Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ty velikášské akční scény Braben prosazoval už dřív . Copak si nevzpomínáte na intro k Frontierovi ? video a optimalizace na stroje tehdejší doby ;)
    Náhodou jsem narazil na Pioneer a
  • Poláček je tlustej zfetovanej kkt *1*
  • Odbočím od diskusí jestli se trailer hodí ke hře nebo ne, ale ty zvuky mi připadají fakt dementní. Chápu že k traileru nebude ticho, ale ta hudba by podle mě stačila...vám příjde normální ve vesmíru slyšet zvuky zbraní, výbuchů a svištění prolétajících lodí? *6*
    • walltar
      Jo mě to přijde normální... Zatím sem ještě nehrál hru, ve které by bylo ticho.
      • Jo máš pravdu, to by fakt byla blbost - mě se líbilo jak to vyřešili třeba v dead space v místech kde je vzduchoprázdno, něco taky slyšíš...nevím jestli jsi to hrál a nevím pořádně jak to popisovat, spíš zvuky jako ozvěny ve svým obleku..... potažmo v lodi v elite, taky bys určitě nějaký zvuky vlastních zbraní atd. šířící se vzduchem uvnitř slyšel to uznávám..a i kdyby to tak v realitě nebylo, tak máš asi pravdu, že je to lepší než ticho, to by fakt bylo zvláštní *1* Ale mě spíš šlo přímo o ten trailer, tam podle mě hudba jako podkres stačí a příjde mi srandovní poslouchat různý profláklý zvuky lejzrů a podobných sraček ve vakuu. *3* piis
        • Zagro
          Tohle vše by se dalo simulovat, tak aby měl pilot přehled i podle zvuku. Naprosto dokonalej prostorovej zvuk pro piloty v roce 2300 by určitě nebyl problém *3*
  • A nedam si pokoj a davam dalsi videa k dispozici zde:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLR3ji1r-9EkbsaDkjwFlYHD80dvbdJy4n
  • A jeste jedno video od fanboye pro hatery :) Takhle ta hra vypada ve skutecnosti, nic pridanyho.

https://www.youtube.com/watch?v=3oBYcr7D8Eg
    • Jj tohle fakt super video!
    • walltar
      Jo to by byl 100x lepší trailer *14*
  • Jinak souhlas, ten trailer je hodně trapný. Pokud by to bylo maximum, co jde ve hře dělat, tak nic moc.
  • Ještě kdyby tak chtěl jít Anry konečně do pryč ! *16*
  • Kéž by mi něco takovýhle hry jako Elita: Nebezpečno, Hvězdný občan nebo Ničí nebe říkaly ... rád bych zapadl do kolektivu lidí, kteří takovéto typy her hrají a sáhodlouze s nimi blábolil přes Skype o tom, jak jsou ty hry úžasně promakaný a návykový.

Ale ono to všechno vypadá tak moc nudně a zbytečně. *9*
    • Nj, na tebe a tvuj slovni prujem jsou vsichni zvedavi
      Jeste si nam mohl rict jake jsou ty spravne hry, v cestine prosim!
  • No video pěkný. Sice přeplácaný, ale mě se líbí. Je jasný že v reálu to tak akční není a asi nikdy nebude ale v hledáčku tu hru mám. Zatím tam je pro mě málo obsahu, ale to cestování, warpování je fakt super zážitek.
  • http://i.imgur.com/Ktyk9dx.png

je presne tam kde doopravdy je, ma aktualni rychlost a kurs. Dalsi sondy tam jsou udajne taky, takze pokud je nekdo
    opravdu magor, najde si na webzne NASY aktualni polohu sondy, zaleti do toho systemu
    a muze tu sondu hledat, dokazu si predstavit, ze na prani fans pridaji misi za tonz of creditz, ktera by tohle mela jako zadani. Tak mi nerikejte, ze tam je nuda ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit