Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bohuzel, jen kopie 3ky. nezajem.
    • Snad si necakal, ze s toho spravia simulator rybolovu?
      • Já doufal, že to bude simulátor popeláře..
  • Magister_Peditum
    Když to vidím, tak mi Project Reality přijde mnohem zábavnější.
    • zkus Red Orchestru, taky celkem fajn
      • Magister_Peditum
        To mi nemusíš říkat dvakrát. *3* *15*
  • A sme doma. Ked sa spravi video kde sa striela raz za minutu tak to je nuda. Naopak ked to vybuchuje kazde dve sekundy tak je zase zle.
    Trosku to treba brat z ineho pohladu a to marketingoveho. Zrejme je, ze B4 nebude kopirovat hratelnost povedzme Army kde ste nuteni taktizovat a obozretne postupovat. Ale nie je to ani rambo akcia a la video. Proste ked chcete predat tak si spravite video kde ukazete co najefektnejsie veci co dana hra/engin dokaze. Mozno je to trosku priliz akcne postrihane ale hra samotna takato nie je. Od simulatoru to ma urcite daleko ale nie je to ani minigun style hry. Aj ked minigun tam zrejme je :D
    Berte to len ako ukazku/demonstraciu ved to bol aj ich ciel.
    Ja som celkom ohureny kde sa Bcko dopracovalo. Samozrejme verny zastancovia B2ky a Bad company tu stale budu, ale kedze som hral obe tak az taky ohromny rozdiel v tom nevidim. A zmeny sa clovek aj tak nevyhne. Ja si budem tvrdit, ze multak v Battlefielde je velmi dobry a ked to porovnavam s tym, cim prichadzaju vyvojari s CoD tak je pre mna jasnym favoritom Bcko. Snaha autorov sa zapriet neda. Zrejme to aj predobjednam.
  • Tushan
    řeknu to takhle. ZLATEJ Bad Company 2
    • A v com presne bol Bad Company taky unikatny? Asi mi to po tych stovkach hodin zrejme nejako uslo. Ja v BC vidim B4 len v mensom a s menej ficurami :\
      • Tushan
        právě v tom že to bylo v menším to mě osobně vyhovovalo mnohem víc. člověk nebyl jen jeden z mnoha a zdalo se mě to víc taktické . ale to už je věc nazoru
        • A to je takovy problem v BF3 hrat mapy pro 16 lidi? To jste lidi vazne tak hloupi, ze napisete zcela nesmyslne argumenty, proc je neco lepsiho?????
        • mě se hlavně líbilo že když jsem střílel tak kulky lítaly kam chci a ne někam doprdele..
  • Na hry tohoto typu uz asi nemam vek. Stacilo mi zkouknout to video a uz me boli nohy i ruce. *1* Je to takovy freneticky poskakovani pro hyperaktivy. Jako kondenzovany mix tech najakcnejsich scen z beckovych hollywoodskych military sr.... kde se vystrili tuny munice na nepritele v bezprostredni blizkosti. Valka takto nevypada.
    Nerypu, je to jenom hra, udelana je dobre a autori se sluvkem "simulace" nijak neohaneji. Je to sice koncert scriptu ale ten mainstreamem zadany wow efekt to produkuje dobre. Vsechno kolem lita, boucha a pada... Jenom nevim jestli ta premira adrenalinu neni kontraproduktivni a nevytraci se z toho napeti. *4*
    • presne kdykoliv vidim podobne PR MP video hned vim jak to bude vypadat ve hre, hromada hyperaktivaku macka cudliky tak zbesile ze vojaci na mape skacou jak stepni kozy a tim se vyhybaji kulkam *1* je mi z toho vzdy na bliti *11*
      • pardón, ale nejednou se mi v bf3 před očima staly tak okázalé scény, které by nenapsali ani v hollywoodu.
  • Uz mne to nudi tyhle chaosy na obrazovce, kde si kazdy dela co chce. Dyt to vypada jak ZOO a ne jako multiplayer kde lidi spolupracuji... O tom priblizenem FOV ani nemluvim, kde to vypada jako by ste byli nakloneni 3metry dopredu a periferne nevideli prakticky co se deje vedle vas. Tohle je neco jako DOOM v porovnani s BF2. Takove CoD chaos... ale kdyz se to nekomu libi... ja radsi BF2 styl, pripadne ARMA
    • Radioaktivni_surikata
      Problém není až tak ve hře, ta je na kooperaci uzpůsobená poměrně dobře. Kdo na spolupráci uzpůsoben ale není jsou samotní hráči. Když pustíš na servr 60 lidí, který se z drtivý části neznaj a nejdou na TS, a to už z jakýhokoliv důvodu, tak jak to může pak dopadnout, že jo... FoV je nejspíš štelovatelnej, jako v BF3. Maximální hodnota bylo 90° horizontálně. Sice bych na 16:9 monitoru uvítal ještě o 10 víc, ale pořád je to slušná hodnota, se kterou se dá krásně hrát a o který si hráči spousty jinejch stříleček můžou nechat jenom zdát. No a chaotický trailery bejvaj no. BF nikdy nebyla zákopová válka a je pochopitelný, že když dělaj 3-4 minutovej shot, že tam narvou akci a ne maníka, co bude pobíhat a hledat zakempený nepřátele.

A co se týče Shakera, že team play kvůli autohealu nepotřebuješ, tak to je možná pravda, ale jen pokud hraješ jako bůh, na normálním servru a pokud tvůj tým za něco stojí, aby ti dělal nepřímou podporu. Tyhle 3 podmínky se v praxi nesejdou skoro nikdy... Kromě toho každej admin má možnost autoheal na svým servru vypnout. To nám nediktuje DICE, to si ordinují samotní hráči.
      • Ne, je to o herním systému. V Planetside 2 je na bojišti mnohem více hráčů a spolupracuje se tam mnohem lépe bež v BF3. Není to tedy ani náhodou jen o hráčích ale o hře samotné a o tom, jak nastaví tu spolupráci. V BF3 spolupráce prakticky není nutná. V PS2 je naprosto zásadní.
        • o mapach pro 64 hracu napsat, ze teamplay nerozhoduje je teda hodne velky nesmysl. Vzdy je okamzite videt, kdyz v jednom tymu funguje kooperace vice nez u toho druheho. Nemusi se to projevit na statistikach jednotlivych hracu, ale na vysledku bitvy se to projevi v 95% pripadu. Je to krasne videt, kdyz mate v tymu nejtypicteji borce ve vrtulniku, kde ma strelec staty 90-0, ale tym krute prohrava, protoze je to trapny sobec a nepomuze tymu s obranou nebo obsazenim bodu atd. Chapu, ze kazdy to hraje z jineho duvodu, ale to radsi budu mit staty 20-30 a budu hrat pro tym, nez mit 40-10 a lecit si nejake komplexy.
    • Shaker
      Teamplay v BF nepotrebujes od doby autohealu, to ze se zazracne uzdravujou i vozidla to jeste vic dosi*a. Ta hra je jen o tom, kdo ma v tymu vic lepsich solistu a jak znamo z 10i solistu kapelu neudelas. Arma ftw...
  • Grafika je hezká a kdo říká, že není , tak by si měl zajít k očnímu. Po dlouhé době tu je střílečka , která posouvá hranice hratelnosti ( commander mode , cross play ) , i když to může znít jako blbost, tak právě tohle bude za pár let standart. Levoluce je podle mě skvělá třešnička na dortu , protože místo abych bojoval celou dobu ve stejném prostředí, tak můžu zaplavit ulice vodou , udělat ve prostřed mapy překáždu , či se prostě změní počasí. Na konci dne ale bude záležet hlavně na hráčím a týmové spolupráci , protože o tom battlefield vždycky byl... o pocit , že jsem v BITVĚ .
    • Shaker
      Zajimavy, ze pred 2ma rokama rikali, ze to nejde, protoze by se tim znicil gameplay... A pro tvoje info, BF je daleko vic podobnej Quake 3, UTcku a Doomovi 1 a 2, jediny, co to ma spolecnyho s pocitem nejaky realny bitvy jsou skiny a modely prostredi.
  • Ač nemám konzoli, tak se mi líbí přístup typu - kupte teď hru na starou konzoli a až pořídíte novou konzoli, můžete hru upgradovat za 10 babek.
    • Shaker
      A co treba pristup, kupte si tu hru ted a az vyjde nova konzole, tak ji tam budete mit taky a bez placeni, protoze to bude porad stejnej predrazenej datadisk? To, co si napsal by si mohli zkusit na lidi vytasit jeste v roce 2000 a sli by do haj*lu, jak by je lidi hnali...
      • Radioaktivni_surikata
        V roce 2000 by hra byla podstatně dražší už v základu, a to ani nemluvím o inflaci a nákladech na vývoj her v roce 2000 a teď. Zas si sundej růžový brejle, tenkrát se PC (=nedotovaný) hry pohybovaly kolem 1500 Kč. Pamatuju Age of Empires 2 za 2.200 Kč...
        • Shaker
          Tady ale mluvime o konzolovych verzich hry, na cenu sem nekoukal, ale jestli je to zase kolem 1300-1400, a konzole mezi sebou nemaji zpetnou kompatibilitu, tak nevidim jedinej duvod bejt na microsoft nebo sony slusnej...

PS: nehlede na to, ze v ty dobe bylo hrani daleko min rozsireny, takze prodali min kusu
  • promitac
    ...series of unscripted moments...
    http://i.imgur.com/oMUD93N.jpg

ále co, uzite si novu next-gen hru... na 8 rokov starom hardware *3*
    http://i.imgur.com/MsXjKKe.jpg

bzzzzzbzzzprrrd bzzzbzzzzprrrd
  • Dej si to na plné nastavení (pokud máš na to železo)a pak uvidíš ten rozdíl *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit