Přejít na výpis diskuzí
Tim Schafer chce po Broken Age zkusit něco jiného než adventuru
13.3.2015 | Adam Homola
32 příspěvků
-
No, jestli Schaffer zase půjde na KS s jeho další hrou (jakože při jeho práci s penězi určitě), tak bych hlavně nečekal, že zas vybere 3 mega dolarů, protože za poslední rok si (dle mého názoru) totálně nas*al komunitu, která je potenciálním sponzorem další hry. Na "pitomou" adventuru mu nestačily 3 mega a ještě se druhá část platila z prodejů první části, ukončení vývoje early access hry, jeho nedávný výstup na GDC a celkově jeho přístup k gamergate určitě dost lidí odradil.
-
A proč že toho Schafera vlastně tak všichni nesnášíte? Adventury nehraju, takže mi jeho jméno zas tolik neříká.
-
to není tak těžké odhadnout. schafer se prostě nedokáže krotit, vývoj natahuje a to stojí nemalé peníze navíc. tento přístup má do efektivního vývoje daleko, ale zato může poskytnout originální a zajímavé věci (které se nakonec bohužel nemusí ani zaplatit). potřeboval by k sobě někoho, kdo by ho krotil a uměl lépe plánovat.
-
Schafer .. Schafer ... Ah! Už vím! Člověk který dokázal ztratit za posledního půl roku všechen můj respekt.
Může si potřást s Molyneuxem, tomu taky nevěřím ani pozdrav. -
On by mu totiž na adventuru už nikdo nedal peníze. Tak to chce zkusit jinde, kde ho ještě neznají...
-
A věděli jste, že Anonym je anagramem závistivej chudák?
-
Umění stojí holt čas i peníze. Nikdo nebude s nostalgií vzpomínat, jak byl Broken Age levný a vyšel včas. Nezapomene se na něj díky jeho kvalitě. To jediné je podstatné.
-
"..zatímco adventuru si zahrajete jednou a už se k ní pravděpodobně nikdy nevrátíte." Pokud bude dobrá, tak se k ní vrátim. Stejně jako svoje oblíbený filmy jsem viděl víc než 10x a pořád mě baví. Nejde o linearitu, ale o kvalitu - o příběh, atmosféru, postavy.
-
tento odrbavac pojde zas na kickstarter a vsetky prachy "pouzije" ako minule?:D by ma zaujimalo kam ich dava
-
To je jeden taký vtip, že vojde do baru podvodník, klamár a lump a barman sa ho spýta, čo to dnes bude pán Shafer?
-
"Tim Schafer chce po Broken Age zkusit něco jiného než adventuru"
Chce zkusit dodělat hru? -
Bobby Kotick mě pravdu, když o mluvil o Schaferovi a Brutal Legend:
"And it turns out, he was late, he missed every milestone, the game was not a particularly good game..."
Zajímalo mě kam se podělo těch 3,3 milionů kterých vybral na KS a co by dělal kdyby vybral "jen" těch 400K o kterých si řekl.
Schaferomi nevěším ani nos mezi očima. Mimochodem věděli jste, že "Tim Schafer" je anagramem "Mr. Shitface"?