Přejít na výpis diskuzí
Total War: Warhammer bude od vydání podporovat modifikace a Steam Workshop
6.5.2016 | Aleš Smutný
41 příspěvků
-
dik
-
Oni mají na to blbý engine, který by něco takového asi moc dobře nezvládl. Navíc jsou to holt dvě odlišné hry s odlišným způsobem hraní. Proč z toho dělat mount and blade?
-
Tak třeba někdo udělá LOTR mod. :) Kdyby stál za to, taky bych si to koupil. Ten na medieval nestál za nic.
-
Že to říká hlavní klikací mašinka.
Jdi raději spinkat maxičku. -
redakce by konečne mohla vyrešit ten system minuskovani
-
Nevim, jestli je FR lepší, ale určitě má mnohem promakanější lore, než WH, stejně jako D&D systém je na úplně jinym levlu...
-
a proč by to melo být na tahy? mount and blade se na strategicke mape odehráva realtime
-
nemám rád ani jedno universum, ale FR má některé zajímavé settingy...
-
Jako mod by to byl zajimavy, akorat teda nevim jak by jsi resil to ze je to na tahy *1*
-
to rozhodně není... ale pokud máš rád brakové fantasy jako FR, pak enjoy...
-
https://www.twitch.tv/totalwarofficial/v/64693135
-
dej link nechce se mi hledat
-
mohli by to udelat z pohledu první osoby jako mount and blade. mount and blade je defakto tw z pohledu první osoby. výkon by na to byl vzdyt už staricky m and b zvládal zobrazit tisicku jednotek bez zaškubu.
-
No nevím, včera dělali dvouhodinový livestream a hra fungovala velmi dobře, dokonce i AI se chovala na kampaňové mapě vcelku inteligentně na to že hráli jen na medium. Malinkato mě děsí že ještě neukázali siege z pohledu obránce. V Rome 2 si Ai při útoku na město často neuměla poradit.
-
neopravili ani předchozí díl. Tohle budou látat ještě do roku 2020...
-
Warhammer je horší o tom žádná :)
-
až na ten clone wars... nevím jestli je total war dobrej pro sci-fi, clone wars by si RTS zasloužil, ale asi jiného typu než total warovského...
-
Mám taký pocit, že k tomuto kroku ich donútil fakt, že už teraz vedia, že idú vydať nedorobenú hru (preto aj ten ústupok s chaosom do týždňa po vydaní - to stále vnímam ako fiasko).
-
Když něco podobného udělá Bethesda, která to dělá 15 let, je za vraha, který vydává nedodělané hry a parazituje na moderech. Ale když to udělají CA nebo Firaxis, tak jsou za hrdiny.
Dvojí metr, řekl bych.
Jinak mody jsou samozřejmě príma, i když bych nezapomínal na to, že autoři by si měli stát za svojí jasnou vizí a neotevírat své dílo moc doširoka. To je ale samozřejmě obecný problém dnešní DLC, preorder bonus, greenlight, komunitní doby.
Na hru se samozřejmě těším, mám rád Warhammer. -
Si kup některý z předešlých dílů, ne? Zbytečný si kupovat tento a chtít z něj odstranit to, kvůli čemu je tento díl nejzajímavější.