Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak mě se už povedlo zabít raketometem 3 banshee naráz :D
  • Tahle taktika by moc neplatila na Banshee. Jinak musím potvrdit, že reapeři jsou opravdu hrozné zlo. Obvzlášť Banshee. Cerberusácký atlas se dá snadno rozstřílet, Gethský Prime i hacknout, ale jenom na tu Banshee neplatí absolutně nic (kromě raketometu samozřejmě, ale to bych jich musel mít v zásobě asi 20). A je to horší, když se jich potom objeví najednou třeba pět.
  • ovlivni to minimalne hlavne diky tomu jak hloupe je udelany konec, ale jinak je to celkem zajimave spestreni
  • Slendrian
    Mne osobne sa paci kombinacia soldier + sniperka, Cerberus a headshoty :)
  • Veskoslav
    Není to bug:)Někde psai, že to občas změní pravidla, aby si hráči "užili":-D
  • Cosi
    Tak ted má multiplayer ME 3 hustej bug. Na bronzovou obtížnost při zvoleným nepříteli smrták útočí pouze přetvořenci. Třetí vlna se nedá zvládnout. Je jich nepočítaně. Asi to má spojitost s výzvou k zabití 1 000 000 bestií za tři dny od stříbrné obtížnosti výše. Doufám, že to bude na youtube.
    *1*
  • Hraji to jen pro zabavu,zebricky me neberou. Hlavni je at tym vzdy udela celou misi. A mimochodem-je to jen preklep. Samozrejme ze hraji za Infiltratora.
    Jediny moment kdy prehazuji zbrane jsou ti minibosove. Tam je odstrelovacka nanic.
  • PreidaQ
    Tak, nikdo neříká, že to musí hrát jen proto, aby v tom byl dobrý. *3*
  • Veskoslav
    Tak proč nehraješ proboha za infiltrátora?:-D navíc ten má bonus k odsřelovačce, proč proboha jedeš za bojového bitronika, který se soustředí na boj z blízka?:-D
  • Veskoslav
    No mě tahle taktika na insane vůbec nejde u takového Atlase, Banshee, Bestii či obrněného Rachni. By mě zajímalo, jak je zabíjíš (neber jako provokaci, spíše radu)
  • sice je to starý, ale stejně si to pouštím pořád dokola xD
    http://www.youtube.com/watch?v=dQuHk16KFSI&feature=related

(omlouvám se za OT)
  • Hraji MP za Vanguarda a pouzivam jedine one shoot odstrelovacku. Pokud jsou mi spoluhraci na priblizne stejnem lvl jako ja,mivam na konci temer vzdy nejmensi pocet bodu. Ale za tu zabavu to stoji. Na odstrelovacku nedam dopustit *2*
  • Som ku koncu teraz, mam nieco cez 40hodin odohratych hram to cely cas na Insane obtiaznosti, a veru moc som nestrielal za vanguarda, zobrat edi a liaru pre bonusy na recharge a power, maxnut novu a charge a pripadne stity ako skilly, dat do ruky brokovku a odlachceny smg, aby bolo recharge na plno, a veselo davat charge-nova-nova-charge-pripadne jeden vystrel z brokovky alebo jeden uder pripadne prestriedat, po kazdom charge stlacit shift na zorientovanie a pause, ked je nejaky nepriatel moc daleko a ide po vas strielat a vas 2.8sek charge je na cd stunnut ho statisom alebo singul etc, rinse and repeat, easy mode on insane :D
  • tipy a triky .........stačí si vzít Soldier Krogana a rozběhnout se :D
  • Veskoslav
    Můžeš to dohrát bez MP, ale zapotíš se maximálně možným způsobem. V SP totiž maximální síla armády, co jde získat je 3750, minimální útok pro úspěšný na Zemi je 3000 bodů, ale neotevře se více možností ukončení. MP ti zvedá připravenost armád a následný bonus do útoku. Bez MP máš klasický "Bonus" pouze 50%.
  • Veskoslav
    Pravda, Adept je Singularita a Odhození.
  • Grifus
    Dotaz - mam koupeny ME3 ale cekam na cestinu pro "zenskou verzi" Sheparda. Jak funguje nakonec ten multiplayer? Ovlivni nejak pribeh SP kampane, nebo je to jen takovy bonusovy Co-Op?
  • Warp a throw ma standardne sentinel, do ruky len lahky Tempest a odhadzovat mozem prakticky neustale :D
  • Veskoslav
    Bohužel nejde, ale vím, že kromě raketometu, jenž zabije všechno, co mu stojí v cestě, jsem viděl, že někteří infiltrátoři zničí Atlas i přes plnou zbroj, jedním výsřelem z Manty (typ odstřelovačky průrazné, něco co měl např. Legion v ME 2)
  • Cosi
    Ty videa jsou o ničem. Ale rád bych přišel na nějaké zajímavé kombinace schopností. Co jsem tak já objevil tak zmražení protivníka a pak použít kroganovu Masakr, ten funguje i na Cerberovi Atlasy, protože je na vyvede z rovnováhy a vy donich můžete vykropit zásobník. A jde v multiplayeru rozbít Atlasovi okýnko, zabít člověkaza kniplem a pak si tam sednout?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit