Přejít na výpis diskuzí
Tomb Raider a Sleeping Dogs nesplnily plán, Squeenix čeká obrovské ztráty
26.3.2013 | Aleš Smutný
124 příspěvků
-
Přílišný zaměřená na PCčkáře stálo už krk nejednu firmu.
Já vždycky říkám že ta pirátská holota si nic nezaslouží -
-
umíš číst ? „Předpověď prodejů společnosti vychází primárně z toho, že jsme nedosáhli plánovaných prodejů v konzolovém segmentu Severní Ameriky a Evropy“...
-
-
Od kdy umej retardi cist?
-
-
trafená hus zagágala ...
-
-
klid, to je trol, to nevis? nekrmit.
-
-
treba ho nakrmit az z toho pukne
-
-
-
-
Nedivím se. Pokud mají tak brutální rozpočty, že je potřeba prodat 4 milióny her, aby se vývoj zaplatil, asi bude čas znovu zvážit, co dělá úspěšnou hru úspěšnou hrou.
Nápověda: Tress FX to nebude. -
-
A tys věděl, že v TR něco jako Tress FX bude? Já ne a pochybu že to někde na krabici inzerovali (na Steamu o tom třeba není ani slovo). Myslím, že bychom spíš měli pochválit Nixxes za (snad) výbornou konverzi.
-
Nizke naklady na vyvoj + vysoka predajnost + silny marketing.... CoD. Dnes je in kvantita, nie kvalita.
-
-
Kdyz vynechas marketing, staci ti prodat polovinu kopii. A to marketingem urcite nedozenes.
-
-
To by ses prave divil.
-
-
-
-
To mi připomíná situaci ve firmě kde pracuji(řetězec prodejen). Za loňský fiskální rok naše pobočka přeplnila celoroční plán o cca 4 miliony. V lednu a únoru tohoto roku jsme nesplnili plán obratu za oba měsíce o cca 1.3 milionů. Přesto nám vedení zvedlo celoroční plán o 8 milionů. Očekávat takový růst a to ještě v době krize, kdy třžby všech subjektů jdou směrem dolů je přinejmenším naivní.Bohužel ale firmy co nereagují na vývoj trhu a nedokáží se tomu přízpůsobit čeká trvdý pát obličejem přímo na beton.
-
-
Ti co vedi vo co go to prave delaj tak, ze pokud to vypada, ze by se plan vyrazne prekrocil, tak odsunou plneni do dalsiho obdobi. Delam pro podobnou firmu, rok co rok zvedaj plan, a pak se strasne divej, se se neplni ... nastesti to jde tak trocha mimo me.
-
Předem se omlouvám za případné hrubky či překlepy:-)
-
-
je vidět, že se znáš, takže palec nahoru :D
jinak máš recht, a ono je takovejch firem víc... až se divím, že ta ekonomika nekrachuje častějc, když se vždycky jen trochu otřepe a už se zas hamouní.
-
-
-
Oni vlastně skoro všechny jejich hitovky jsou od Eidosu ne?
-
-
ano
-
-
Tihle japončíci jsou zvláštní. Být jejich akcionářem a vidět to vystoupení na ps4 odhalení. No, asi bych se chytal za hlavu. Věřme, že další deus ex, lara, hitman a (moje tajné přání) legacy of kain nejsou v ohrožení
-
Je zarazejci ze rozdil v obratu je 5 miliard a ztrata je pritom 13 miliard. No jelikoz tohle je ciste o polozkovani, tak je mi jasne ze tam je zahrnute kde co, tedy aspon doufam.
-
-
Reditel si koupi nove porshe ... a do nakladu se to nak dat musi.
-
-
To mě jako hráče mrzí, protože byť ''japonské'' hry jsou mi cizí (Final Fantasy) tak vše co jsem za poslední dobu od nich koupil byly výberné hry !!!! Deus Ex Human Revolution, Sleeping Dogs, Hitman Absolution a Tomb Raider, všechno se mi moc líbílo a nelituji ani haléře co jsem za ty hry utratil !
Snad se vyhrabou *3* -
Dle mne než jiné tržní modely by měli firmy dle mne krotit rozpočty projektů,protože když občas vidím ty čísla tak si řikám že dnes se pravděpodobně snáze vydělává nezávislému vývojaři než těm velkým AAA hráčům na trhu.
-
Vychazi kraviny na vsechny blbosti PC PSP PS3 PS4 VITA Wii WiiU X360 iPad iPhone a nic neni poradne dokonceny/hratelny tak se neni cemu divit
-
Škoda, SE patrí k mojím obľúbeným vydavateľom. Čo som od nich za posledné roky kúpil, som bol vždy nadmieru spokojný.