Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslíte, že ve 4 budeme hrát už za tu holčinu, nebo stále za Garretta? Já bych radši za něj, jakože "veterána" s tím, že holčina se už učí. Byl by to dobrý kontrast starého a mladého :-)
    • Ty body jsou za co? *1*
  • já se těšim.. doufám, že tam bude zase nějáká mise typu sirotčince ve trojce, kde jsem sral bobky :)
  • To čumím *8* O thiefovi 4 jsem nevěděl..Samé pecky..jako Tes:V,Thief IV to bude husty.
    • Tjn. Jeste mit na to vsechno cas to uhrat, uz ted radikalne nestiham a krabice se mi kupi s tim do ceho vlitnu driv.
  • Ethy
    U Thiefa 3 jsem se tenkrát hodně bavil *4*, tak snad mě pokračování nezklame *4*
  • Thief 3 byl skvělej.Na tohle se těším ,ale taky se dost bojím.Hodně her poslední doby zklamalo.
  • Thief I byla jedna z nejlepsich a nejvic atmosferickych her co sem kdy hral. Byl jsem ji naprosto pohlcen, uveznen v temnem gotickem svete zlodeje Garretta. Mistrovske dilo a dovolim si i tvrdit ze clovek musel mit i nejaky hracsky skill a mozek v hlave aby hru prosel. Muj nazor je, ze zabavnost hry byla hodne zpusobena i spojenim realneho sveta s tim mystickym. Tim vznikly fantasticke levely jako napriklad podzemni mesto plne divnych tvoru, ci kostel plny duchu. Nepritomnost tohoto tajemna pro mne znamenala absolutni nezajem a sklamani pri druhem dile. Osobne uz neverim ze bych mohl znovu zazit to co v Thief I u tohoto pokracovani, ale pokud ano, tak at uz to sakra vydaj.
    • janchor
      Zvláštní, mě Metal Age přišla ještě o třídu lepší a tajemno jsem rozhodně nepostrádal, naopak - těch záhad, co obklopovaly Karrase! On vůbec kontrast Mechanistů a Pohanů dodal celýmu tomu univerzu dvojnásobnou šťávu.
      • Metal Age je objektivně lepší hra, ale původní Thief má unikátní hororovou atmosféru, o které si třeba i taková Amnesia může nechat jen zdát. Trojka už bohužel kvality předchůdců nedosahuje, přesto se na další díl neskutečně těším.
        • janchor
          Nedosahuje, ale co se "hororový atmosféry" týče, Cradle je hodně solidní zářez pod kůži.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit