-
Mám trochu pozitivnější názor na tuto hru. Pro mě to bylo vskutku osvěžující překvapení, plně vhodné k prostému odreagování po náročném dni. Hra má sice pár drobných chybiček, ale která hra je dnes nemá, že? Tento titul nicméně na rozdíl od ostatních herních novinek současnosti přináší navíc velmi příjemné a zábavné vybočení z dnešních zaběhnutých standardů všech těch super-cool-über-realistických her, což je rozhodně jeho velká přednost a důvod, proč si ho také zahrát. Je to hra, která i přes svou "nedokonalost", nicméně ale vtipnou hratelnost, nápaditost i osobité pojetí a zpracování určitě jen tak rychle nezapadne. Všem, co hledají oddychovou zábavu, mohu tuto hru jen vřele doporučit. Já si ji celkem užil ;-)
-
-
Myslím, že tebou popisovaných her dneska málo rozhodně není. Tvoje tvrzení o zaběhnutých standardech se možná týká "jakože AAA" produkce, ale když člověk zabrousí do indie scény, nebo např. na XBLA (kde by to Tintinovy se svým herním pojetím, z toho, co jsem měl možnost vidět, slušelo víc), tak tam není zas takový problém narazit na osobitou a nápaditou oddychovku.
-