Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to že to, co jsi napsal o Gamergate, je nebetyčná blbost, navíc několikrát vyvrácená pomluva, víš, nebo to "vlastně zas tak nesleduješ"?
  • Možná, kdyby se ocitli na jeho místě... *3*
  • ucho
    Hm, tak to ten Notch je teda fakt pěknej s*áč :D
  • ucho
    Popravdě on hned v tom prvním kickstarterovému videu říkal, že to může být celé pořádný fail... a proto paralelně k tomu dělali (nebo snad dělají) ten dokument. Řekl bych, že by ten dokument mohl mít úspěch...
  • Pro ty kdo to neznají, krátký příběh jak málem vznikl Psychonauts 2 aneb další důkaz jaký je Schafer s*áč. Pár let zpátky chtěl Notch financovat pokračování jeho oblíbené hry Psychonauts. Schafer radostí bez sebe, říká Notchovi, že by potřeboval "pár milionů". Notch že OK a letěl podepsat smlouvu. Na místě se ukázalo, že Schafer chce 18 milionů (dolarů). Notch se smíchem odjel domů.
  • Ten by mohl dělat prodavače na předváděcích akcí:
    Nakecá toho také hodně, poté splní polovinu a když ho vydhodíte dvěřmi, tak se vratí oknem...
  • Fuhrere divim se že jste si neudělal vtip z jeho přijmení a nepojmenoval ho Shlaffer :D
  • No ještě pořád muže vytahnout Psychonauts 2 a to je v podstatě jeho jediná šance protože za tu hru by mu miliony fanoušku utrhlo ruce
  • Boha jeho zase #Gamersgate. To "hnutí" není o tom, že potlačuje práva žen, ale o tom že za***ní herní novináří š****í s vývojáři indie games, udělují jim pak lepší hodnocení a hráčům se to prostě nelíbí. Polygon/Kotaku/etc se jen k tomu pr****u postavili tak, že "hráči" jsou bigotisti a voni za nic nemůžou. (Za co se pak tuším ještě vehementně omlouvali)

Schafer prostě neumí hospodařit s prachama. Nemyslím si, že je to z**d.
  • To je jednoduche co by spravil za 400 000$, podpriemernu adventuru z ktorej by boli vsetci sklamani, pretoze od neho ocakavaju legendarnu hru na pockanie.
  • Ja ho mam tiez rad, ale n adalsi by som mu uz neprispel. Ak by ale ukazal ze sa poucil, tak potom na ten este dalsi mozno aj hej. Na druhej strane nechapem tie chorobne vylevy, ze nic od Doublefine uz nekupim blabla lebo sa im neda verit. Omg, vsak si staci pockat na hotovu hru a rozhodnut sa podla recenzii.
  • ehm, běžný kritik ve zdejší diskuzi nemá 20+ let zkušenosti s profesionální tvorbou her.. jen takovej detail *7*
  • Zayl
    Myslím že na GDC přišel moderovat s loutkou z ponožky (sockpuppet, narážka na twitter a #Gamergate a #Notyourshield). Asi si myslel že je vtipný. No holt to nevyšlo.

A jeho názor si jednoduše odvodíš z toho, že je jeden z těch loserů co figuruje ve FeministFrequency videu "25 invisible benefits of gaming while male". Zajímalo by mě jestli byl vždycky takový magor a nebo ho to postihlo až nedávno.
  • Dobrej
  • No mě by zajímalo, kdyby někdo ty peníze dal někomu ze zdejších kritiků v diskuzi, jestli by ty finance byly rozfofrované dřív, než vůbec začne dělat hru nebo hned poté, co začne. :)
  • Double Fine uz davno nerobi len adventury. Ich druhy projekt na ktory vybrali vyse 1 mega na kickstarteri (Massive Chalice) nie je adventura... ani Spacebase DF-9 (ktora tak trochu stroskotala) nie. a Brutal Legend tiez nie je zrovna typicka adventura ale skor akcia s prvkami adventury.
  • ucho
    Kdo by neznal Hitlera, celkem běžný jméno
    http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/07/hitler-mussolini.jpeg
  • Dogkiller
    Hlavně že znáš Hitlera...
  • co udělal Schafer na GDS, o tom jsem nic neslyšel? A ohledně gamergate jaký že zastává názor?
  • ucho
    já ho mám rád. i ty peníze bych mu snad na zajímavý projekt přispěl. za psychonauty si může dovolit libovolný počet přešlapů :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit