Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hudba ok *1*
  • MalyZeli
    Snad to nebude takovy peklo jak cekam, mp byl strasnej, doufam ze sp bude mnohem lepsi.... a doufam ze bude brzo naka poradna recenze.
  • nebývá než vzívat satana a doufat že se to nakonec povede *16*
  • Jack1947
    Ted jen aby to skutečně nebylo peklo ale pro hráče *7* *3*
  • nechce sa mi veriť, že by som na pretaktovanom fx6300, ght 760 a 8 gb nedal na minimum, keďže podľa všetkého nespĺňam hw minimum
    • no pojede to určitě, otázka je fps
    • teda gtx 760
  • Veskoslav
    Stejně to mám kvůli SP objednané:) Snad nezklame.
    • Predobjednano jen kvůli sosce :D Ale možná se na to vyseru..
      • Revenant? Bleh, já si kupuju sošky krásnejch ženskejch, teď uvažuju o nový Laře Croft, ale proti gustu... kdyby radši dali ikonickou sošku mariňáka bránícího se na pahorku hordě démonů, tak bych o předobjednávce uvažoval, ales touhle výbavou budu hru kupovat leda digitálně
        • Kdepak, měli to udělat jako Warhorse s mečem. Přibalit k nejdražší verzi plně funkční dvouhlavňovku.
          • no kdyby udělali airsoftovou verzi, tak ta by se imho prodávala dobře
      • residentevilfans
        Ale ten Revenant se jim kure*sky povedl. Vecer na policce bude krasne svitit. *3*
        • Still
          Jo, tím se utěšuju taky *14*
      • Veskoslav
        To mi přišlo moc drahé. Já mám klasikou hru+steelbook.
    • residentevilfans
      Jsme dva Vesko *1*
    • Sr_Lobo
      To samy, multak zklamal v bete, ale v singl stale doufam. Jestli bude alespon stejne dobrej jako u wolfa tak budu spokojenej:)
    • Krescz
      kolik předobjednávek nezklame? 2/10? *15*
      • Veskoslav
        No hry, co jsem měl za poslední léta v předobjednávce nebo EA a nezklamaly: Division, Wolf, Elite, Warhammer End Times - Vermintide, Pillars of Eternity, Mass Effect 3, Insurgency, XCOM 2, Titanfall, Patch of Exile atd.

Takže spíše se ptej, kolik zklame. hry si vybírám, nekupuji všechno, naopak, letos minimum her+chartia z Humble. To, že ty si neumíš vybrat a máš 2/10 za preorder, to je tvůj problém.
        • TheGGG
          vždycky jsem myslel, že tě ME3 strašně nas*al, ale možná si to pletu z někým jiným...
          • Veskoslav
            Nasral, konec tenkrát, ale zklamání to rozhodně nebylo. Pro mě osobně ME3 s Citadelou>ME1>ME2:)
            • TheGGG
              tak citadela bylo asi to nejlepší co kolem ME kdy vzniklo... neuvěřitelná sranda a spousta skvělých hlášek... a samozřejmě epická full team scéna...
  • Dooma moc nemusím. Mě vždy bavil Quake.
  • Vyzkousel sem, a po 10 minutach smazal, vetsi blbost se snad ani vydat neda. To si radsi zahraju 1/2.
    • 1) jak jde hodnotit singleplayer podle multiplayeru? (Last of us je v SP hrou roku a o MP nikdo nic nev)
      2) jednalo se o BETU, tedy v zadnem pripade finalni stav hry (beta byla pro otestovani zateze serveru, samozrejme tam nedaji vsechny)
      3) hodnotit hru po 10 minutach, je jak odejit z kina po uvodnich titulkach
      • Na web unikli letsplaje. Zatim vime: hra ma nepovedeny leveldizajn, AI nepratel je tupa a grafika oproti zacatku doznala znacny downgrade
        • Neviem kedy nejaka doomovka mala inteligentnych nepriatelov teda... Je to proste Doom!
        • Veskoslav
          Maxíčku, jdi hajat.
    • Hraj si co chceš, že si vypatlanej nikoho nezajímá....
    • Vakek
      Ona byla i SP beta?
  • Tak dokonce po DNF vyjde i tahle dlouho odkládaná věc, ale Half-Life 3 to né, to nám jenom zprasí Džej Džej Židbrams *16*
  • Ještě teda pravda že Quake je v hajzlu, ale ten aspoň furt tak dlouho neslibovali, prostě skončili a basta a ne že k dnešku devět let mlžej...... *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit