Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    No, jsem na to zvědav. A ten rod si budeme moct vybrat, nebo bude nějaký základní a zbytek bude jen čas od času proti nám revoltovat? V případě římského státu by bylo dobré trochu vyzdvihnout roli senátu, aby tam nebyl jen na okrasu jako v Rome 1.
  • Ještě že jsem si včera první díl dal zpátky do compu, protože do podzimu je daleko :).
  • Tikov
    Vypadá to nadějně, jen doufám, že ta viditelnost bude vážně realistická a ne omezená nějakým fiktivním maximálním dohledem jednotky. Ty rody jsou absolutně skvělá novinka a mohly by díky nim padnout hráčské superstáty obsazující celou mapu. (Navíc by konečně mohli vytvořit pořádně ztvárněné české království a vůbec celou slavnou HRE.... kdyby došlo na Medieval III.) Škoda, že s modovatelností to bude nejspíš opět stát za starou bačkoru- ty různé velikosti jednotek by se skvěle šikly pro fantasy modifikace.
    Mimochodem čím konkrétně se ty nové karty jednotek odlišují od starých? Z toho popisu mi to přišlo stejné.
    • ales.smutny
      Asi vizuálně, velikostí, která se bude měnit postupem v kampani (pak už člověk ví, co která znamená a nemusí to mít ve velkém) a vyšší mírou informace, kterou poskytnou...ale nebylo to z textu úplně specifikované.
  • Cim vice se o tehle hre docitam, tim mam vetsi chut si to hned zahrat, no snad to opravdu bude ten nejlepsi dil z cele serie TW a uz bude i konecne fungujici AL pc - protivnika no uvidime, ale tesim se na to, jak malej Jarda.
  • Zatim to vypadá, že vše co jsem si přál se splní, teď už jenom aby hráč mohl mít víc jednotek než 20 u jednoho generála, ale to si myslím, že už naznačeno bylo.
    • pokud se nepletu, tak například Darthmod pro Napoleon: Total War dovolal mít pod jedním generálem až 40 jednotek o velikosti až 400 mužů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit