Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    No, občas to jeho zásah chtělo. Nebýt něj, tak je dodnes Empire prakticky nehratelný. Ale s ním je to naopak můj nejoblíbenější TW díl.
  • Magister_Peditum
    Mně se naopak tyhle minikampaně líbí víc než velké kampaně z původní hry. Není v tom takový chaos a je to celkově takové věrohodnější.
  • Krescz
    myslím si, že když to bude stát za to tak se vrátí
  • Magister_Peditum
    Nebude to tím, že za života Karla Velikého Velkomoravská říše ještě neexistovala?
  • Magister_Peditum
    Darth ještě funguje? Jsem myslel, že se vrhnul na vlastní hry.
  • RedEagle
    Ja tieto kampanove DLC považujem za jednorazovu zbytočnost na kratkodobe pobavenie..vynimka bol datadisk Kingdoms do Medieval II. Proste je to celé zlé. V CA mali proste zvolit cestu Crusader Kings II čiže namiesto týchto zbytočných kampaní mali radšej vydavat ,,kampanove,, DLC ktoré by vylepšovali základnú kampaň hry(pridavali by provincie oblasti jednotky, eventy udalosti rozširovali by dobu kampane kludne až do tej doby karla velkeho. ) To už by potom bola skutočne epicka kampan.
  • RedEagle
    Warhammer vyjde na tom rovnakom engine ako Rome II a Attila čiže už teraz je jasne že ta hra bude rovnaky odpad... ale tak manažment miest možno bude zaujimavy.
  • koho taky zajímá morava? *6*
  • Ajéje, to jsem se bála
  • na velkomoravskou říši se evidentně jako obvykle zapomnělo! to že porazili avary a pak nějakou dobu uspěšně vzdorovali francké říši tam radši neni ani uvedeno!jo a ve frakcich nas nazvali pecivali apod! *16*
  • jestli poserou warhammer tak jako tuhle hru, tak jim poštou pošlu anonimně par krasných slov!
    čwmu řikaji inteligence?hru sem projel cca 5x a většinu času me podstatně silnějši nepřítel obcházel s armadami nesmislně tam a zpět až se to nedalo hrát! hrál sem všechny dili total war ale attila mě sklamal...jestli nevylepší AI a nepropracuji zbyek her tak at na warhammer ,modlu fantasy her radsi ani nesahaji! *8*
  • Navíc, jestli se nepletu, byly podobný dodatky i v prvním Rome (Alexandr) a Medieval (Vikingové).
  • Jestli jsi chtěl vzbudit dojem, že jsi chytrý tak jsi si to tímto komentářem zkazil
  • Jsou dlc a dlc souhlasím s tím, že by neměly být dlc na jednotky a národy, ale nemuzu nez souhlasit s dodatky které přidavaji nove kampaně a zrovna toto dlc které je i v uplně jiné době považuji za povedené, ale to je můj osobní názor.
  • Souhlasím a to jsem jeste neivdel zadnej gameplay!
  • Ať už konečně přejdou na 64bitový engine
  • Warhammer bude ta největší kravina v celé sérii *7*
  • Krescz
    warhammer to musí napravit :D a když ne on tak Darth
  • AI je na mape opravdu tristni. CA to resi tak, ze necha AI 'podvadet', videt pres fog of war, atd nicmene jelikoz existuje plno modu, ktery s timto nesvarem jaksi pracuji, tak se to stravit da.

DLC budou tak dlouho dokud se budou prodavat, dokud tento ekonomicky model bude vynosny. jestli se to v dohledne dobe stane to at si kazdy tipne sam. pro me je to o cene, ne o tom kolik DLC existuje.
  • Chim
    Prosím opravte si 2x to "to" ve verdiktu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit