Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mohli by to udelat z pohledu první osoby jako mount and blade. mount and blade je defakto tw z pohledu první osoby. výkon by na to byl vzdyt už staricky m and b zvládal zobrazit tisicku jednotek bez zaškubu.
    • Oni mají na to blbý engine, který by něco takového asi moc dobře nezvládl. Navíc jsou to holt dvě odlišné hry s odlišným způsobem hraní. Proč z toho dělat mount and blade?
    • redakce by konečne mohla vyrešit ten system minuskovani
      • Veskoslav
        Že to říká hlavní klikací mašinka.

Jdi raději spinkat maxičku.
    • XorxoxTalarius
      Jako mod by to byl zajimavy, akorat teda nevim jak by jsi resil to ze je to na tahy *1*
      • a proč by to melo být na tahy? mount and blade se na strategicke mape odehráva realtime
  • Když něco podobného udělá Bethesda, která to dělá 15 let, je za vraha, který vydává nedodělané hry a parazituje na moderech. Ale když to udělají CA nebo Firaxis, tak jsou za hrdiny.

Dvojí metr, řekl bych.

Jinak mody jsou samozřejmě príma, i když bych nezapomínal na to, že autoři by si měli stát za svojí jasnou vizí a neotevírat své dílo moc doširoka. To je ale samozřejmě obecný problém dnešní DLC, preorder bonus, greenlight, komunitní doby.

Na hru se samozřejmě těším, mám rád Warhammer.
    • Mám taký pocit, že k tomuto kroku ich donútil fakt, že už teraz vedia, že idú vydať nedorobenú hru (preto aj ten ústupok s chaosom do týždňa po vydaní - to stále vnímam ako fiasko).
      • eStar
        No nevím, včera dělali dvouhodinový livestream a hra fungovala velmi dobře, dokonce i AI se chovala na kampaňové mapě vcelku inteligentně na to že hráli jen na medium. Malinkato mě děsí že ještě neukázali siege z pohledu obránce. V Rome 2 si Ai při útoku na město často neuměla poradit.
        • dej link nechce se mi hledat
          • eStar
            https://www.twitch.tv/totalwarofficial/v/64693135
            • dik
  • Tak ted uvazuji o koupi. Sance ze nekdo udela non Warhammer mod je docela velka.
    • Si kup některý z předešlých dílů, ne? Zbytečný si kupovat tento a chtít z něj odstranit to, kvůli čemu je tento díl nejzajímavější.
      • jamar28
        Tak třeba někdo udělá LOTR mod. :) Kdyby stál za to, taky bych si to koupil. Ten na medieval nestál za nic.
  • Llour
    Tak asi první informace, která mě donutí přemýšlet o koupi. Jen si ale počkám, jak moc bude ve finále ta hra přeměnitelná. Kriticky důležité je možnost měnit mapu, města a provincie. Pokud to neumožní a nebo pouze v míře jako má Rome 2, tak bohužel *6*
  • ja by som tam rad videl Dawi Zharr :)
    btw, vysiel novy Gotrek+Felix - cesta lebek
  • jestli ta hra nebude podporovat 4k ultrawide tak to rozkopu.. tak moc se tesim :D
    • len co za delo budes potrebovat, aby ti to islo plynulo na 4K :)
      • tak je predpoklad, že když tohle řešim tak to asi mam vyřešeno.. ;) horší je když to vyřešeno nemají vývojáři.. :(
  • RedEagle
    Ono to vyznie dost komicky lebo na hrach od CA sa daju modifikovat len statistiky vojakov a ine drobnosti. Paradoxne je že jedina vec aku nove hry od CA skutočne potrebuju a to editor kampan mapy na ktorom by sa dali na mapu kampane pridavat nove provincie mesta vyvojari nikdy neposkytnu hračom.
    Naštastie existuje stary dobry Rome 1 do ktorého som si pridal 100 novych provincii 100 novych jednotiek, upravil dobu kampane tahy rodinne stromy a milion dalšich veci vdaka tomu tu hru hram od roku 2009 až do dnes a je to moja najhranejšia hra.
    • Já nemůžu souhlasit. Například DarthMod upravuje AI, různé gameplay vlastnosti, přidává nové jednotky a modifikuje grafiku i zvuky. http://www.moddb.com/mods/darthmod-empire
    • XorxoxTalarius
      Nemas pravdu, napriklad pro Medieval 2 existuji totalni konverze ktere kompletne meni mapu, nove jednotky s ruznymi styly boje a tak dale. Za zminku stoji treba Third Age a Call of Warhammer (ktery dostanu submod co zvetsuje mapu trikrat).
  • XorxoxTalarius
    To je mi poradny obrat o 180 stupnu. Co si pamatuju tak rikali ze mody nebudou podporovat a ejhle. Pro nas hrace je to samozrejme jenom dobra zprava a uz se tesim na to co moderska komunita vytvori. Za mne vsechny palce nahore.
  • TheGGG
    super, třeba někdo předělá kurgany a norscany na beastmeny... ale jinak si nemyslím, že bude nějak moc módů potřeba, tato hra je poklad sama od sebe...
    • jak víš že je to poklad, když ještě ani nevyšla? Já si spíš myslím, že to bude hřebík do rakve série Total War. V minulosti se zabývala historií - shogun, rome, attila atd - a teď je to poprvé co zabředla do jakési generické fantasy břečky.
      • Veskoslav
        Tebe musel vážně někdo solidně praštit do hlavy....
      • Já doufám, že se jim to povede a otevre jim to dvere k dalsim fantasy titulum. Total war: Middle-earth, Total war: Westeros, Total war: clone wars... Yes, i am a dreamer.
        • Femto
          neopravili ani předchozí díl. Tohle budou látat ještě do roku 2020...
        • TheGGG
          až na ten clone wars... nevím jestli je total war dobrej pro sci-fi, clone wars by si RTS zasloužil, ale asi jiného typu než total warovského...
        • Total War: Pokemon
      • TheGGG
        Generická břečka? To by se to muselo jmenovat: Total war: forgotten realms...
        • Femto
          Warhammer je horší o tom žádná :)
          • Nevim, jestli je FR lepší, ale určitě má mnohem promakanější lore, než WH, stejně jako D&D systém je na úplně jinym levlu...
          • TheGGG
            to rozhodně není... ale pokud máš rád brakové fantasy jako FR, pak enjoy...
            • Femto
              nemám rád ani jedno universum, ale FR má některé zajímavé settingy...
      • no konečně.. na tohle spousta lidi čekala roky až místo pseudo realií udělají warhammer, který k tomu tak říkajíc sedí jak prd3l na hrnec.. takže Drizzte klidně zůstaň u Shogunu nikdo tě nenutí a jiné to naopak přiláka.. ;)
    • To ještě uvidíme. Za posledních pár let jsem se už několikrát těšil na nějakou Total War hru jen abych zjistil že je po vydání zabugovaná až hanba.
      Nicméně naděje stále žije a budu doufat že TW Warhammer bude super hratelný hned zezačátku a ne až po roce patchů a de facto povinných modů :).
      • RedEagle
        nebude to ine dokym nezmenia engine. tento engine okrem toho že je strašne náročný na vykon je absolutné nefunkčny čo sa tyka bitiek. Kampan mapa je sice pekna ale bitky nefunguju,jednotky nedržia formacie,bloby atd.. Preto by bola škoda ak by na takomto engine vydali medieval III
        • Veľmi by som si želal Medieval 3. Medieval 2 je podla mňa the best TW ever. Všetko po Medieval 2 išlo dolu hajzlom. Aj vďaka novému engine. CA sa v minulosti ale vyjadrili, že nevydajú žiadnu hru s dodatkom 3! Čiže žiadne Medieval 3 nehrozí. Teda ak nezmenili medzičasom názor. Lebo u módov odrazu názor zmenili. Pred tým od Empire TW maximálne možne sťažili prácu moderom, len aby si hráči museli kupovať nimi vytvorené módy (DLC). Ak by ale predsa len názor zmenili, že vydajú Medieval 3, tak na tomto engine to bude asi zase len ďalší brak...
    • Krescz
      ...snad

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit