Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč se team deathmatch nejmenuje prostě team deathmatch?
  • Pretoze si to mozes teraz vyskusat, ako ti to bezi na stroji, a celkovo nachytat feeling z hry ? Zadarmo ? Ak si myslis ze je lepsie hru si kupit a potom plakat, nech sa paci, 100 ludi 100 chuti..
  • Nie kazdeho bavi nuda a la Arma / BF ;D
  • XorxoxTalarius
    No ja jsem mel na mysli neco kde se da strilet v multiplayeru. A nedoladena blbina mi nevadi, pokud je zadarmo a ne za 1500 *5*
  • LOL. Ten nazor.. Obzvlast od niekoho, kto sa nevie ani podpisat :D Musi byt nejaky 'skiller' :DD
  • 1. Zdarma si můžu vyzkoušet hru a ještě můžu mít vliv na některé prvky ve hře. Ano, rád si betu zkusím, dokud za ní nemusím platit.

2. Ty jsi nový ve hrách, že jo? Podívej se na všechny MP fps, ve všech poskakuje hromada blbců so si o sobě myslí, jak jsou super vojáci. Chceš trochu realismu? Prosím, ARMA I-III je k mání. Se singlem částečně souhlasím ale vzhledem k systému hraní by to bylo jen další CoD. To by muselo být silně kooperační nebo do stylu Killzone aby se to prosadilo.
  • umožněný sic bude (třeba), ale pochybju že tam bdue dost hráčů kteří tak budou hrát, narozdíl od třeba Insurgency
  • Osobně to chci zkusit, vypadá to dobře i když je pravda, že na můj vkus trochu moc hekticky. Škoda, že to není pokračování Battlefiedu 2142, to by asi bylo jiné kafe. Nevím, proč tady všichni nadáváte, že to je beta. Budete si moct vyzkoušet hru zdarma a zjistit, jestli vás základní koncept baví a jestli je hra pro vás.
  • sic s tebou souhlasím, ale on i ten Half Life má bugů požehnaně :)
  • Však to nemusí být nutně něco nejnovějšího, ne? Já teď objevil Hard Reset a dobře se pobavil, např. ...................... a do té doby vyjde Thief :) ale každýho věc, kdo chce poskakovat v nedoladěné blbině, jak je libo :)
  • Asi pořád platí, že jaký si to hráči udělají, takový to budou mít, nejen v rámci týmu. Nikde není daný, že je to nutný hrát v záchvatech na infarkt s ukojením se na co největších výsledcích. Nějakej osobní "taktika" přístup a uvolněný režím hraní bude umožněnej i tady podle mýho. Co se týká právě té akce kolem, jeví se Titanfall potenciálně dobře, čert vem fakt, že všichni budou moc skákat si až na hlavy nebo útočit díky tomu ze všech možných a nemožných pozic, když ta zjevná sranda se řezat mezi baráky, na ulicích a otevřených pláních s tunovýma chodícíma plechama v týmu nebo proti, je podle ukázek na místě. Možná to někomu prostě evokuje CoD, ale i když sám multiplayer v CoD nepovažuju za nic extra, namontovat na jeho nějaký základy tuhle věc se nemusí ukázat jako hovadina. Asi od toho nelze očekávat žádný "Battlefield 2142" - už jen ten počet hráčů na mapu je fakt škodice - ale i tak si dovolím říct, že po ochytání se z toho může vyklubat slušně povedená a zábavná věc, kde i přes evidentní mantinelový zpracování ne všechny bitvy musí být zákonitě stejný a naopak se můžou otevírat možnosti pro nový herní momenty a zážitky.

Tak jako tak. Uvidí se. Každopádně, i když člověk blbne v jinak zpracovaných a otevřeněji pojatých hrách, za mě pro Titanfall i tak palec nahoru.
  • XorxoxTalarius
    A ze v zanru FPS tech plnych a hotovych her vychazi *1*
  • Proč raději ten čas nevěnuješ nějaké normální fajn plné hře a tohle nezkusíš až to bude hotové ?
  • Kozy
    Tak já se tam hlásim abych zjistil jestli to bude vážně jako CoD s botama. Podle toho koupim/ nekoupim.
  • KIMCID
    ééééééé neláká
  • 1. vážně někoho baví hrát nedodělanou hru (betu) plnou chyb?

2. vypadá to divně, poskakující troubové myslící si o sobě, jak jsou hrozně skilled. Tahle hra je fail. Kdyby taději udělali pořádný atmosférický single ve stylu Half Life na tomto základě, byla by to třeba dobrá hra. Tohle poskakování je o ničem.
  • michelangelocz
    Uz, uz se chystam do bety pripojit, ale staci jen par slov – Origin account required – a registracni okno z prohlizece mizi po nekompromisnim Ctrl+W :)
  • Své zájemce si to jistě najde, akorát nerozumím tomu, proč musí být multiplayer=frenetická řežba.

Ale asi je to jen otázka vkusu. Když už jsem něco po netu hrál, užíval jsem si frag mnohem více, když jsem ho získal takticky a lstivě a ne jen naběhnout a kosit.
  • XorxoxTalarius
    No nevim, priznam se ze jsem dosti skepticky. Prece jenom Mecha je muj oblibenej zanr, ale podle videi mi to prijde takove divne. Vzdy jsem si chtel neco takoveho zahrat, ale zpracovani ... no nevim, ale asi jsem cekal neco ve stylu Full Metal Panic, kde ty souboje (pechota x tanky x mechy) meli velmi dobre vymyslene, pripadne knizni Battletech.
    No do Bety jsem se prihlasil tak uvidim co mi predstavi ...
  • tonnymontana
    Hru vubec nesleduju mrknul jsem se na trailer a to skakani nevim nevim nebo dneska se tomu asi spis rika "parkůr" jo kdyby tam bylo podobne skakani jako napriklad v unrealu kde se to clovek opravdu musel ucit a jeho skill se skladal nejen ze strelby ale i dobreho zvladnuti skoku bylo by to super. bohuzel tady to asi tak nebude fungovat uz jen diky otevrenym mapam. Pokud to nedopadne jako dalsi COD tak urcite zkusim, obri stroje jsou zajimave a zrovna nedavno jsem videl videjko kde nejaky japonec udelal hodne podobneho robota ktereho ovladal tim ze si do nej vlezl v podstate stejny jako ve hre nebo podobny jako v matrixu poslednim dile az na ty zbrane:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit