Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jestli tam není Asterix s Obelixem, tak to ani nemuseli vydávat...
  • Takže tento rádoby "datadisk" DLC, je vlastně jen nedůstojné pokračování v utrpení a agonii celé této komediální frašky zvané RTW2. Jaká škoda a to jsem měl starověk v TW velice oblíbený, Je vidět že i CA propadly démonu dnešní herní scény zvané: nahrabat si co nejvíce ,za co možná nejmenší námahu, za mě osobně je tohle monstrum nejhorší hra co CA kdy vydalo. Jejich pošramocená pověst se v mých očích jen tak nenapraví i když chápu, že můj názor je jim u zadele.
  • Paulcz
    Asi se to někomu nebude líbit, ale já v tom teda dobrou hru nevidím i když je to opatchovaný. Autoři by se měli vrátit k prvnímu Shogunu a tu hrozně nepřehlednou 3D strategickou mapu a celý interface předělat na něco v čem se člověk rychle orientuje. Nehledě na to, že se strategická mapa nahrává asi tak 5x déle než bitva. Celý je to těžkopádný a špatně uchopitelný a bitvy na tom nejsou lépe. Vždycky se tam utvořil takovej záhadnej chumel ve kterém je 1500 vojáků na 100 m čtverečních a vypadá to jako by všichni jen stáli. I když se chumel nevytvoří je velmi těžké vidět jestli někdo s někým bojuje nebo jestli lučišníci vůbec po někom střílí. Nevím jak v pokračování série, ale v Rome I toto bylo naprosto zřejmé. Jinak mi dost vadilo, že jsou všechny národy namluveny anglicky. Pamatuje se ještě např. na Age of Empires II ?
    • Age of Empires II si pamätám- sarecénsky mních hovorí "Za chvíli", keď mu prikážeš niekam ísť.
    • No tak CA už asi neměl dost peněz v rozpočtu na dabing, potom co všechno utratili na marketing, propagační akce a videodeníky a gameplay videa špatných hráčů.
  • Citace z datadisku:

    Právě v tomto bodě ale Caesar in Gaul naráží nejvíce. Čísly vyjádřená diplomacie nedokáže postihnout diplomatické nuance. Některým sousedům nevysvětlíte, že na jihu roste nepřítel, který všechny zadupe.

    Citace z recenze vanilla: Diplomacie chytřejší, než se zdá Diplomacie se na první pohled od minula nezměnila, ale ve skutečnosti je komplexnější a náročnější. U každého státu vidíte, co ovlivňuje jeho vztah k vám. Pokud hrajete za velmi specifickou kulturu, jako je třeba Řím, zjistíte, že kvůli kulturní averzi se na vás řada ostatních dívá skrze prsty a bude se vám s nimi mizerně obchodovat. V rámci pravidla „přítel mého přítele je také můj přítel, i když ho vlastně nemůžu ani cítit“ se však dá lecjaká kulturní nesnášenlivost vyřešit. Stačí se smluvně spřátelit se státem či národem, který se kamarádí s kulturou, co se s vámi doposud nebavila. A rázem je po problému. Funguje to však i opačně. Stačí mít společného nepřítele a rázem nehraje kulturní averzi zas tak velkou roli.


    Zdá se mi to nebo Aleš si doslova kadí do pusy, nebo trpí schizofrénií?
  • Střídání rodnčích období převzal Caesar in Gaul ze Shogun 2. Zima tedy nahlodává zdraví vašich jednotek. Jde o dobře fungující prvek, který vás nutí plánovat, protože zima nadělá cáry ze sebesilnější armády. Zároveň přináší jistotu, že jste chvíli mimo nebezpečí, protože kdokoliv by se k vám v tuto dobu dostal, bude v natolik zdrchaném stavu, že jej ve většině případů odrazíte,,,,,,jednak tu maj chybu a za druhé toto bylo uz v TW:Napoleon!!!tam poprvé byl rok rozdelen na 24 tahu pokud se nepletu/ted nevim jestli toto nebylo i v medival:kingdoms/kazdopadne nehapu proc u nového TW:R2 je v tomto krok z5 a u datadisku o5 rozdelen rok na24tahu to me nedava smysl po Napoleonu a jeho rozdeleni roku spolu se stridanim rocniho obdobi bych uz nechci hrat TW kde je rok jeden tah tak jak tomu je v minulejch dilech,,,,,,,,porad cekam s koupi co s toho nakonec bude:c))
  • prudislav
    Já vám teda nevim ale Ceasar v galii je víceméně na úrovni Rise of Samurai(podle mě lepší protože přidává zajímavý frakce do hlavní hry) - očekávám že udělaj pro Rome 2 i něco ve stylu Fall of Samurai
  • Neviem presne ako pyrenejske tazenie ale v zaklade TW sa Napoleon taktiez nedal zabit, ak ho trafili objavil sa v hlavnom meste myslim
    • Pyrenejského tažení se Napoleon neúčastnil, respektive té části, která je předmětem TW. Všechny generály bylo možné zabít, včetně Wellingtona.
    • spook.y
      Napoleon byl vždy jen zraněn a na několik tahů byl mimo hru a pak se objevil v Hl. městě.
  • Nic moc datadisk.
  • Poslední TW je bohužel, když to srovnám s předešlými díly, zklamáním, ačkoliv špatná hra to určitě není.Snad Medieval III, pokud je v plánu, dopadne lépe.
    Osobně řadím Med2 a Empire mezi nejlepší díly
  • Dle obrázků to vypadá úplně stejně, jako Shogun II

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit