Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekdo mozna ne, ale ja se tesim...skoda toho online...HC se pak stava trochu moc HC
    • právě! mě nutnost online a s tím způsobené nepříjemnosti už zabily dva 60lvl HC chary---kdybych si je umřel sám tak mě to tak nenaštve jako když mě je zabije lag....
      • Nevim proč pro HC nepřidaj offline mod..
        • Veskoslav
          Víš kolik lidí v mém okolí mělo legální Diablo II? Já a kamarád. Zbytek měli stáhnuté. Žádný jiný důvod kromě ochrany tam není.
        • Protoze penize. Jakmile by neco takoveho udelali tak by jsi mel venku funkci piratskou verzi.
  • Zerathus
    Zatím natěšenost. Podle videa přidávají to co tam přesně chybělo. Kdyby jen trošku poštelovali to pvp byla by to total pecka
  • Ja hram Diablo 3 ako odreavanie. Teda ked mam vsetkeho dost. Z mojho pohladu vizera datac slubne. No uvidim. Necham sa prekvapit.
  • Asharak
    Hmmm čas koupit si konečně Diablo 3 nastává *1* Snad ho zlevní jak ostatní produkty :|
    • Veskoslav
      Je to Blizzard, ten moc neslevňuje. Ale počkej jestli bude akce jako byla u Sc II v den vydání datadisku. Protože 1.díl+datadisk vyšlo na 45 Euro.
      • To je fajn pro nekoho, kdo nema prvni dil, a kupuje jak datadisk tak prvni dil. Ale pokud jiz mas ten prvni dil, tak zpravidla je to pro tebe drazsi :)
      • Asharak
        Neslevňuje? Tak jak to že stojí WoWko pořád ~1200,- *15*
        I SC2 ted stojí ~1400,- , takhle to myslím. Ted koupíš WoL za ~600,-, takže D3 by mohlo stát taky tak nějak. *4*
        • Veskoslav
          Jelikož WoL je rok 2010 a Diablo III 2012, tak sotva;)
  • kks... ako myslel som si ze do toho nepojdem. Ale jak mam s odstupom casu od toho pauzu, (nahratych "len" 200h) tak ma to zacina stale viac a viac lákat. A presne to co tam pridavaju mi chybalo v diable 3.

Ešte sa necham presviedčat nejaku dobu. Uvidime co ešte ukažu.
  • Vypada to velmi nadejne-D III uz je treba ozivit..nezapnul jsem to tak pul roku
    • To já taky a na tohle se těším hodně, ale odmítám Blizzardu zaplatit cokoli v rozmezí 40-60 EUR za jeden akt a jednu postavu navíc.
      • Kinet1c
        Diablo mozno bude znova Diablo :D
  • Nazdárek lidičky :-)
    Takhle to diablo III vypadá velice slibně a sem zvědaví co dneska předvedou oficiálně na blizzconu :-)
    S pozdravem!
  • To bude placene nebo mi postaci D3 a bude to formou nejakeho patche ? :)
    • bude to placeny datadisk
  • Na XBOX je to naprostá bomba. Na D3 jsem se těšil jak malej kluk, zpočátku mě ta hra na PC bavila, ale od levelu cca 40, kdy jsem definitivně objevil "kouzlo" AH společně s naprosto dementním loot systémem, jsem jenom z povinnosti dohrál 60 (a dal k tomu asi dva paragon levely), rozehrál ostatní postavy na lvl 10 a už to nezapnul... Když jsem slyšel o D3 na xbox a přečetl si, v čem má být jiný, tak jsem do toho chtěl jít hned. Nakonec jsem se k tomu ale dostal až asi před 14 dny a musím říci, že je to konečně to Diablo, na které jsem čekal. A nejlepší na tom je, že to smažíme s přítelkou, která jinak hraje tak maximálně jewels na telefonu nebo sims na tabletu. Prostě ji to baví (aby také ne, když na levelu 19 má dvě legenárky a dmg asi 250). Ten loot systém je konečně normální, stejně tak je fajn nastavení obtížností. A ovládání na ovladačí? Naprostá pecka a na inventář si člověk po pár hodinách zvykne. Za mě 10/10.
    • Jako že se to dá hrát ve dvou najednou? Nebo to hrajete každý sám? Tež mám pařanku doma, tak mě to zajímá *4*
      • ve dvou najednou na jedné obrazovce, je to fakt super :)
        • Až ve čtyřech tuším na jedné obrazovce.
  • pič*vina zvana DIII pokracuje
    • Zalez do díry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit