Přejít na výpis diskuzí
Titanfall vás zve do uzavřené bety a láká i trailerem
12.2.2014 | Aleš Smutný
41 příspěvků
-
Teď jsem betu zkoušel a hrůza.Na první pohled super hra,ale po pěti minutách hrání jsem ji musel odinstalovat.Radši měli nejdřív hru pořádně udělat a až pak pustit betu.Tolik chyb jsem ještě po hromadě neviděl.Děs!
-
COD s robotama, nezajimave, diky marketingu urcite dobre prodavane
-
tak uvidíme, třeba mě to nakonec přesvědčí *5*
-
Už jsem se přihlásil
-
Už neláká
-
V pripade ze se do bety nedostanu tak EA muze zapomenout na to ze bych si hru poridil v den premiery. Do zajice v pytli investovat nehodlam, pak prijde na radu peclive studium ohlasu a recenzi které muze trvat i do prvních akcnich slev. *6*
-
Ale noooo.. Tak napriklad, ked ti pobezi neoptimalizovana beta, urcite ti pobezi aj optimalizovana hra.. Kapis?
A mimochodom, vykon v SP != vykon v MP ;) -
No Content Lock znamena ze uz tam nedavas vubec nic, to znamena ze uz tam nemas placeholdery
Ale ztratil jsem se v kontextu, takze souhlasim s tebou ikdyz to tak nevypada a mesic pred vydanim je spousta casu, hlavne proto ze EA projede schvalovacim procesem jako nuz maslem (dokonce jsem kdysi slysel ze si ho dela sama). Navic by mne neprekvapilo kdyby se hral Release Candidate a hned v den vydani vysel patch *1* -
Dit by to mohlo vest k anarchii! Nepodcenuj to.
-
The beta will be on-going from February 14th until February 18th at 9pm EST for Xbox One and PC.
-
Jak dlouho bude beta trvat? Jen víkend?
-
Mě by zase zajímalo, kde se začlo brát, že BETA je nedodělaná verze. Pravděpodobně s příchodem INDIE her, které v betě používají zapálené hráče k tomu, aby hry odbugovaly a dodělaly, protože je to úspora peněz. U AAA titulů se předpokládá, že veškeré takové testování proběhne uvnitř společnosti a na povrch před KUPUJÍCÍ vrstvu se dostane verze, která neudělá špatné jméno prodeji.
EDIT:PS: o obsahu jsem nic neříkal. To je záležitost patchu, dlcček. Obsah může vycházet roky po vydání. -
V tomhle případě měsíc před vydáním je otázka, zda to vedle kosmetických serepetiček (o kterých mluvil kolega) nějakých extra zásahů má šanci se vůbec dočkat, když základní koncept funguje. V podstatě oba melete vesměs o tom samým, jen jeden víc slovíčkaří. :)
-
Pochopil jsi to spravne, ale problem je ze zatim to v zadnym videu videt nebylo, krome map velikosti namesti v Horni-Dolni ...
-
Nepletes si to spis s final verzi? Vazne by mne zajimalo kde zaclo brat ze beta uz by mnela byt vse hotove. Prece jenom tu definici si definuje kazde studio samo. A ve vetsine pripadu plati ze beta znamena "uz to mame tak nejak v celku" a faze mezi betou a finalem (ze ktereho se dela release candidate) je pro dodelani. Content lock se s betou vazne nedela.
-
Já bych betu rád vyzkoušel. Docela mě zajímá průběh her a map design, protože pokud jsem to správně pochopil, tak tak bude kopa NPC vojáků a do toho každej hráč může poslat svýho Titána na automat :)
-
Jak hotové? Beta obecně nemá sloužít, k tomu, aby se hra dodělala. Ta už dodělaná má být, jen se má otestovat, jestli vývojáří při vlastním vnitřním testovaní neopomenuli nějaké bugy, na které narazí komunita. Určitě né proto, aby se vypouštěla na svět nějaka pre-alfa verze s placeholdery.
-
Ty máš problémy.
-
Sam jses nuda ... je videt ze jsi poradnej multak v Arme nehral ... neni nad to kdyz ti nepritel prostreli kolena a ty se musis rozhodnout jestli se plazit do tabora pro pomoc nebo se zabit granatem *1*
-
Od kdy se na hře, která ještě nemusí být plně optimalizovaná zkouší, jak to běží? :D Od toho si snad stáhnu plnou verzi finální ne? Plácáš.