Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lepsia je black window podla mna :) hra sa mi s nou super..:)
  • Ghost47
    Zbraně si můžeš vybrat a tyhle kombinace taky dávají smysl... headshot brokovnicí ze dvou metrů, ještě s bonusem z maskování... jauvajs *4* Totéž inženýr s věžičkou, combat dronem a sniperkou...
  • Zvracím :P
    Překlad pro normální lidi: Tipuju že smrťák je Reaper a přetvořenec zřejmě Husk.

No nic, jdu se podívat na film se "špiónem sedmičkou Jakubem Poutem. Doufám že zvládne vyřešit problém se Zlatoočkou. Napsal to Honza Vlám, kdybyste to hledali."
  • MishKonn
    To jsou zase silácký kecy...je to efektivní "rotation" a ten class je na to stavěnej. Hrát s tím na lvlu 20 Bronze challenge je samozřejmě lamárna, ale na Goldu už se člověk docela zapotí, napálit to mezi 3 a víc nepřátel.
  • Infiltrator + brokovnice .... Inženýr + sniperka ... wtf naprosta blbost, je to prensne naopak... Infiltrator ma mit tezkou snipu a Inža ma mit broksnu
  • jn a proto je Vaguard a Biotic charge + nova ten nejvic lame styl hrani... nesnasim podobny id*oty co se napojej a vyku*vej vsem hru tim ze sami zabijej vse v dosahu.. nejlip na 20lvl a na bronze
  • coop mp, dva v jednom sa vzdy oplati
  • Jo, koncem totalne zabili celou serii. Cilize lhgali 2x. MP vs. SP a pak, ze rozhodne chteji udelat konec, kde se promitnou vsechna nase rozhodnuti a urcite to nebude jen zvolit mezi A, B nebo C. No nic, do budoucna se asi vetsina z nas poucila.
  • jakej ze mp? vidim vsude jen coop :/
  • Ja som si tiez hranie uzival, len ten koniec ma dost znechutil
  • To znamená jen, že multiplayer má odlišný závěr než single, ale ne že ho ovlivňuje... *3* Já si užívám single a to hodně, to jaký zážitek nebo závěr poskytuje multiplayer mě nezajímá a žíly mi to netrhá... Já hraju svou hru, svou příběhovou linku, se svým závěrem a pokud mě baví je všechno v pořádku...
  • jj EMS (v tabulke v hre posledna hodnota) nad 4000 sa LEN singlom neda dosiahnut. mal som vsetko spravene a mal so okolo 3500-3700 presne enviem. importovla somsavy z 2jky, kde som tiez zachranil vsetko co sa dalo a v 1tke tiez. siel som cely cas cestou PARAGON. zachranil som vsetko co sa dalo aj gethov, arachni queenu, znicil kolector base atd atd..
  • vážně máš pocit, že to o čem píšeš je ovlivnění singleplayeru? *5*
  • Ma lepsi parametry, ale je tezsi na ovladani a bere vic prostorovou orientaci.
  • Hmm, co treba info o tom, co hodlaji udelat po tech svych kecech, ze MP nijak neovlivni SP, pritom ovlivni a pro "nejlepsi" konec musite delat MP nebo editovat save?
  • MishKonn
    Tak Asari Vanguard je sice v pohodě proti Phantomům, ale nejlepší?

Hehe, nepotkal jsem nic, co bych se svým Human Male Vanguardem neumlátil stylem Biotic Charge - Nova, Biotic Charge k dalšímu nepříteli (nejlépe do houfu), Nova, Biotic Charge...asi chápete. Pokud si vezmete jen pistoli, takže máte max. bonus k času Cooldownů, a vylepšíte si Biotic Charge tak, aby vracela 100% Shields, jste skoro nezničitelní. Je to sice high risk - v tu malou chvíli, kdy odpálíte Novu, jste velmi zranitelní (bez štítů), než si je zase nabijete dalším použitím Biotic Charge - ale já tímto způsobem ničím i rádoby "zastrašující" nepřátele, jako je Brute, Banshee, Atlas, Geth Prime atd. Jen u nich nesmíte okounět a zase vyrazit dál, než dostanete instant kill... *3*
  • BF3 ho má aj tak lepší, dajte s tým ME3 už pokoj, teraz idem niečo šplechnúť aj k WOW, kokso je tam diskusia
  • v poho mas pravdu zo zaciatku som veru mal s atlasom problemy, vlastne skoro vzdy su s armored targets to je jedna velka slabina vanguarda, co som urobil bolo ze som vsetky skilly focusoval na znizovanie stitov a armoru, napr nova posledny skill je 100percent do dmg armor,stit atd, potom ako bonusovy skill bud warp ammo alebo distruptor ammo, potom u teammates(edi) som maxol overload ako prvy s focusom na dmg a stit dmg,dalej warp ako prvy(liara) znova focus na dmg a armor, ako druhe(edi) incinerate znova focus na dmg a recharge a dmg, takze ked sa objavi nejaky armored target tak znicim stity overloadom, nato hodim warp,charge a nova nova plus strela s brokoukou(ammo zapnute)a vecsinou je dead, pri velkych targetoch ako napr atlas, sa schovavam a postupne strielam s krytu a hadzem overload dokym mu neklesnu stity pripadne charge a obehnem okolo neho jak dvakrat hodim novu a znova rychlo schovat atlas je dosti pomaly pri otacani, potom incinerate a warp a ked uz ma testne pod 2/3 tak charge-nova-nova-shot-melle punch a je dead, teda vecsinou, tiez sa to parkrat nepodari ale tak keby to vzdy vychadzalo aj na insane tak to uz neni fun :D ps a kedze charge ti doplni stity na max a si nesmrtelny pri nom, tazke ked si naozaj v pekelnej situacii a teamates maju cd down tak charge hocikoho kto je najdalej od ostatnych(vzdy stlacam shift po charge aby som sa zorientoval a urcil co dalej), dost pomaha mat recharge maxnuty ja mam napr cd na charge 2.6sek tusim, co znamena ze mozem chargovat-nova-nova-charge-nova..... pretty fun :D
  • lepší je javelin
  • tak když máš M-98 Widow tak ani ty headshoty nejsou potřeba :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit