Přejít na výpis diskuzí
Torment: Tides of Numenera vyjde koncem února
15.12.2016 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
Navíc některý věci do animací ani převést nejdou.
-
V Japonsku ano, zbytek až únor/březen co si pamatuji.
-
On to přece hrát nepotřebuje. Ty bláboly, co tady spamuje, si přece zvládne vymyslet i bez toho. *4*
-
Nemam PS, takže Persona pro mě neni očekávanej titul a moc to nesleduju, ale nevyšlo to už náhodou?
-
Rozvázané ruce by měli, i kdyby šlo o řádově tisíce let. Ta miliarda má šokovat, je tam jen na efekt. Navíc ten svět nevypadá jako Země po miliardě let, je příliš "náš".
Kleczek se zabýval fyzikou hvězd a konkrétně o Slunci napsal minimálně dvě knížky, teďka z hlavy nevím, jestli ne dokonce tři. -
Zapomnels na Personu 5!!!
-
To nám ale může bejt tak nějak uprdele. Kvalitu hry určujou recenze a počet GOTY jenom z části. Samozřejmě něco, co sbírá absolutní hodnocení a jedno ocenění za druhym asi nebude blbá hra (pokud teda neni hodně mizernej rok), ale klíčovej je v tomhle směru čas. Planescape taky svýho času propad, prodal pár kopií, nikdo ho neznal. A dneska je nejenom odbornou, ale i laickou veřejností považovanej za geniální záležitost a základní vzdělání v oboru RPG a... dohajzlu, já to musim zase nainstalovat.
-
Řekl bych, že problém týhle hry nebude v tom, že nebude dobrá, ale že nebude dost dobrá. Prostě už to každej bude srovnávat s Planescapem a je možný, že tam i dost věcí okopírujou.
-
Tahle hra nikdy nebude RPG roku (globálně a v médiích), i kdyby to mělo lepší story jak Planescape a dokonalý combat, protože je to okrajový žánr, netočí se v tom prachy jako v AAA a pro průměrného konzolového hráče (což je nejsilnější kupní síla a nejhlasitější skupina, co se týče hlasování GOTY) nastane zmatení už při tvorbě postavy a pak uninstall...
-
Diablo 3 prodalo 6.3 mega první týden. Holt akční izolike RPG vládne světu, JRPG pomalu umírá...
-
Ještě možná Kingdom Come. Jo a taky má vyjít Mount and Blade. Vypadá to, že nás čeká slušnej rok, co se RPG týče.
-
CRPG je mrvý žánr. Zájem nulový, prodeje tristní, Obsidian tak zoufalý, že už děla hry na úrovni 20 let starých a nikam se neposouvá. Jde vidět i na Tyranny jak už o CRPG nemá nikdo zájem. Final Fantasy XV prodalo za týden 5 milionů, to nemájí dohromady ani všechny CRPG světa za 15 let *15*
-
To nebo Original Sin2
-
RPG roku? *14*
-
Možná byste si měli zjistit, co to znamená indie v herním průmyslu. S velikostí vývojářskýho týmu to nemá nic společnýho.
-
kéž by
-
No právě, v těch recenzích, které více rozebírají problémy hry jsou stížnosti na interface, soubojový systém, grafiku, která se pode všeho zasekla v minulosti a nepůsobí na mě nijak svěže až po příběh. Ale zase mám raději recenzi nebo dojmy českých hráčů, protože to co se nelíbí na západě, je často věc, kterou v pohodě mi přejdeme.
-
Velikost Obsidianu je irelevantní, protože on má x týmů a Tyranny dělala jen malá část. Jasně, celej Obsidian dělal hru 1/3 velikosti PoE, hahaha. Je vidět jak vaříš z vody. Každopádně srovnávat počet hodnocení na MT mainstreamový vyhypovaný hry, která se začala dělat už před 10 lety (ani nechci polemizovat, kolik propálili prachů) s okrajovým žánrem na hotovym enginu z PoE který spíchli za chvíli, to může fakt jen hlupák. Navíc zájem/počet =/= kvalita, jinak by byli nejlepší zpěváci historie Bieber a 1D, protože maj nejvíc ohlasů a zájem. Se divim, že někdo ještě dneska používá tuhle stupidní argumentaci kvantitou.
-
A potrefená husa se ozvala. *15*
-
Tak to mě zase připadá vyloženě zajímavé, že hru neposunuli o pár tisícovek, ale rovnou o miliardu. To mě baví a vývojáři mají tím pádem v tomhle směru rozvázané ruce a mohou přijít s čímkoliv po stránce scénáře. Naopak to kvituji s povděkem. Moc to řešíš. A jinak doporučuji přečíst si knihu o Slunci od našeho astrofyzika Josipa Kleczka. Je psaná tak, aby to pochopil každý. Polemizovat nad tím, co bude za miliardu let je naprosto zbytečné, když jako opice s klackama v rukách nejsme schopní se dohodnout na elementárních věcech. Čili bych to tolik neřešil a těšil se s jakými nápady přijdou v inXile! *5*