Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jednička a dvojka na PSX byla klasika u které jsem vydržel sedět hodiny. Dokonce i Project 8 mě na XBOXu bavil. A klidně bych si tu HD kolekci na PS3 za 500 - 700Kč koupil (A to mám doma Skate i Skate2).
  • Škoda že to nebude na PC, thps2 jsem se něco napařil. A ta recenze neni zas tak horká. Jinde hru vychvalujou. Například Jarda Movald jí chválil a ten měl původní najetý maximálně co jsem poslouchal v podcastu.
  • Posledni THPS co za neco stal byla trojka, s privrenim obou oci mozna jeste ctyrka.
    A od doby co vysel Skate, nema zadny THPS pro fanousky skateboardingu nebo lidi co jezdi ci nekdy jezdili, smysl - fyzika a ovladani ve Skate nema konkurenci.
    Nicmene pro lidi skejtovanim nedotcene muze byt i tohle nahaneni bodu zabava.
  • Tento dedo ešte žije?
  • ringmancz
    má to svoje chyby, ale tak černě bych to neviděl. hraje se to stejně jako dvojka, u které jsem strávil hodiny, má to stejně super soundtrack, ale nejvíc vadí mi malej výběr jezdců, znám z tama tak 4
  • Souhlasim s Mirkem. Naopak u této HD verze je fyzika o něco reálnější oproti originálu avšak se SKATE se to nedá vůbec srovnat. Skate je vážně vychytaná simulace a uspokojí i lidi co na skateboardu jezdí.
  • michaliuz18
    a co ste cakali 8 bodovu hru? uz z prveho obrazka mi bolo jasne ze dalsia blbost na beziacom pase , kde su tie casy thps 2 a udreground2 na ps2 , thps3 a4 na pc :)
  • Ja jsem spise proti, mne se tohle libi naopak, protoze jsem nostalgicky vzpomnel na rok 2000 (2002) kdy sem to Tony Hawk pro skater drtil na PS2 a ty mapay mi to pripomneli vsechno PS1 sem nemnel nikdy proto PS2, tam sem si kupoval PS one hry... pro mne paradni oziveni a i kdyz to treba tolik neodpovida tomu co se ocekavalo, (jestli vubec) za mne spis 7/10 Mne to proste bavi a to je myslim to hlavni ne.
    • Hlavne mne dostalo ze muzu hrat za Avatara, co je v dashboardu ( jen mi chybi tam ta krev no). :-/ .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit