Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, bude to ten Spectre. *3*
    http://www.battlefield-3.cz/nove-obrazky-z-dlc-armored-kill-mapa-bandar-desert/
  • Kamufláž taky většinou nosím základní, jenže kuli tomu že jsem nepřišel na to, jak udělat, aby si hra proboha zapamatovala kterou jsem si vybral. *10*
  • Hmm, hezký. Nepřipadá Vám náhodou ten konec videa trochu jako přirovnání BF vs COD ("Tak už chcípni ty mrcho! *15* ) ?
  • Viz http://www.jrc.cz/hra_pc_battlefield_3_close_quarters
  • Daji se koupit zvlast jako samostatne DLC pro B3 s nazvem Close Quarters... Cena 399 Kc a mel by vyjit tedkom nekdy v cervnu :-)
  • Ja to vidim jasne. Podle toho jak hru dosere dnesni patch teprve budu rozhodovat jestli budu kupovat nejake DLC nebo premium. Takze asi tak. Ale cpat EA penize za to co jeste neudelali rozhodne nebudu. Back to Karkand bych jim taky omlatil o hlavu kdybych ho nemel zadarmo v limitce. Takze vickrat NE.
  • zdar prosim te chtel bych si koupit ty nove mapy v interyerech nevis jestli se daji koupit zvlast ? Back to Karkand uz mam
  • 5 DLC pokud pocitas back to karkand, kterej to taky obsahuje. 2000 Kc
  • Kezby :-( Kdyby ano, tak by to byla paradni vecicka :-)
  • Haló, sen skončil nastupuje realita. Poděkujte soudruhům z Ameriky, kteří začly razit tuto marketingovou strategii. Jinak je fajn, že to podporuje dál hraní, kdyby to bylo hned tak se to ohraje dříve takhle je to fajn, sice ty peníze, ale pokud tu hru máte rádi a pořád Vás baví je jasné, co kdo udělá. Kdo nechce at nekupuje nazdar a brečet nad rozlitým mlékem nemá cenu. *5*
  • Wow pár příkladů udejte. At nemyslíme, že jste cod fans a flameři. *4* Rádi si to poslechnou i ostatní. *5*
  • Třeba to bude AC-130 Spectre *14*
  • Já nejsu teda machr přes techniku nebo tak ale nebyl to tam Hercules? To si ukákli, tam mohli dát rovnou B-dvojku. *15*
  • Ne tak docela, 4 DLCčka po 400,- máš furt 1600,-, takže pořád ušetříš.
  • Mno, tak já tky nekupuju zajíce v pytli a když už, tak jsou to hry, které mě opravdu nadchnuly už z videí, prvních dojmů ze hry od novinářů a vím, že mi tenhle styl hry bude sedět. Proto jsem si tky zahrál BF3 betu a neměl jsem jediný problém...
    Myslim si, že asi hlavní problém by mohl být ve Windows, protože mam 32-bity a s těmi je prostě v BF 3 potíž. PC jsem si nové kupoval před 2 a půl rokem, takže jsem zrovna tuhle věc neřešil. Zvláště, když jsem nikdy s ničim problém neměl.

A k Shakerovi jenom řeknu, že jsem googlil pěknnou dobu a zkoušel hodně věcí, ale nic nepomohlo, takže si tu facku odpustim ;)
  • Resp. da sa to este fixnut dat, ze priradis pod 32bitom cez cmd prikaz program od 2,5 do 3 giga ramky a zvysok nechas na OS, co zasa vedie k tomu, ze cely cely OS sa spomali a neustale swapuje na disku.
  • 99% ludi Bf3 v pohode rozhodne nejde, BF3 je akurat odflaknuty poloport...

Robil som si testy BF3 na 32bite a 64 bite...Na 32 bite je absolutne odflaknuty manazment pamate celej aplikacie, co vedie k castym padom hry..

Jediny sposob ako to fixnut, je nainstalovat 64bit, ked si aplikacia vyziada viac ako 1,8giga, tak nepadne, ako na 32bite...

Dal som si novu istalacku winu, nove drivery ku vsetkemu nemam zasraty pc a BF3 mi tak ci tak obcas spadne ci ide zle....PC verzia je totalne odflaknuta, je tam spustu memory leakov a zerie vela ram, co vedie k tomu, ze je na 32 bite nestabilna...Skor, nez mi napises nejaku fanboysku reakciu, ze 4gb je dnes malo a kazdy by mal mat 64bit a min. 8gb ram, tak si napr. uvedom, ze taka Arma 2 je cisto 32bit hra rovnako ako BF3, prostredie desiatky km2 a nikdy nezozrie nealokuje viac ako 2gb ram a to iste bude aj pri Arme 3.

BF3 na pc je akurat lazy blowjob.
  • Stinger ma v reale dosah niekolko kilometrov a zameranie tiez zrejme stovky metrov a v BF3 je to nepouzitelna somarina s radiusom mozno 1km a zameriava to najviac mozno na 100 metrov, takze tolko k realite a co bude v hre..
  • A ted si predstav ze s kazdym DLC vyjde dalsi novy patch, jak bude hra vypadat pri End Game kdy se na to DICE definitivne vy.erou, sbohem a satecek tak to vi jen buh.
  • A to jeste nevis ze Premium dostanou munici s o 50% vetsi damage aby se jim ta koupe zajice v pytli nalezite vyplatila. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit