohral ... i multak jsem hral, ale radsi si zahraji CoH Blitz, jelikoz tam je ten multiplayer sviznejsi. A direct control je krasnej ale nepouzitejnel jelikoz zatimco ty si ridis jeden tank, tak ti AI obsadi pulku mapy (coz je zaklad hratelnosti v CoH - bez uzemi nemas zdroje ani populacni limit)
-
-
-
-
Zahrej si Blitzkrieg mod pro CoH1 ... nahrej si tam HD textury a Assault Squad se muze jit zahrabat a direct control je pekna vec ale v multaku uplne nepouzitelna
-
-
Nevíš o čem mluvíš, v MP je to skoro zásadní a bezkonkurenční věc...často tak šikovně ovládaný tank dokáže zničit ze spravného úhlu a pozice lepší a dražší tank...nebo sniper se zaměří v "direktu" jen na určité cíle apod...nebo namíříš s AT dělem proti nejslabšímu místu v pancíři, nebo schválně trefíš věž, abys demobilizoval tank, který bys normálně neprostřelil apod apod...nejdřív si to chvíli zahrej, pak hodnoť *3* Já hrál oboje a CoH2 za ty prachy už fakt nestojí...slabota...a čekat až to parta moderů teprve jakžtakž "zlepší", to fakt ne...
-
-
Ja hral i MoWAS i CoH (mam celkem asi pres 600 bitev). U CoH 2 si pockam na plnou a upgrade PC (moc mi to nefacha).
Jinak direct control je v pripade CoH nepouzitelnej, jelikoz se vse toci okolo uzemi a pokud si nehlidas frontovou linii, tak jsi dohral (nemas zdroje, nemas populacni limit).
Proto muzu souhlasit s tim ze v MoWAS muze byt fajn, ale tam nemas takovou zavislost na uzemi.
-
-
To jsem hrál stejně bych to neporovnával s Mow. Není tam předělá fyzika jako u MoW a stejně to není tak věrohodné.
Prostě CoH je jiná hra a není co řešit. Taky nikdo neřeší hloupost, že v Generasl anebo ve Starcraftu vojáci přeběhnou pod palbou pole.
-
-
prime ovladani a vybavovani jednotek v strategii? podle me blbost, ktera v strategii nema co delat. a navic jako bonus starforce
-
-
Zkus si někdy Men of War a pochopíš... AI ještě dlouho nebude tak propracovaná, aby sama řídila tank a propočítávala jeho pancéřování na bocích a předku a podle toho reagovala na nepřítele...takýe "direct" je v tomhle super...navíc, je to jen bonus, můžeš odehrát vše na "klik-útok", ale si párkrát zamanévruješ s tankem opatrně mezi budovama, nastavíš šikovně šikmo pancíř a v pravou chvíli zničíš lepší nepřátelský tank, pochopíš... *3* , tak stejně jako míření s protitankovým dělet, nebo ovládání snipera v křoví, kdy přesně zaměříš na jednotky, které potřebuješ, nebo odstřelíš posádku kulometu apod...bezkonkurenční...
-
vyzkousej si a uvidis jaka je to bomba
starforce v mowas nikdy nebyla -
-
V ruske verzi je Starforce.
-
mozna jsem si to spletl s wargame
-
-
ani ve wargame nikdy nebyla starforce
-
-
-
-
Přesně, MoWAS rulez ! *5* Hraju už 2 roky, a nemá konkurenci ! :)
-
Souhlas *4*
-
-
Je tam problem jako u jednicky kdy se nekteri lide nemohli npoji do hry a psalo to ,,chyby pri pripojeni s NAT,,?
-
-
To neni hrou ale NAT nastavenim routeru u tebe
-
-
Mam odohranych niekolko hier v CoH2 bete, zo zaciatku som mal tiez zmiesane pocity, ale teraz mam z toho dobry pocit a dobre sa mi to hraje. Paci sa mi Audio - vizualne spracovanie, vpliv zimy na pechotu, stopy po vojakoch a technike v snehu (hlavne v tom hlbokom), praskanie a prepadavanie ladu a jeho nasledne znovuzamrznutie, meniacie sa pocasie a vpliv blizzard na vojakov. "Realne" videnie vojakov je tiez super. V neposlednom rade aj soundtrack ktory umocnuje epicke bitky, a mnoho ineho...
podla mna je CoH2 minimalne tak dobre ked nie lepsie ako CcoH1.
osobne myslim ze CoH2 nesklame, ma dobru hratelnost a bavi ma. -
MP v CoH 1 trpěl "drop hackem" a ani po posledním datadisku nebyl opraven. *9*
Výpadky friend listu, malé mapy, nemožnost přejet pěchotu vozidlem kde díky tomu AT pěchota rushovala tanky ani nezmiňuji . Je ovšem pravda že jsem CoH strávil dost času.
Jestli někdo chce pořádnou RTS lepší jak WiC, Wargame AB můžu vřele doporučit. *4* -
-
No nevim ... prejizdet pechotu se dalo uz od nejake verze 2.2 minimalne (ted je verze 2.7) A proti AT pechote stacilo mit pobliz jednu jednotku pechoty vlastni .
-
-
Už si bohužel nepamatuji jaká verze hry byla když na CoH vyšel poslední datadisk každopádně v té době přejíždět nešla a já pák přestal hrát. Jinak je pravda že jsem se u tanků snažil mít pěchotu, tank bez pěchoty toho moc nedá.:-)
-
-
První Company of Heroes byly pro mě naprostá pecka, ale narozdíl od World in Conflict, jsem u multiplayeru v CoH nevydržel tak dlouho, kdežto WiC hraji stále. Pokud druhý díl CoH v MP nenabídne nic extra, tak pro mě ztrácí nějak smysl, jako v pozdější fázi u jedničky. Věřím ale v povedenou kampaň. Kdyby záleželo jen na mě, přál bych si více pokračování právě World in Conflict než Company of Heroes, i když je to skvělá hra.
-
-
WiC ešte niekto hráva? Posledne, čo som hral, tak tam bola len hŕstka ľudí oproti tomu, čo bolo pri releasu. Ale súhlasím, skvelá hra.
-
-
JJ WiC se hraje pořád, i když offic. servery jsou zaplněné tak 3 (dle seznamu serverů při logování)
-
-
-
-
coh2 je ultimatni hovadina
wargame airland battles je poradna valecna strategie -
-
Je to ultimátné hovadina vzhledem k ceně...za tak 25e by to bylo dobrá arkáda na odreagování...
-
-
betu jsem zkusil a dojmy jsou negativní, žádný posun v grafice ani hratelnosti oproti jedničce, spíš to vypadá jak datadisk. A hlavne me mrzí neprehledné ovladaní, treba když mam na bojisku víc jednotek jak si mam pamatovat které číslo ma ta ktera jednotka a manualne na ni kliknout je problem, protože je na bojišti ani poradne nevidíte.
-
-
Jo...taky sem se na to těšil, ale je to více méně CoH1 s pár novými jednotkami...totální slabota za 50e...
-
a jeste za to chteji 50e :D lituju silence kteri do toho pujdou
-
-
Spíše lituj těch šílenců, kteří si kupují rok co rokc CoD a DLCčka co k tomu vycházejí...
-
-
Lituju každýho co "vyhodí" peníze za něco předraženýho...ať je to CoH2 nebo CoD2...vývojáři očividně vidí, že určitá komunita má asi od rodičů dost peněz, tak je může vyhazovat...
-
ja si mslim ,ze jsou svepravny a tak neni duvod je litovat
-
-
-