Přejít na výpis diskuzí
Tomb Raider - videorecenze české PC verze
21.3.2013 | Lukáš Grygar
277 příspěvků
-
Tak tohle je videorecenze, ktera se blizi connanovemu zpracovani :)
http://www.youtube.com/watch?v=xCe8-1dbXZc&feature=player_embedded
Diky za ni a vice takovych, u kterych se da i zasmat -
-
Connan je dobrej, ale ten to celý bere jen jako frašku. Tady se mi zdá, že na jednu videorecenzi je tu těch kravinek prostě moc...
-
-
prečo 7 a nie 9 aj 10 si zasluži
-
Zatim best hra co letos vyšla. Skvělou hratelnost a super detailní prostředí ale srážej chabý postavy, příběh a úplná absence napětí nebo nedej bože boje o přežití. Pokud na hráče zrovna nenavalej mraky nepřátel taky je to i dost jednoduchý. Je to prostě pěkně udělanej blockbuster. Nic víc, nic míň. Za mě 8/10
-
Se sedmičkou souhlasím, jak tu dřív někdo psal (a po dohrání s ním musím souhlasit) Je to zatraceně dobrá filmová podívaná (hlavně díky geniální kameře) ale špatnej Tomb Raider. Radši měly udělat Tomb Raider 2 Anniversary...
Jinak je pravda to, že vlasy dělaj člověka... -
No jasny proste cod bude mit aj 50 dil vzdy hodnoceni nad 8 . A ked je hra dobra a podobna uncharted tak rpoc to ma proste tak amle hodnoceni .. nee proste si v cr par lidi reklo dame po case par dobrym hram min.
Najednou se dela jak je ciselne hodnoceni nedulezite haha kazdej nato cislo proste kouka a kazdej dil cod se rika paneboze lukas fetuje?
Games trpeji negativni deviaci!!" -
Měli byste se zamyslet nad vašima hodnoceníma, protože třeba takovej jeden velkej script jako je Aliens: Colonial Marines dostal 6 takže je podle vás jen o chloupek horší než TR. Když už tak ste TR měli dát aspoň 8. A co se videorecenze týče tak co mě hodně bylo do očí je to že tp bylo hráno s xbox gamepadem. Podle mě když recenzuju PC verzi tak bych to měl hrát combo klávesnice+myš, protože ne každej má doma gamepad. Taky bych čekal že bude mít víc informační hodnotu (grafika, ovládání atp). A míň těch nucenejch a suchejch vtipů.
-
Vlasový předěl boží. Kdybys ale použil Alone in Kyoto, mohly by ty (h)Air být boží ještě víc.
-
Kdyz nevis hodnotit, tak to proste nehodnot a nedelej recenzi jak nejaky amater s 1,5 promile. Kdyz toto je na horsi urovni jako COD, skoro rovnake jako Aliens podla games.cz, tak tu nekdo dobre fetuje, ale ja to nejsem. Se spamatuj.
-
-
Napsal neznámý anonym.
-
-
aj anonym má právo na názor *3* ... rozhodne lepšie ako nasadený agent *1*
-
-
tak proč ten názor nedopřeješ recenzentovi?
-
-
-
-
Konečně pořádná nefalšovaná recenze, snad jen stálo za zmínku dobrá herní doba, ale jinak komu čest tomu čest .
-
Hmm zadna recenze se zaplim trees fx coz me nejak zklamalo protoze na me archyvni ATI HD 5770 to delalo nehorazny bordel, vlasi litali jak se jim zachtelo tak jsem to vypl ani na Diid nedavali velky frame rate u 5770 jen nejakych 15 a 10FPS.