Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne tak zhurta, on má trošku problém s logikou. Když k tomu připočteme, že je bytostně přesvědčen, že on je ten kdo určuje co je kvalitní text, tak je to konečná. :]]] I když... taky je možný, že má jen sklony k sebedestrukci a hraje (spíš sleduje na youtube) jen ty brakové RPG, na základě kterých si vytvořil velmi omezený názor.
  • Nebo jako The Last Guardian...
  • Proč?
  • Hmmm jsi *****... promiň, vlastně jen ovce. Zase tak dobře tě neznám. Díky, že podporuješ ten balast co se dnes vydává za hry. Jen tak dál a zničíš poslední naději.
  • To vypadá na stejný průůser jako Tyranny.
  • Morrowind má dokonce i gameplay či animace. Tady je to jenom textová exhibice s velkou pravděpodobností bez kvality daného textu. Jsem zvědav jak dlouho jim vydrží se vracet na stromy.
  • nekromant33
    muzikál je žánr, ne médium
  • Magister_Peditum
    Aha, takže takový Morrowind se podle téhle logiky asi taky četl a nehrál. A co teprve strategie od Paradoxu? To přeci nejsou hry, ale excelové tabulky! Skandál! *15*
  • no, to už potom taky není film ale muzikál, že ano?
  • Doufám že to množství, respektive kvalitu, textu ukočírují. Ve Wastelandu to byl pr*ser.
  • A ve filmech by se nemělo zpívat? Stejně debilní logika... *5* *9*
  • Hry by se měly hrát a ne číst. Kvalitní literaturu to stejně nenahradí, často to nenahradí ani brakovou literaturu.
  • Už aby to bylo. Kvalitních RPG je v dnešní době jako šafránu.
  • danny_the_hound
    No pravéže súbojový systém je úplne iný ako v Planescape a vlastne všetkých "Infinity" hrách. Toto je ťahovka... ale možnože ľuďom vadí práve to. Ja osobne som v tomto smere nevyhranený, ale je možné, že Tormentu, ktorý má mať menej súbojov ale prepracovanejších bude ťahový režim sedieť viac *4*
  • bohužel už nemám čás trávit hodiny čtením textu ve hře .. to si radší otevřu knížku
  • Taky jsem si tu jednu sběratelku vzal... hm... to jsem to dopracoval *3*
  • Definuj průser, momentálně to má 87, respektive 78 % (nedávný vs. celkový hodnocení). Co jsem to tak zkoumal, tak lidi si stěžujou hlavně na bugy, což se dá u early accessu čekat. Pár lidem se nelíbí soubojovej systém, ale ten stál v originále taky za pytel, takže se držej předlohy *1*. Pak tam byly nějaký stížnosti na grafiku a interface, ale vypadá to, že věci, na kterejch stál původní Torment - příběh, dialogy a určitá bizarnost, trefili InXile poměrně dobře. Takže asi záleží, nakolik jsi ochotnej přejít mezery v hratelnosti (který měl už Planescape). Každopádně jsem to nehrál, tohle je jenom pár postřehů, který jsem načerpal z recenzí.
  • ne, není to pravda
  • Morraw
    mhm sběratelka předobjednána *14*
  • Je pravda, že (podle early access hráčů) to vypadá na pěkný prů*er?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit