Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chargeBR

    Taky me napadlo srovnani se SC2 :D a je to opravdu docela zbytecne...kdyby to alespon prohlubovalo nakej pribeh ve forme utrzku novin a nakych textu s NPC....a ne jen max novinovej clanek na konci mise. Proste opruz no, ale pritom ta grafika je dost pekna, aby to primitivnimu RPG nahravalo

  • JohnyTheZik

    Jak mam tu normalni hru rad a ta klasicka strategie (vcetne kampane) je super, tak ty hero mise si mohli odpustit. Oproti treba SC2 hero misim je to nuda, protoze hrdina je jen silnejsi jednotka bez jakychkoliv schopnosti (krom obcasnejch granatu). A sbirani vsech "predmetu" neni nic nez zdlouhavej pain.


    Cekal jsem trochu vic v tomhle ohledu, ale jinak bych rekl solid 7/10.

  • chargeBR

    Ja o te moznosti zmeny obtiznosti vedel, proste sem si proklikal vse podezrele na obrazovce mapy :) ale prislo mi ponizujci hned v prvni misi snizovat obtiznost :D  Navic mam dojem ze je u ni 100procent - tedy ta spravna stredni obitznost bez vytacek. Podle me neni treba sniyovat obtiznost, jen upravit ty casove limity - u slozitejsi hry je prece jen lepsi dostatek casu a vic prostoru (ano o pauze vim), aby se zbytecne umele nezvysovala obtiznost. Jako treba u XCOM 2, kde to bylo vyslovene otravne (a po vypnuti hra mnohem lepsi, klidne na vysi obtiznost pro kompenzaci)

  • Derp_1337

    Ta možnost změny obtížnosti tam byla vždycky, ale bylo to malým písmem a snadno se to dalo přehlédnout, takže většina lidí o tom neví.

    Navíc z principu spousta hráčů hraje hry na "Defaultní" obtížnost, kterou tam nechali vývojáři a počítají s tím, že to vývojáři mají otestované a je to taková "střední" obtížnost. Je to pak trochu šok, když první misi prohraješ 4x v řadě.

  • chargeBR

    Jako jo, hral sem prvni misi asi 4x :D ale to sem se ucil mechanismy a doplacel na nepozornost, neopatrnost a greedy roztahovani po mape, pac me stresoval limit :D Ta zmena se tedy tyka toho ze zmenili challenging na acessible - cili si to muzu prepnout sam? I kdzy ty limity a poblikavani predmetu by taky slo. Nadruhou stranu me to prijde jako typ challenging hry, neco jako napriklad Majesty 2 coz bylo docela HC :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit