Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • redakce nema co recenzovat:D
  • změna ovládání v závislosti na úhlu kamery byla už ve starších dílech TR nebo se pletu ? ono je to jedno, sral0 mě to všude...
  • Mart9
    No právě. Já si ani nevzpomínám, že by tam nějaká taková kamera byla.
  • S tímhle jsem snad neměl problém ani jednou.
  • Lepší než Uncharted sice ne, ale nejlepší Lara rozhodně. A první, která mě opravdu bavila od začátku do konce. Jen tak dál.
  • smejki
    to samý dělá (dělal?) AssCreed v těch svých velkých hádankových levelech. Neustále se přepínala kamera a s ní kontext souřadnic. Na posrání.
  • Najlepsia Lara....lepsie nez Uncharted a najlepsi akcny dobrodruzny film roka..bez ironie. Tie stare Lary ma nikdy nebavili az tento restart je to prave...a to co vymackali z toho srotu PS3 na ktorom som to hral. Smekaaam
  • Holt pribrala slečna. Vánoce boli dlhé a koláčky chutné.
  • Redakce ted jiste lituje, ze jsi jim nenapsal driv, aby si mohli usetrit praci.
  • maros.goc
    Dnes je bohuzial filmovost dôležitejšia ako hratelnost
  • KIMCID
    Definitive Edition *1* *1* *1* *1*
  • michaliuz18
    na co vy blazni robite 2x recenziu na tu istu hru, stacilo tu staru len editovat a doplnit tam ze textury maju vacsie rozlisenie, a lara je skaredsia nez doteraz a ma skulave oči *15*
  • hrál jsem teda jen tu původní verzi, ale nesktuečně mě vysíraly ty "filmový" momenty, kdy jsme bežel, běžel, běžel a přišel filmovej střih a zničeho nic se kamera přehodila do úplně jinýho úhlu a já držíc pořád stejnou šipku zahnul vprostřed padajícího mostu úplně nesmyslně do propasti. takových momentů tam bylo až až a pro mě bylo celkem těžký poznat, kdy vládu převzal skript a předvídat, kdy se změní úhel kamery..
  • Jack1947
    Naopak, tady je videt kam to smerovaly... na hracske potreby to rozhodne nebylo.
  • Me to bavilo az prekvapive moc. Mozna je to ale tim,ze nejsem pravy fanda TR serie, takze jsem to neporovnaval s predchozimi dily a proste se jen bavil. Libilo se mi, jak nepratele v boji reagovali na zasahy, kryli se a vubec bylo zabavne je hubit.
  • Možná jste to hoši pochopili špatně. Toto nemá být objekt vašich sexuálních fantazií. Novej obličej je lepší, hezčí a vy s tím prd uděláte *1*
  • Veskoslav
    Ta nová vypadá jak špatně vyrobená porcelánová panenka.....
  • MickeyMutant
    Líbí se mi ten odkaz na Monu Lisu na Wiki. To kdyby někdo náhodou dumal, co to bylo za hru, ta Mona Lisa.
  • Dildo_Vagins
    http://i.imgur.com/R1ZoKDp.jpg

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/455159125704383373/4B1C09FC1F256F03B545AACF4F70B34FC4F13070/

Ať mi někdo povídá, že teď vypadá líp...

Btw proč má ty boule u těch koutků ? To je teď jako víc "reálnější" než původně s motion capture jo ? Děs...
  • M+l by ses naučit rozdíl mezí kopií a inspirací. A osobně je mi aboltně jedno, co se čím inpiruje (říkám inpiruje, protože TR kopie opravdu není), důležitý je výsledek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit