Přejít na výpis diskuzí
Tomb Raider nebude mít demo ani Online Pass
18.1.2013 | Adam Homola
75 příspěvků
-
Dat ass *14*
-
Kdyby to byl klasický Tomb Raider, tak pochopim, že neni demo, ale pokud takhle překopaj značku, lidi neví, co mají moc čekat... To neni krok správným směrem.
-
-
jak neví, co mají čekat? je to jasnej uncharted styl s ženskou postavou, spíše interaktivní a filmový zážitek nepochybně se spoustou QTE...
-
-
A co když lidi neví, co je to Uncharted styl? PS3 taky nemá každý...
-
-
předpokládám, že internet mají, že si dokážou najít na youtube nějaký gameplay videa a mrknou se na nějakou misi. že si o té hře něco přečtou. průměrně inteligentní člověk pak dokáže určit, jestli ho to bude bavit nebo ne a na kolik si tuhle zábavu cení.
někdo si ale najde výmluvu vždy, tak je to jedno :)
-
-
-
-
No nevím. Ale třeba doteď si pamatuji na pecky jako Warcraft III demo a to byla sranda. To mělo délku jako půlka CoD *1*
-
-
Přesně a jestli si dobře pamatuju, tak to WarCraft III demo nebyl ani výcuc z plné hry, ale obsahovalo unikátní level, který doplňoval příběh.
Taková dema se už dnes nedělají. No dneska se už nedělají vlastně žádná dema žejo ... -
-
No naposledy jsem hrál "demo" v podání Diabla III, což byla část I. aktu. I takto si představuji demo, ne že se na to zcela vyserou.
-
-
Teď si tak uvědomuju, že jsou to samé hry od Blizzardu. StarCraft II měl taky demo, World of Warcraft měl tuším nějaký 10-denní trial. A i když už Blizzard není co dřív, tak už kvůli tomuhle jsou mi jako studio pořád sympatický.
Pochopil bych, kdyby se nedělali dema na open world RPG (i když vzpomeňme třeba na Gothic II), ale na hry tohohle typu bych to čekal.
-
-
-
-
Alespoň že nebude online pass, to je zlo *16*
-
fakt to nechápu...v dobách, kdy nebyl internet běžný byla cd herních časopisů našlapaná demíčkama a dnes, v době internetu, kdy si demo může stáhnout kdokoliv kdykoliv a kdekoliv se nikdo neobtěžuje uvolnit demo...štve mě to...jediné vysvětlení je pro mě takové, že při délce dnešních her by demo ukázalo asi tak celou pětinu čtvrtinu hry, jinak vážně nevím
-
-
*7* jediné vysvětlení je takové, že... v devadesátých letech a prvních letech po přelomu letopočtu měl v česku internet málokdo a jediný způsob jak si ošahat hru byla osekaná verze, která se dala lehce distribuovat jak přes internet, tak i jiná tehdy populární média jako magazíny o PC hrách, ti, co tehdy internet měli, si dvakrát rozmysleli stahovat cokoliv objemnějšího (několik megabajtů) přes vytáčenou pevnou linku, jelikož to přišlo pěkně draho a nějaké stahování 500 mb dat Age of empires zkrátka nepřicházelo v úvahu
a dnes ? málokdo by stahoval demoverze k vyzkoušení, když mají na torrentech non-stop 100% slevy na všechno -
To víš. PC herní scéna umírá a Ferrari taky nezlevňujou. Kde pak má zbejt na file hosting? Kdyby lidi tolik nepirátili, určitě by se dema vydávaly častějš *1* *1*
-
Tenkrát bylo demo běžná věc. Dneska je to něco výjimečnýho.
-
nevadi, holt si tu hru stahnu. nechtej vydavat dema, jejich problem
-
-
Děti..Víš vůbex co stojí DEMO??---Divil by jsi se...
-
To ti nekdo u hlavy drzi brokovnici? Ze musis hrat kazdou hru hned!? Proc nepockas na prijatelnou cenu?
-
tak důležitý je, že si to nějak odůvodníš, hotový rebel :)
-
-
Nevím jak kolega, ale pokud si nějakou hru stáhnu a baví mě první hodina až dvě, vždy se odvděčím vývojářům tím, že si ji následně koupím. Buď na Steamu nebo v alze.
-
U nekterych her, co bych si rad koupil, me to stve. Nebudu ze sebe delat andilka, hry si vetsinou proste nekupuju, za prve vetsina nema hodnotu tech penez a za druhe nemam na to, rozhazovat tisicovky. Kdyz je peknej kousek, jednou za cas mi nevadi si ho poridit. Kupovat vsak kazdou hru, ktera se mi aspon trochu zamlouva, to opravdu ne.
-
-
Ucho: v poradku, nema cenu se hadat, evidentne mame kazdy naprosto jiny nazor na vec. nerikam ze jsem zaryty stahovac vseho, to rozhodne ne, ale nejsem ani pro kupovani her naslepo. recenze je pro me jen nazor redaktora, ktereho mohou bavit naprosto jine hry, nez me, tudiz dle recenze se nedokazi rozhodnout, zda me hra bude bavit, dle dema povetsinou ano.
-
-
nějak nechápu, proč tak otáčíš a snažíš se vymluvit na stahování na steamu a budoucí čas. je nad slunce jasné, jak jsi to na začátku myslel, tak buď chlap a stůj si za tím.
-
-
kam pořád chodíte na tisícovky? novej tomb raider stojí například necelých 700,-
pokud to pro tebe nemá tu hodnotu, kup si to, až to pro tebe bude mít akceptovatelnou hodnotu. nechápu ale to zdejší chlubení stahováním. když už máš potřebu pirátit, tak se tím nechlub a neospravedlňuj se před ostatními, to je hloupý... -
-
nemam duvod potvrzovat tve dohady a primo jsem zde nic takoveho nenapsal, tudiz spekuluj dale, preji prijemny den :)
-
Ucho: a jeste dodatek, nevsiml jsem si, ze bych napsal, ze cokoli stahuji. u prvniho prispevku jsem napsal, ze si hru stahnu, coz je budouci cas, ovsem to nemusim provest a pokud ano, tak ne nelegalne (pr: steam) a jinde jsem take nenapsal v jakemkoli case, ze nelegalne cokoli stahuji, jen ze si nekupuji hry, ktere pro mne nemaji hodnotu a stve mne, ze se jiz nevydavaji demoverze, alespon jsem to u sveho prispevku nikde necetl, to jsou jen tve spekulace, ktere odmitam
-
antivirus: argumentem, že jestli si věci kupuju, tak jsem hloupý, jsi to grandiózně rozsekl :)
jinak viz můj předchozí příspěvek... -
dzus: já nikoho nemoralizuju. je mi buřt, co si kdo doma stahuje, hry, hudbu, filmy, předkožku, ... je to každýho věc a nikde jsem zde nenapsal vůči stahování ani zbla. takže to že na mě vytahuješ moralizování ty jen ukazuješ svou hloupost a neschopnost číst. pouze jsem narážel na to, že dotyčný má potřebu diskutující o svém stahování informovat, což je samo o sobě hloupý, protože se veřejně přiznává, že porušuje zákon a navíc je to něco, co do diskuzí herního serveru rozhodně nepatří. vůbec neřeším morálnost samotného stahování... ale zaslepení lojzové si v tom nadou vždy to, co chtějí.
-
to spatne chapes, ja se neospravedlnuju a promin, ale 700 se vidi jen u par novinek a kdyz ta hra nema hodnotu, tak neni rozdil mezi 300, 700, 1000. nerikej, ze sis nikdy nestahl film, to je to same, at je ten film jak chces stary a pokud si vse kupujes, tak bud jsi z bohate rodiny, nebo jsi hloupy, pokud ne, tak nevim co resis
-
Moralizováním v internetových diskuzích ničeho nedosáhneš a nakonec tak sám vypadáš hloupě...
-
-
-
-
-
To je jasný, takhle půjde hromada lidí na Skidrow - vyzkouší a pokud to fakt nebude na 5h gameplay tak si to možná 30% lidí koupí. Tímhle jsou podle mě vývojáří sami proti sobě.
-
-
No zrovna třeba mě by docela nějaká krátká demo ukázka pomohla v rozhodování. Pořád nevím jestli koupit nebo ne. V jednu chvíli hra vypadá pěkně, tak si říkám že do toho půjdu, ale pak přijdou s tím, že tam bude multiplayer a to je pro mě zdviženej ukazováček. Já si asi stejně pro jistotu počkám na první recenze a ohlasy hráčů.
-
Demo klidně ale online pass je fakt sr*čka.
-
Asi ví proč :)