-
Roboticka honiruka? ;-D
-
jo.. v našem milém tiscali obchodě pokud se mrkneš je poštovné 120,- Kč.. to to balej do pozinkovaný bedny, obvazujou zlatou stuhou a pošťačka mi u předávání bude zpívat koledu ne? Proboha tuhle cenu jsem platil za 2,5kilovej balík letecky z Japonska *1*
-
tedy jednoznačné zklamání.. což o to, že v zahraničí koupím horkou novinku nebo předobjednávku i s poštovným o dobrých 250kč levněji, ale i drtivá většina českých obchodů je levnější. Alespoň že se dá platit kartou. Taktéž mi to celé připadá nedotažené, chápu snahu spustit projekt před Vánoci a snažit se něco "urvat", ale v téhle fázi kdy máte hry co vyjdou za půl roku už v prodeji, vyhledávání a třídění funguje/nefunguje.. a největší trága - v dnešní době mít většinu zboží "na dotaz"? To opravdu šáhnu do obchodu vedle, kde mají jasný počet či jasné dodání.. obzvláště v této době, kdy chtějí mít lidi jistotu, že dárky nedostanou 14dní po Silvestru *1* A třeba já se osobně nedotazuju, já rád klikám na "skladem 5 kusů - objednat jeden". *2*
-
Jak jsem psal vyse postovne za jeden predmet je jedna libra, tzn asi 30 korun. Platim kreditkou. Jinak z Anglie to jde letecky, ale to je mi uplne sumak jak to posilaji, hlavni je, ze si zasilka za 3-7 dnu hovi u me v postovni schrance. Za min rok jsem od tama nakoupil vice jak 10 her pro xbox a nekolik hudebnich cd a vse doslo vporadku a casto velice rychle. Nakupuje z tama i par znamych a zatim si nikdo nestezoval.
-
Jak je to na zavvi s odesilanim? Odkud to posilaj/na kolik to postovny vyjde? Myslis ze bez problemu, jo? Na ty novinky se to koukam fakt teda vyplati
Tak honem pis nez nam to tu smazou : ) -
ja nakupuju u www.sendit.com postovne maji taky 1libru, ale nerek bych ze ceska posta by se mela jit zahrabat je to hlavne problem ceskych (ne)obchodniku, vcera jsem posilal doporucene hru pojistenou na 2000,- a postovne stalo 37,-kc !!!
-
tohle mě pobavilo :-)
http://2i.cz/b8ada78d5e
Není nad upřímnost *5* -
Jen pro srovnani, treba takova Castlevania pro xbox360
xzone.cz - 1399
gamestation.cz - 1299
gameexpres.cz - 1299
shop.tiscali.cz - 1380
zavvi.com - 17.95 liber, to je i s postovnym nejakych 570 korun
No neni to k smichu? Nebo spis k placi, zalezi na tom, kde nakupujete. -
Jen pro srovnani, treba takova Castlevania pro xbox306
xzone.cz - 1399
gamestation.cz - 1299
gameexpres.cz - 1299
shop.tiscali.cz - 1380
zavvi.com - 17.95 liber, to je i s postovnym nejakych 570 korun
No neni to k smichu? Nebo spis k placi, zalezi na tom, kde nakupujete. -
Hry se u nas kupovat nevyplati, je to tu strasne predrazene. Doporucuju britsky Zavvi.com.
Ceny jsou u starsich titulu polovicni a i novinky jsou po jednom ci dvou mesicich vyrazne levnejsi nez tady. Postovne za jeden item cini jednu libru (kolem 30 korun). Ceska posta se muze jit zahrabat :-D. Z toho webu nakupuju uz vice jak rok hry pro Xbox360 a zatim zadny problem, jeste se nestalo, ze by neco do tydne nedoslo. Navic pokud kupujete i hudebni cd...no skoda slov, mrknete sami -
tomu neverim jen bioshock2 jinde stoji 550 dokonce 400 odkazy mohu poslat a u vas ne to nejdrazsi 769 ..takze zbytecny projekt ..skladem nic moc ceny no hruza ..je videt ze na dnesni dobu jste si to predstavovali jinak ale bohuzel ...mam vyhlidlich nekolik her ..uz sem se tesil ze je nakoupim ...ale bohuzel sklamani uz bohuzel surtep i xzone gameexpres a spol jsou levnejsi nez vy ...pokud bych mel napsat seznam vasch predrazenych her nestacili byste se divit ...nevydim dlouheho trvani takoveho obchodu ..ale na druhou stranu najdou se i takovy co radeji draho koupi *3*
-
Co takhle hry pro OSX?
-
a kurva, to byla konzolová verze, PC tu mají jen za 449 *5* ...ale je fuč *9*
-
Ano, dame to tam, je to na seznamu ukolu.. Poslete email a my vam obratem zjistime, kdy jsme schopni dane hry sehnat.
-
Oblečení s herními motivy je hodně dobrý nápad, neznám zde žádný obchod, který by toto nabízel, doufám, že se zde bude sortiment také rozšiřovat.
-
mmm hmmm.. mozna lepe koukat, kdyz je tady v clanku, ze..
Ale stejne si snad mail date i do toho odkazu, ne? -
Chtel jsem objednat nekolik her, ale ani jedna neni skladem.
Mate tam odkaz "Na dotaz", ale dovede me to jen k postovni adrese a mozna telefonu.
Jakej tam mate email? Postou vam dotaz posilat nebudu, a volat v pul desaty asi taky ne... -
Pres Paypal zatim platit nejde, jen pres jeho obdobu, e-penezenku GoPay.. Ale Paypal bude do platebnich metod pridan v prvnim ctvrtleti pristiho roku.
-
Snazit se budeme, je ale jasne, ze je pred nami jeste spousta prace, zejmena pri odstranovani chyb v sortimentu a rozsirovani nabidky.
-
Surtep.cz je jednim z dodavatelu naseho obchodu (dodava mimochodem do naproste vetsiny ceskych eshopu), nejde ale o exkluzivni spolupraci. Ted ze zacatku to mozna muze na prvni pohled vypadat, ze sortiment je shodny se Surtep.cz, ale uz za par tydnu tomu bude jinak.