Přejít na výpis diskuzí
Total War: Rome II nabídne lodě i vojska na jedné mapě
2.8.2012 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
videl bych problem v tom, ze cim modernejsi doba, tim mene se bojovalo v jednotnych sevrenych utvarech stovek muzu v jedne jednotce (celkem logicky, diky nastupu artrilerie, kulometu atd) uz WW1 by vypadala divne, kdybys tam mel ctvercovou formaci co by sporadane pochodovala pres bojiste, kdyby se rozutikali, tak by v tom zase byl bordel a nevedel bys kdo ke komu patri
-
Vždyť píšu, že si to autoři nevycucali z prstu.
-
TW diplomacie aneb system "hladova vlci smecka" nezalezi komu jsi kdy provdal kolik dcer, jake mate vztahy nebo jestli jste pokrevni bratri jako Vinettou a Old Shatterhand, jakmile uciti ze jsi trosku slabsi, vrhnou se na tebe :D
-
Total War je naprosto jedinečnej klenot. Ale fakt bych byl rád (ale taky samozřejmě vím že se nikdy nedočkám) aby se série přesunula do modernějšího válečnictví (např první světová)
-
smazano
-
smazano
-
hairy ass
prasata maji historické opodstatnění
http://en.wikipedia.org/wiki/War_pig -
kdo ? velitel. ono to jsou ty malickosti co dělají atmosféru ono určitě ted budeš reagovat jinak když uvidiš okličenou jednotku a zoufalý boj vojaku budeš reagovat jinak nez v rome 1 tohle je ta realičnost lidský element takže za mně + ale at hlavně neposerou diplomacii v shogunovi fall of samurai přestala blnout a spolupracovali dokonce jsem tam viděl ze 2 klani za cisaře bojovali proti 1 klanu soguna a ackoliv neměli spojeneckou smlouvu tak se zapojily společně cistě z hlediska toho že stali na stejné straně v pruběhu občanské války
-
co znamená přiečnějších sice som moravák ale niekedy se bratom slovakom neda rozumet
-
tak to kdyžtak uděláji modeři par lidi co by to chtěli na frakce to imho udělá je jich furt dost
-
Rozdělení Říma na frakce se mi celkem líbilo, ale z historického hlediska bylo to rozdělení provincií imho divné.
-
Prasata byla super... Vždycky jsem se hrozně divil, co s nimi stalo, když jsem je vypustil... něco tak neefektivního se jen tak nenajde :))
-
Zatím tam měli jen fungující nediplomacii. Holt soupeř úspěch neodpouští.
-
.)))
-
Spíš než na ksichty vojclů by se mohli zaměřit na fungující diplomacii
-
Ještě bych k tomu tradičně přičetl konečně použitelnou diplomacii, vykašlání se na cool jednotky jako římské ninji, bitevní gladiátory a hořící prasata, a sjednocení římské frakce do jedné. Naštěstí podle dosavadních prohlášení to až na ty prasata (dobrá úplně vymyšlená ta jednotka není) vypadá, že makají na nápravě.
Jo, a ještě by to chtělo, aby umožnili komunitě vytvářet mody jako pro Rome a Medieval 2, ale tady už asi narážím na složitost enginu. -
Vždyť je to úplně zbytečná sranda! Stejně jako ty emoce vojáků. Kdo má čas na zkoumání, jak se vojáci tváří, když musí shůry řídit celou bitvu? *15*
-
A kdyz tam bude i boj v budovách a větší využiti terenu bude v total waru vše o čem sem snil
-
Jen aby se to dalo rozjed né každej má doma kompl za 50 000,-. Ale třeba ta možnost dívat se na boj očima konkretního vojáka co o ní psali nedávno v levelu zní skvěle
-
Ok ... tak to že bude nový díl ž období říma mě pěkně nas.... ale tohle je super zpráva.