Přejít na výpis diskuzí
Topware prý tlačil na novináře kvůli recenzím Two Worlds II
21.2.2011 | levis
36 příspěvků
-
No já myslím že to není jediný případ a že to dělá spousta vydavatelů. Přece jenom spousta lidí čeaká na nějaké ohlasy navíc pokud není demo tak je to mnohdy jediný ukazatel.
-
Ano PR je mocný nástroj a kolik z Vás si koupí hru proto, že má údajně dobré reference, nebo je nejhranější apod. Ono pokud hra nemá demo, je to napováženou. Praktiky spousty hráčů, že si hru napřed stahnout pirátsky a pokud jim přijde zábavná a kvalitní, teprve poté si ji zakoupí, sice nelze schvalovat, nadruhou stranu je to jediná jistota. Pokud bychom ale byly závislý na hodnocení časopisů více, zase by to zvedlo tlak na jejich kvalitu. Tedy pokud by mezi námi bylo dostatek šťouralů a minimum lidí, co se chtějí nechávat tahat za nos a tedy masa by byla schopná hru nebo magazín zcela zavrhnotu pro jeho zradu a tím ho poslat do propasti dějin.
-
TW2 je hra pro velmi nenarocne hrace. Neni spatna na obcasne zabaveni, ale herni principy se po čase opakují pořád dokola. Ovládání dnešní standard.... Grafika je pěkná, ale pokud nemáte rádi HDR osvícení, možná se vám budou všudypřítomné odlesky a oslnění okolím zajídat. Osobně bych dal hře 68%
-
-
Takřka všechny efekty typu bloom/motion blur/dof/hdr atd se v externím configu dají nejen úplně povypínat, ale dá se i nastavit i jejich intenzita, takže si to člověk může velmi detailně vyladit...
-
-
Díky za tip :)
-
-
-
Práve som si pozrel po dlhej dobe film JFK a síce som naladený na konšpiračné teórie, tak v tomto prípade tomuto neverím. Po prvé, napríkald IGN nikdy nevenovali dáky väčší priestor Two Worlds 2 a ich hodnotenie hry je jedno z najnižších čo sú na nete. A žeby si vydavateľ dovolil podplácať iných, nato nemajú ani prostriedky, ani moc, ani vplyv, v podstate teda nič.
Mňa osobne TW1 vôbec nebavilo ale dvojka je lepšia vo všetkých smeroch (okrem inventára, samozrejme). Čiže jednému sa hra môže páčiť, inému nie. Je na tom niečo prekvapujúce? Ja si myslím, že rozhodne nie. -
-
Překvapující je, že s tímhle "Čiže jednému sa hra môže páčiť, inému nie." nesouhlasí TopWare, jinak bych ale řek, že vliv jistej maj - poskytovýní preview/review verzí....
-
-
Mě teda fakt ke koupi hry přiměly DE recenze, který nešly pod 90%, pak jak se to rozjelo pryč z Německa do celýho světa, hodnocení se snižovalo až na současných asi 77% na metacritic a já sám bych hru označil jako nadprůměrnou, ale rozhodně ne jako 90% a víc....
-
Ja som s Two worlds 2 spokojny a premna to bolo prekvapenie...pekna grafika,dlha herna, dokonca som hru presiel tak som spokojny ze bude i trojka
-
Podle mě to není ojedinělý případ. Naštěstí si ještě mnoho hráčů stále umí udělat názor na hru samo.
-
عاشت التجارة ومكافحة الخام للعملاء
-
-
"Ať žije obchodu, anti-ropy k zákazníkům"
uplne s tebou souhlasim -
chuj arabsky
-
Zbožné přání.
-
-
to je zase povyku pro nic :) Hra je to celkem dobrá, rozhodně pro mě lepší než první díl :)
-
Hlavně, že bude trojka. *1*