Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky jsem si tu jednu sběratelku vzal... hm... to jsem to dopracoval *3*
  • Morraw
    mhm sběratelka předobjednána *14*
    • Také o ní uvažuju, ale paní by mě asi zmlátila kdybych vytáhl na skříňku další figurku *1*
      • Morraw
        Přesně vím o čem mluvíš :D
        https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/14915013_1381965328487920_1204452022_n.jpg?oh=281f926c372ca4dc117b6334fbf88842&oe=58548F67
        • Hele, ty dvě úplně vpravo patří nějak k sobě, nebo sis je jenom naaranžoval?
          • Morraw
            Vlevo je Alduin (Skyrim) a vedle něj Molag Bal (TES online) :)
    • Hmmm jsi *****... promiň, vlastně jen ovce. Zase tak dobře tě neznám. Díky, že podporuješ ten balast co se dnes vydává za hry. Jen tak dál a zničíš poslední naději.
      • Morraw
        *15* *15* *15*
  • Je pravda, že (podle early access hráčů) to vypadá na pěkný prů*er?
    • Definuj průser, momentálně to má 87, respektive 78 % (nedávný vs. celkový hodnocení). Co jsem to tak zkoumal, tak lidi si stěžujou hlavně na bugy, což se dá u early accessu čekat. Pár lidem se nelíbí soubojovej systém, ale ten stál v originále taky za pytel, takže se držej předlohy *1*. Pak tam byly nějaký stížnosti na grafiku a interface, ale vypadá to, že věci, na kterejch stál původní Torment - příběh, dialogy a určitá bizarnost, trefili InXile poměrně dobře. Takže asi záleží, nakolik jsi ochotnej přejít mezery v hratelnosti (který měl už Planescape). Každopádně jsem to nehrál, tohle je jenom pár postřehů, který jsem načerpal z recenzí.
      • danny_the_hound
        No pravéže súbojový systém je úplne iný ako v Planescape a vlastne všetkých "Infinity" hrách. Toto je ťahovka... ale možnože ľuďom vadí práve to. Ja osobne som v tomto smere nevyhranený, ale je možné, že Tormentu, ktorý má mať menej súbojov ale prepracovanejších bude ťahový režim sedieť viac *4*
    • ne, není to pravda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit