-
Jen pro srovnani, treba takova Castlevania pro xbox360
xzone.cz - 1399
gamestation.cz - 1299
gameexpres.cz - 1299
shop.tiscali.cz - 1380
zavvi.com - 17.95 liber, to je i s postovnym nejakych 570 korun
No neni to k smichu? Nebo spis k placi, zalezi na tom, kde nakupujete. -
-
Jak je to na zavvi s odesilanim? Odkud to posilaj/na kolik to postovny vyjde? Myslis ze bez problemu, jo? Na ty novinky se to koukam fakt teda vyplati
Tak honem pis nez nam to tu smazou : ) -
-
Jak jsem psal vyse postovne za jeden predmet je jedna libra, tzn asi 30 korun. Platim kreditkou. Jinak z Anglie to jde letecky, ale to je mi uplne sumak jak to posilaji, hlavni je, ze si zasilka za 3-7 dnu hovi u me v postovni schrance. Za min rok jsem od tama nakoupil vice jak 10 her pro xbox a nekolik hudebnich cd a vse doslo vporadku a casto velice rychle. Nakupuje z tama i par znamych a zatim si nikdo nestezoval.
-
-
-
Surtep č.2 tzn. šedý dovoz z polska a vysoké ceny. Nebrat!
-
minulý týden jsem si koupil Alpha Protocol za pětikilo, tady za 700 *8* , právě vyšlo Postal 3a Batman: Arkham Asylum 2?! *8*
-
-
a kurva, to byla konzolová verze, PC tu mají jen za 449 *5* ...ale je fuč *9*
-
-
Škoda, že je to jen další verze Surtep.cz, některé hry mají slušné ceny, i filtrovaní v budoucnu bude dobře funkční, akorát to poštovné zbytečně konečnou cenu o dost navýší.
-
ceny dost drahe ...levne je jen slusne receno protoze nektere hry bez problemu jze koupit i o par stokorun levneji ...zbytecny web neprehledny ...jen blazen by kupoval tak draze hry staci zadat nazvy her a lze je koupit u nas v obchode levneji nez tam
-
-
Dobry den, ceny se budou jeste behem nasledujicich nekolika dnu a tydnu upravovat, stejne tak nepresnosti v sortimentu. Uz ted mame v nabidce nekolik her, ktere jsou cenove velmi zajimave a dalsi budou samozrejme pribyvat.
-
-
tomu neverim jen bioshock2 jinde stoji 550 dokonce 400 odkazy mohu poslat a u vas ne to nejdrazsi 769 ..takze zbytecny projekt ..skladem nic moc ceny no hruza ..je videt ze na dnesni dobu jste si to predstavovali jinak ale bohuzel ...mam vyhlidlich nekolik her ..uz sem se tesil ze je nakoupim ...ale bohuzel sklamani uz bohuzel surtep i xzone gameexpres a spol jsou levnejsi nez vy ...pokud bych mel napsat seznam vasch predrazenych her nestacili byste se divit ...nevydim dlouheho trvani takoveho obchodu ..ale na druhou stranu najdou se i takovy co radeji draho koupi *3*
-
-
-
tohle mě pobavilo :-)
http://2i.cz/b8ada78d5e
Není nad upřímnost *5* -
Surtep ma veliky chaos ve hrach a terminech vydani, placaji tam kupu *****. Je mi tiscali lito, horsiho partnera uz nemohou mit. Spoustu her, kterou ani cesky nekoupi v Polsku, tam koukam nemaji / nebo jsou anglicky a pritom jinde jsou bezne v prodeji cesky.
-
-
Surtep.cz je jednim z dodavatelu naseho obchodu (dodava mimochodem do naproste vetsiny ceskych eshopu), nejde ale o exkluzivni spolupraci. Ted ze zacatku to mozna muze na prvni pohled vypadat, ze sortiment je shodny se Surtep.cz, ale uz za par tydnu tomu bude jinak.
-
-
Chtel jsem objednat nekolik her, ale ani jedna neni skladem.
Mate tam odkaz "Na dotaz", ale dovede me to jen k postovni adrese a mozna telefonu.
Jakej tam mate email? Postou vam dotaz posilat nebudu, a volat v pul desaty asi taky ne... -
-
mmm hmmm.. mozna lepe koukat, kdyz je tady v clanku, ze..
Ale stejne si snad mail date i do toho odkazu, ne? -
-
Ano, dame to tam, je to na seznamu ukolu.. Poslete email a my vam obratem zjistime, kdy jsme schopni dane hry sehnat.
-
-
-
Hmm, dle těch stránek Carrier Command: Gaea Mission "právě vyšel." Ví to samotní tvůrci? *2*
-
-
Diky za info, o tehle chybe vime a bude odstranena.
-
-
pekne predrazeny obchod hry maji o 100-200 kc drazsi nez u vetsiny obchodu a ani je nemaji skladem