-
Dobry den, ceny se budou jeste behem nasledujicich nekolika dnu a tydnu upravovat, stejne tak nepresnosti v sortimentu. Uz ted mame v nabidce nekolik her, ktere jsou cenove velmi zajimave a dalsi budou samozrejme pribyvat.
-
Surtep ma veliky chaos ve hrach a terminech vydani, placaji tam kupu *****. Je mi tiscali lito, horsiho partnera uz nemohou mit. Spoustu her, kterou ani cesky nekoupi v Polsku, tam koukam nemaji / nebo jsou anglicky a pritom jinde jsou bezne v prodeji cesky.
-
tak je mi lito, ale privetive ceny si prdstavuji jinak. stale se mi vyplati nakupovat na game.co.uk. snaha dobra.
-
Paypalem se platit asi nedá co?
-
minulý týden jsem si koupil Alpha Protocol za pětikilo, tady za 700 *8* , právě vyšlo Postal 3a Batman: Arkham Asylum 2?! *8*
-
tyy jo tam je her, kterou vybrat:D
-
Neberte to jako malování čertů na zeď, ale to byste se museli setsakra snažit, aby se tahle mrtvola oživila. Podle mě krok vedle ( a vedle byla bohužel propast ).
-
Surtep č.2 tzn. šedý dovoz z polska a vysoké ceny. Nebrat!
-
ceny dost drahe ...levne je jen slusne receno protoze nektere hry bez problemu jze koupit i o par stokorun levneji ...zbytecny web neprehledny ...jen blazen by kupoval tak draze hry staci zadat nazvy her a lze je koupit u nas v obchode levneji nez tam
-
Škoda, že je to jen další verze Surtep.cz, některé hry mají slušné ceny, i filtrovaní v budoucnu bude dobře funkční, akorát to poštovné zbytečně konečnou cenu o dost navýší.
-
Tak me by zajimalo, jestli posilaji i do zahranici. Na strankach jsem to ted v rychlosti neobjevil, bylo by skvele koupit do cz lokalizovane hry. Aspon v ramci EU, pak by mi nevadila ani vyssi cena.
-
Diky za info, o tehle chybe vime a bude odstranena.
-
Chybí mi tam vyhledávání, filtrování taky nefunguje (závodní hry, písmeno G mi zobrazí God of War). Dále se v seznamu objevují hry, které nikdy na disku nevyšly (např. Battlefield 1943 pro PS3).
-
pekne predrazeny obchod hry maji o 100-200 kc drazsi nez u vetsiny obchodu a ani je nemaji skladem
-
Hmm, dle těch stránek Carrier Command: Gaea Mission "právě vyšel." Ví to samotní tvůrci? *2*