Přejít na výpis diskuzí
Tomb Raider nebude mít demo ani Online Pass
18.1.2013 | Adam Homola
75 příspěvků
-
na co stahovat dema,když si mužu stáhnout celou hru že
-
Já s tím i počítám:) Počítám, že zruší objednávku a omluví se nebo něco takového. Ale jako štvou mě. Nakupuji tam rád a nerad bych aby se toto opakovalo, snažil jsem se na to upozornit, ale linka hluchá.
-
Cože? Vzpamatuj se proboha.....Jenom jsem na to upozornil, sám sem se jim snažil na tu chybu upozornit. Objednávku mám spíše jako takovou humornou, očekávám zrušení, ale zatím tomu nic nenasvědčuje. To, že jsi debil, to jsi ukázal jasně ty;)
-
řešíš to zbytečně.Ve chvíli kdy si té chyby všimnou (a oni si ji všimnou :) ) a opraví to, dostaneš to emailem s tím, kde tě o tom informují a zárověň napíšou, že si tu předobjednávku mužeš zrušit nebo ji ponechat za změněnou cenu.
-
Chceš rict ze te demo presvedci o koupi jo?...X dem me nebavilo a pak plna hra jo teprve az jsem se do toho malinko dostal hloubeji..Vydavat Demo je nesmysl..stoji to majlant a prodeje to nezajisti
-
Děti..Víš vůbex co stojí DEMO??---Divil by jsi se...
-
nandal jsi mu to, anonymní hrdino, co v nicku použil i nick někoho jiného :)
-
standartni duvod proc nevypoustet do sveta demo je jasny: hra bude natolik spatna/nedodelana, ze by jim prilis klesli prodeje :)
tenhle krok me optimismem tedy nenaplnil -
si mysli mental jak nevydelal tim ze ma predobjednavku TR za 138kc *15* Chyba v systemu a hned ze sebe tady dela homodeje. Ty hloupy kluku prober se!! Totalni socka *1*
-
Jinak už jsem přišel, proč ten TB na pc stojí těch cca 138 Kč, protože zlevňovali předchozí díly a všechny daly na 138 Kč. To je to, když člověk po sobě pak nekontroluje, napsal jsem jim mail, snažil se 5krát volat na linku (chápu, že je pátek), tak uvidíme. Jako jejich vina a v tomto případě i blbost při zadávání do databáze systému. Jinak na ostatní platformy je cena jako jinde. Tudíž se nebude "měnit", jak tu mnozí tvrdí. Prostě je tam chyba databáze a někdo zlevnil všechny TB, aniž by to po sobě zkontroloval.
-
To není pravda. Cena musí být realná. Sice TB jim tam vychází na cca 150 Kč, ale to je reálná a možná cena této hry. Když by ale televize stála za tu cenu, tak se ti každý vysměje, že jsi akorát vychcaný.
-
Ano. Ale po schválení objednávky se cena nesmí zvýšit např. 10krát, hodnota se nesmí změnit na 2,5krát hodnotu původního výrobku. To je pak podvod na zákazníka a ten může odstoupit od smlouvy:)Navíc pokud by si byli toho vědomi, tak by mi nepříšel mail, co to potvrzuje.
-
Akorát, že na tom servru jsem už kupoval DVD v ceně cca 8500 Kč, je to jeden z nejlepších obchodů, co znám, nikdy nebyl problém. Navíc přímo Heureka se zavazuje, že při nedodání zboží ti vrátí peníze. Tudíž prvně si něco o tom obchodě zjisti a pod co spadá a pak nebudeš možná za hlupáka:)
-
§ 4 Cena
4.1. Ceny jsou platné k okamžiku objednání. Výjimkou jsou předobjednávky, u kterých jsou uvedené ceny orientační a mohou se změnit. Pokud bude doporučená maloobchodní cena zboží změněna, vlivem rozhodnutí dodavatele či jiné třetí strany, bude automaticky změněna i cena zboží ve Vaší předobjednávce. Uvedené ceny zboží a přepravného jsou včetně DPH. -
*7* jediné vysvětlení je takové, že... v devadesátých letech a prvních letech po přelomu letopočtu měl v česku internet málokdo a jediný způsob jak si ošahat hru byla osekaná verze, která se dala lehce distribuovat jak přes internet, tak i jiná tehdy populární média jako magazíny o PC hrách, ti, co tehdy internet měli, si dvakrát rozmysleli stahovat cokoliv objemnějšího (několik megabajtů) přes vytáčenou pevnou linku, jelikož to přišlo pěkně draho a nějaké stahování 500 mb dat Age of empires zkrátka nepřicházelo v úvahu
a dnes ? málokdo by stahoval demoverze k vyzkoušení, když mají na torrentech non-stop 100% slevy na všechno -
To je dobrá logika :)
-
Je to "Ucho" no. Co naděláš.
-
alarmující by mělo být už to, že mají hluchou zákaznickou linku
jestli si myslíte, že to za tu stovku dostanete, tak vám dojde možná tak akorát vypálený cd ještě s přírážkou poštovnýho, ale Čech se chytí na všechno, co je ve slevě.. ať je to sebenesmyslnější, že -
Tak raději vyhodíš peníze za hru, která tě třeba nebude bavit? To nedává smysl.
-
No tak sranda, objednávka schválena. Asi je to nějaká akce nebo fakt nevím *1*