Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ber to trochu s nadhledem *3* hahaha
  • michaliuz18
    lara bez emoci, a s emocama
  • Hmmmmmmmmmmmmmm... sexy :D
  • Já bych nesrovnával starého Tomb Raidera s novým. Obojí mělo něco do sebe. Starý Tomb Raider ukázal nový směr videoher s (na tu dobu) atraktivní (hranatou) Larou Croft. Avšak po tolika dílech starého Tomb Raidera ztratila série svoje kouzlo. Přesto dokázala inspirovat Uncharted a Uncharted ukázal nový směr pro Tomb Raidera. Nový TR se mi hodně líbil, ale je pravda, že to co lidi milovali na starších dílech, tam chybí. Miluji staré TR (zvlášť druhý díl), ale dnes už dávám přednost novýmu TR.
  • C-BEAM
    nič si z toho nerob.
  • Treba mne osobne se ted libi mnohem vic.
  • Pak ale nechápu proč je tu v době kdy se to normálně živě streamuje odkaz na článek a na samotnej stream, když pak se teda čeká na sestřih, namísto toho aby tu vždy nechali článek se záznamem. Protože pokud je to kvůli tomu sestříhání, tak stejně je budou kazit živým streamem.
  • OK, díky, toho jsem si nevšiml *7*
  • Mne vic stvaly QTE. At si jich tam nacpou, kolik chtej, ale at jdou proboha vypnout, jako treba v Zaklinaci 2.
  • Je prada, že její nový výraz je chladnější, více bez emocí. TO se mi nelíbí. Jinak se mi ta tvář líbí víc. Ale ty emoce mi chybí.
  • ja nechapem naco sa robi na toto recenzia, ked sa len upravila grafika, vsak kto si to chce kupit, si precita staru recenziu, kde sa docita, ze je to fajn hra, so super pribehom, a tak dalej, no a akurat teraz k tomu dostane par lepsich efektov naviac a prerobenu laru.......bud nemaju v tiscali co robit, alebo je to platene PR......lebo je az neskutocne aky humbuk sa dokaze robit kvoli recyklatu hry, a este v tak kratkom casovom useku, kam tato doba speje
  • Myslím, že by se dalo říct, že první Uncharted vzal princip Lary (archeoložka zažívá dobrodružství po celém světě), zakčnil ho a "zmužnil". Hratelnost ale přinesl svou.
    Poslední TR si zvolil víceméně svou příběhovou cestu (o zranitelnosti a dospívání a blablablabla), ale hratelnostně, ruku na srdce, je to prostě jenom Uncharted, ve kterém hlavní hrdinka sténá místo hláškování *5*
  • Samozřejmě, je to jenom hra *3* Ale TR má trochu problém v tom, jak se na oko snaží tvářit tak šíleně realisticky. Ve všech cutscénách je obrovský důraz na to, jak Lara realisticky trpí a kolikrát se cíl mise týká třeba i jejího zranění (když jdete do letadla pro lékárničku), ale při hraní se autohelanete i ze tří šípů. Omílá se realistická fyzika a animace, ale způsob, jakým si Lara vytváří zipliny je tak hrozně k smíchu, že argument "Je to jenom hra" už u mě přestává působit, kor, když je v příběhu tak hrozně empatizovaný realismus.
    Ale ano, samozřejmě, je to jenom hra *3*
  • Nemam pc ani ps4 teraz. Vcera som to pozeral na youtube s vyzera to perfektne. 8z10 je asi malo podla mojho nazoru.

Hral som naposledy tombraider anniversary ale toto je podla mma uplny vrchol. Perfektne pozitivny dojem
  • C-BEAM
    krásny príklad mladšej generácie odchovanej na filmových hrách... ale som rád, že ťa to bavilo, uži si.
  • Inquisitor
    Jo nevim proč to neudělali v duchu posledních dílů. Chápu že chtěli změnu, ale vypustit všechno co dělalo hru Tomb Raiderem? Oni to přesně obrátili, místo pár akčních scén a většinou logických hádanek je to samá řezničina.
  • kennyB
    Myslíš tohle??? http://www.youtube.com/watch?v=6cWJvHXa6bQ
    Taky nebyl špatnej a podobal se víc Tomb Raideru. Tahle nová už není co bejvala *9*
  • ucho
    jako obrázek
  • smejki
    trudat!
  • jnsCZ
    Pánové, nejlepší byl obličej ze dvojky :)

http://www.tombraiderchronicles.com/images/tombraider2_flowerpower/screen001.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit