-
Chybí mi tam vyhledávání, filtrování taky nefunguje (závodní hry, písmeno G mi zobrazí God of War). Dále se v seznamu objevují hry, které nikdy na disku nevyšly (např. Battlefield 1943 pro PS3).
-
Tak me by zajimalo, jestli posilaji i do zahranici. Na strankach jsem to ted v rychlosti neobjevil, bylo by skvele koupit do cz lokalizovane hry. Aspon v ramci EU, pak by mi nevadila ani vyssi cena.
-
Neberte to jako malování čertů na zeď, ale to byste se museli setsakra snažit, aby se tahle mrtvola oživila. Podle mě krok vedle ( a vedle byla bohužel propast ).
-
-
Snazit se budeme, je ale jasne, ze je pred nami jeste spousta prace, zejmena pri odstranovani chyb v sortimentu a rozsirovani nabidky.
-
-
Co takhle hry pro OSX?
-
tyy jo tam je her, kterou vybrat:D
-
Paypalem se platit asi nedá co?
-
-
Pres Paypal zatim platit nejde, jen pres jeho obdobu, e-penezenku GoPay.. Ale Paypal bude do platebnich metod pridan v prvnim ctvrtleti pristiho roku.
-
-
Hry se u nas kupovat nevyplati, je to tu strasne predrazene. Doporucuju britsky Zavvi.com.
Ceny jsou u starsich titulu polovicni a i novinky jsou po jednom ci dvou mesicich vyrazne levnejsi nez tady. Postovne za jeden item cini jednu libru (kolem 30 korun). Ceska posta se muze jit zahrabat :-D. Z toho webu nakupuju uz vice jak rok hry pro Xbox360 a zatim zadny problem, jeste se nestalo, ze by neco do tydne nedoslo. Navic pokud kupujete i hudebni cd...no skoda slov, mrknete sami -
-
ja nakupuju u www.sendit.com postovne maji taky 1libru, ale nerek bych ze ceska posta by se mela jit zahrabat je to hlavne problem ceskych (ne)obchodniku, vcera jsem posilal doporucene hru pojistenou na 2000,- a postovne stalo 37,-kc !!!
-
-
jo.. v našem milém tiscali obchodě pokud se mrkneš je poštovné 120,- Kč.. to to balej do pozinkovaný bedny, obvazujou zlatou stuhou a pošťačka mi u předávání bude zpívat koledu ne? Proboha tuhle cenu jsem platil za 2,5kilovej balík letecky z Japonska *1*
-
-
Roboticka honiruka? ;-D
-
-
-
-
tak je mi lito, ale privetive ceny si prdstavuji jinak. stale se mi vyplati nakupovat na game.co.uk. snaha dobra.
-
Jen pro srovnani, treba takova Castlevania pro xbox306
xzone.cz - 1399
gamestation.cz - 1299
gameexpres.cz - 1299
shop.tiscali.cz - 1380
zavvi.com - 17.95 liber, to je i s postovnym nejakych 570 korun
No neni to k smichu? Nebo spis k placi, zalezi na tom, kde nakupujete. -
tedy jednoznačné zklamání.. což o to, že v zahraničí koupím horkou novinku nebo předobjednávku i s poštovným o dobrých 250kč levněji, ale i drtivá většina českých obchodů je levnější. Alespoň že se dá platit kartou. Taktéž mi to celé připadá nedotažené, chápu snahu spustit projekt před Vánoci a snažit se něco "urvat", ale v téhle fázi kdy máte hry co vyjdou za půl roku už v prodeji, vyhledávání a třídění funguje/nefunguje.. a největší trága - v dnešní době mít většinu zboží "na dotaz"? To opravdu šáhnu do obchodu vedle, kde mají jasný počet či jasné dodání.. obzvláště v této době, kdy chtějí mít lidi jistotu, že dárky nedostanou 14dní po Silvestru *1* A třeba já se osobně nedotazuju, já rád klikám na "skladem 5 kusů - objednat jeden". *2*