Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasim castecne s tim pribehem...neni nijak objevnej, spletitej. Nicmene tak nejak funguje a plni roli kterou plnit ma. Samozrejme je na trhu spousta her v tohle ohledu lepsich. Co se tyka grafiky, nedavno jsem si stahnul hi-res texture pack a update na DX 11 a od vidani probehlo i dost patchu... kdyz se vsechno nastavi na max je to rozhodne jedna z nejlip vypadajichc her ndeska stejne jako jednicka ve svoji dobe...a ostudu si urcite nedela ani na stredni retaily.
  • teda Crysis 1 je s modama dal ..
  • nevim .. bez modu je Crysis 2 schovano za lacinymi efekty .. texture packy to vylepsujou ale pokud hrajeme na mody tak s tema je Crysis 2 dal ...
  • skaven123
    2jka Homefront uz bude len konzolovy port, mam pravdu?
  • Já teda nevím, ale Crysis mi oproti dvojce přijde graficky celkem zaostalý...
  • Cajk
    Vypadá to, že právě jo:)
  • Cajk
    Já nejsem spokojenej vůbec, ale to je jedno, jen že internet byl plnej hněvů vůči tý hře - příběh blbej (spíš neexistuje), grafika plochá a hnusná, aby to utáhly konzole, fakt, že PC verze byla vlastně port, regulérní přístup pirátů do MP atp. Prostě Crytek tancoval na dost tenkym ledě, ale očividně se to finančně v pohodě vyplatilo, jinak si to nedovedu vysvětlit.

Pro benchmark se samozřejmě pořád víc hodí hra z roku 2007 - totiž Crysis.
  • Prodeje nebyly nijak výjimečné ani na konzolích, nejspíše jen o něco málo vyšší než na PC. Otázkou je, jestli se takto drahá hra vůbec z těch zhruba 2-3M prodaných kopií zaplatila.
  • Ja nevim jak ty, ale ja sem s crysis 2 na PC spokojenej hodne. Single je fajn a co jsem ho dohral tak hraju MP kterej mi prijde jeste lepsi (az na par problemu jako lidi s hackama atp..)
    Homefront se mi libil dost i kdyz mel svoje mouchy. Myslim ze z tohohle spojeni by mohlo zniknout hodne slusny pokracovani...
  • jednička bylo velké zklamání.
  • Cajk
    tak Crysis 2 asi byl nakonec slušnej komerční trhák, když má Crytek sílu expandovat a brát další zakázky? Očividně pár nasranejch PCčkářů fakt nic neznamená, konzole to už nějak dorovnají?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit