Přejít na výpis diskuzí
Torment: Tides of Numenera – recenze
1.3.2017 | Václav Pecháček
110 příspěvků
-
Fargo fail opet jako u Wasteland 2
-
-
no ja hral az Director Cut a ten byl skvely
-
-
Já taky a bavil jsem se dobře, žádný problém. Možná to bylo tim, že jsem to před vydáním nesledoval, takže nemohlo dojít ke zklamání.
-
-
Jo, mě to taky bavilo. Asi jediný, co mě mrzelo je, že trochu nerozvinuli Angelu poté, co se odpojí od skupiny. Ať by to bylo třeba jenom stejnou formou, jako vrak Normandy v Mass Effect 2, prostě to nějak uzavřít. Jo a taky jsem ani napodruhý nenašel toho slibovanýho Limonádovýho Joa. Skoro bych řek, že ho tam nakonec nedali, darebové.
-
wasteland 2 je fajn...na dalsi dil se tesim, vypada vzhledove daleko lip..
-
-
+1
-
-
Jak si k tomu došel? Podle týhle 9kový recenze nebo podle toho, že si to dohrál? *15*
-
-
Došel jsem k tomu jednoduše. Early access, s tormentem se to nedá ani srovnávat. Kdo tvrdí že ano, tak ho nehrál a v té době tahal kačera po pískovišti. K těm hadrovým panenkám co vás následují, jako loutky na provázku se nebudu vyjadřovat sic je rok 2017. Jinak k Wastelandu, ta hra po technické stránce je katastrofa, UI směšné, vzhled postav je neměnný, pokud nechcete běhat v převleku gorily, jediný světlý moment byl v AG centru, tam měla hra atmosféru.
Pan Fargo by si měl uvědomit, že když dělá pokračování úspěšné hry. Tak jí nemůže dát řemeslné zpracování té doby jen s upgradem na 1080x. -
-
Hele hošku, já Torment dohrál 13x, je to moje nejoblíbenější hra vůbec a podobně jako ke knihám se k němu pravidelně, jak stárnu, vracim, hledaje novou perspektivu. Pravda, poprvý jsem ho hrál v době, kdy jsem kačera vskutku tahal, ale dokončil jsem ho víckrát už ve věku, kdy si na tahání kačera umim sjednat lidi. A po deseti hodinách ve hře si pořád nejsem srovnánim s původnim Tormentem jistej. Čim si ovšem jistej sem, je, že ta hra je vážně dobrá.
-
Mě se řemeslné zpracování líbí absolutně. Ten pohled z ptačí perspektivy mi úplně sedí a naopak si myslím, že to je opravdu nádherné. *2*
-
early access lol
ok -
no to je ale sranda, neda sa to s tormentom ani zrovnavat? hral som prvy ked vysiel a rozhodne som netahal kacera po pieskovisku. musim povedat ze si zatial absolutne chrochtam blahom. nekopiruju pribeh predosleho dielu, kazda absurdita ma ked uz nie funkciu tak aspon historiu, rozhovory su extremne putave, svet prepracovany a nadupany k prasknutiu, rozhodnutia maju zmysel.
navrch netusim preco k tomu patlas wasteland 2, tie hry nemaju nic spolocne. -
No...pan Fargo může a udělal to. A doufám, že to bude dělat dál.
-
No kazdy ma u her trosku jine priority...jinak na mych postavach se vzhled castecne meni a UI mi prijde uplne normalni. Proste stara skola, pro ty z vas ktere to urazi jsou tady hry jako Horizon, na ty zase hazim bobek ja.
-
-
-
-
Tak dle ACG https://www.youtube.com/watch?v=r-ft5S_rMwA je to počkat na slevu. Není to špatná hra, ale je tam dost bugů a některé části by potřebovali ještě doladit, doplnit.
-
-
jen aby ti nekdy nejakej youtuber nerekl ze mas jit skocit z mostu..musel bys jit, protoze vlastni nazor na vec zrejme nemas..
-
-
Tak názor na to nemám, protože jsem to nehrál... to je jednoduché, jinak je to jen doporučení jestli jste to nepochopil, nemusíte se tím řídit.
-
-
vsak v poradku, ja jen abys nezblbnul, skoda kazdeho mladeho zivota :)
-
-
-