Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomwolf

ze je pre jedneho rozmaznanca slaba neznamena ze sa pri nej nebavili "tisice" ludi...

• tomwolf

v elexe je to presne tak isto...v tom su ich hry daleko pred konkurenciou...ten pocit ze to co robis ma zmysel a postava je stale silnejsia...narozdiel od inych nemenovanych "rpg" kde svet leveluje spolu s hracom...

• tomwolf

ja som naopak rad ze ostali verni tomu s cim zacali...maju svoj jedinecny rukopis a ich hry niesu pre kazdeho...a dufam ze to tak aj nadalej ostane...pseudo rpg hier typu zaklinac a skyrim je tu az az....

• presne toto som zazival ja prve 2 hodiny som myslel ze to vymazem, ale potom som to nemohol prestat hrat

• UltraeMK

Chtěl bych opravdu nový Gothic, ale Piraně se musí odprostit od jejich stylu, který mi příjde jaksi zastaralý. Naposledy jsem si užil Risen 1 a od té doby nic, miloval bych návrat ke kořenům Gothicu, s atmosférou starých dílů, ale ta hra by musela odpovídat kvalitama na dnešní dobu. Kdyby se jim to povedlo, tak by tím rozhodně zabodovaly, ale jsem skeptický.

• me prisla OP magie...ta ,,imploze,, byl strasny masakr

• Přesně, byla tam mega velká mapa. Úplně zbytečně.

• Firingo

Rozhodně jsem na Elex 2 zvědav. Jednička byla rozhodně dobrá hra, strávil jsem v ní 70 hodin a bavilo mě to. I když mělo to hodně much, je to opravdu jen pro lidi, kterým sedí jejich styl neboť naneštěstí od prvního Gothicu je tam dle mě minimální posun, hraje se to stále skoro stejně, což je boužel vzhledem k časovému rozmezí her pro mě trochu slabina, chce to nebát se i nějakých výraznějších inovací. 

Vypíchnu i pár věcí co konkrétně mě opravdu neseděli. Prvně inventář, sice jednoduchý styl vypadal na první pohled pěkně ale jak byl složený jen ze dvou barev, primitivních ikonek a textu trvalo mi pár hodin než jsem se v něm naučil orientovat a to je dle mě zbytečné. Druhá věc, která je snad v každé jejich hře, minimální počet obličejů, vyloženě potkáte za hru klidně 5 lidí se zcela stejným obličejem, jen mu dají jiné oblečení nebo brýle. Třetí věc je balanc kdy plasmové pušky a planomety byly neskutečně OP protože jste s každým výstřel srazili na zem a bylo snadné takhle uspamovat s dostatkem munice kohokoliv už v rané fázi hry. Poslední bych zmínil zřejmě zbytečně velkou mapu. Našlo by se toho o dost víc, ale to už mi nekazilo jinak příjemný zážitek ze hry :) 

• Tak Elex jsem hrál, ale na mě byl příliš obtížný a rozsáhlý. Za prvé mě nebavilo pořád běhat z jednoho konce mapy na druhý, za druhé mi přišlo ne úplně vyvážená obtížnost. Teď jsem hrál Gothic 1 a prošel jsem tím sice s obtížemi, ale byl znán progres ve vypracování postavy, kdy na vysokém levelu dávala Orcy jedním šmahem. V Elexu jsem měl pořád problémy se souboji. Nějak mi to nesedlo.

• 0011

Chtěl bych Gothic 4, myslím opravdový Gothic 4 a ne tu chujovinu co udělal Spellbound, nejlépe jako nástupce 3 s lepší grafikou a možná trochu slabšíma fireballama protože gobliní šamani v Nordmaru byli přehnaný

• Gothic remaster intensifies

• Vojtzech

Záběry z hraní mě taky původně nenalákaly, ale protože mám "Piraní hry" rád, tak jsem to risknul a nakonec jsem si ELEX fakt užil. Ze všech jejich nových her se nejvíce přiblížil (téměř vyrovnal) Gothicu II: NOTR.

• BoB.2

Proč dělat pokračování špatné hry?

• Carnage666

Mě tam strašně vadí že animace chůze je stejná jako ve starym Risen 🤮

• DeathFish

Zajímalo by mě, kde berou tolik peněz na akvizici tolika různých studií.

• Vakek

První pohled na ELEX může odradit, ale je to pravá klasika od Piraní :)

• owny

Byla to dobrá hra, však gameplay byl takový klasický gothicovský, na začátku každý souboj problém, ale postupně se hrdina vypracuje tak moc, až porazí kohokoliv. Tak to mám rád.

• madPav3L

Nevím jak dopadl finančně, ale mně se líbil a dvojku bych si zahrál.

• To Elex 1 dopadol tak dobre, ze sa oplati robit dvojku ? Nehral som to, pretoze uz len gameplay ma dost odpudzoval a Pyranha bytes je uz len tien byvalej slavy. To uz aj Bioware dosahuje vyssich kvalit.

THQ Nordic nakupuje vsetko co sa da, len by som chcel vediet co za ludi im poradilo tuto kupu ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit