Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Pokud je to očividná chyba, tak mam ten pocit, že nemusí.
  • Pilgrim66
    Predobjednano na osobni odber, tak uvidime, jestli se pochlapej a fakt to za tu cenu prodaj nebo ne :D
  • Stejne ta zmena ceny podle me neodpovida "nemožnému plnění". Je to pouze nevyhodne pro prodejce v urcitych pripadech. *1*
  • No ale to bylo mysleno jako priklad, proto to slovicko "např". Podstatnejsi je podle me ta pasaz "stane-li se její plnění nemožným", coz je ale opet hodne vagni definice.
  • ucho
    no ale teda mám pocit, že ta jejich podmínka "nebo se výrazným způsobem změnila cena na straně dodavatele zboží" je poměrně napadnutelná, protože si nemyslím, že by se cena na straně dodavatele vůbec nějak měnila :D
  • Kdo chce tak objednat, udělat screen a trvat na tom, ze zákona pokud obchodník označí zboží nějakou cenou (byť chybnou - to je jeho problem) ho musí za tu cenu prodat.
  • Jejich problem. Většina lidí si to tím pádem nejdřív stáhne a jak to jednou udělá, tak už si to nekoupí... nebo jen malé procento z nich.
  • Taky ocekavam, ze se brzo ozvou, ze cena byla nespravna. Ale za pokus clovek nic neda. *1*
  • To ti nekdo u hlavy drzi brokovnici? Ze musis hrat kazdou hru hned!? Proc nepockas na prijatelnou cenu?
  • MrSanta
    To mi připomnělo demo na Dark Forces. Tam (jestli mě paměť neklame) byl sice level z plné hry, ale byl krapet upraven a hlavně do něj byly šouplé všechny zbraně krom jedné. Člověk si v klidu ošahal mechanismy, zjistil co na to jeho PC a šupa.
    Dema asi v dnešní době hry neprodávají, tak se prostě moc často nedělají. Co naděléme. Osobně mi jejich absence zas tak moc nevadí. HW nároky se dají celkem v klidu odhadnout, navíc se to zas tak rapidně nemění jako dřív. Spoustu informací načerpá člověk z netu v podobě článků a navíc samozřejmě videa na YT. Pro mě dostatečné k rozhodnutí o koupi. Zatím jsem se ještě nespálil. Ale je pravda, že novinek kupuju hodně málo, většinou kupuju ve slevách, jelikož v době vydání hry mám rozehráno něco jiného, takže by na novinku stejně nebyl čas. A her mám dost v zásobě, takže když mě hra nepřesvědčí, tak jí prostě nekoupím. Hrát je stále co.
    PS: demo na Risen mě přimělo k tomu si hru nekoupit, nějako mi to prostě nesedlo. Pouze malé kameny prosím a snažte se netrefovat hlavu, ať mi nerozbijete brýle. Děkuji *3*
  • kostejnesmrtelny
    Tomb Raider nebude mít demo.

Kostěj Nesmrtelný nebude mít Tomb Raider.

Fňuk *5*
  • kostejnesmrtelny
    To víš. PC herní scéna umírá a Ferrari taky nezlevňujou. Kde pak má zbejt na file hosting? Kdyby lidi tolik nepirátili, určitě by se dema vydávaly častějš *1* *1*
  • Já říkám krok správným směrem, jelikož jsem si hru již předobjednal a kdybych si zahrál demo, tak bych to třeba ještě zrušil a to nechci!
  • nemam duvod potvrzovat tve dohady a primo jsem zde nic takoveho nenapsal, tudiz spekuluj dale, preji prijemny den :)
  • ucho
    nějak nechápu, proč tak otáčíš a snažíš se vymluvit na stahování na steamu a budoucí čas. je nad slunce jasné, jak jsi to na začátku myslel, tak buď chlap a stůj si za tím.
  • Ucho: a jeste dodatek, nevsiml jsem si, ze bych napsal, ze cokoli stahuji. u prvniho prispevku jsem napsal, ze si hru stahnu, coz je budouci cas, ovsem to nemusim provest a pokud ano, tak ne nelegalne (pr: steam) a jinde jsem take nenapsal v jakemkoli case, ze nelegalne cokoli stahuji, jen ze si nekupuji hry, ktere pro mne nemaji hodnotu a stve mne, ze se jiz nevydavaji demoverze, alespon jsem to u sveho prispevku nikde necetl, to jsou jen tve spekulace, ktere odmitam
  • Ucho: v poradku, nema cenu se hadat, evidentne mame kazdy naprosto jiny nazor na vec. nerikam ze jsem zaryty stahovac vseho, to rozhodne ne, ale nejsem ani pro kupovani her naslepo. recenze je pro me jen nazor redaktora, ktereho mohou bavit naprosto jine hry, nez me, tudiz dle recenze se nedokazi rozhodnout, zda me hra bude bavit, dle dema povetsinou ano.
  • ucho
    no předpokládám, že do týdne stornujou objednávku :)
  • Veskoslav
    Taky tak:) Jako chtěl jsem je upozornit, volal jsem tak 3krát, zákaznická linka mlčí....Navíc se zavazuje Heureka za ně, tak uvidíme:)
  • ucho
    1.7.2. ze strany prodávajícího – Prodávající si vyhrazuje právo odmítnout či zrušit objednávku nebo její část v těchto případech:

c) stane-li se její plnění nemožným (např. zboží se již nevyrábí nebo nedodává nebo se výrazným způsobem změnila cena na straně dodavatele zboží)

každopádně jsem zkusmo objednal. uvidí se férovost obchodu :) (jednou jsem si díky chybě v ceníku koupil levněji základní desku. shop chybu v ceně napravil, ale i tak mi ji prodal za původní cenu...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit