Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zagro
    Tohle vše by se dalo simulovat, tak aby měl pilot přehled i podle zvuku. Naprosto dokonalej prostorovej zvuk pro piloty v roce 2300 by určitě nebyl problém *3*
  • No ty velikášské akční scény Braben prosazoval už dřív . Copak si nevzpomínáte na intro k Frontierovi ? video a optimalizace na stroje tehdejší doby ;)
    Náhodou jsem narazil na Pioneer a
  • walltar
    Tak ve vesmíru nic jiného ani nemáš... Sílu tahu, přetížení, gravitaci. Prakticky ta samý co má jakejkoliv jinej simulátor. Až na to, že tady není model tření, protože ve vesmíru se nemáš o co třít a model vztlaku, který se taky do vesmíru nedá aplikovat.
  • Walltar,
    dík. Čekal bych sofistikovanější techniku. Takže jen síla tahu. Gravitační síla vůbec. To mi zase moc jako simulátor (např. ve srovnání s FSX) nepříjde. Ale to je jedno. Uvidím.
  • walltar
    Jak SC tak Elite používá reaktivní motory... Takže všechny síly jaké ovlivňují dnešní vesmírné lodě a síly, která vyvíjí jednotlivé trysky na letounu. Jen s rozdílem, že není simulovaná orbitální mechanika jako třeba v KSP.
  • Poláček je tlustej zfetovanej kkt *1*
  • Výborně. Jakou? Napiš mi, které síly budou ovlivňovat loď, která se pohybuje s využitím nějakých snad jednou budoucích motorů (antigravitační či jaké tam vlastně jsou?).
  • Jo máš pravdu, to by fakt byla blbost - mě se líbilo jak to vyřešili třeba v dead space v místech kde je vzduchoprázdno, něco taky slyšíš...nevím jestli jsi to hrál a nevím pořádně jak to popisovat, spíš zvuky jako ozvěny ve svým obleku..... potažmo v lodi v elite, taky bys určitě nějaký zvuky vlastních zbraní atd. šířící se vzduchem uvnitř slyšel to uznávám..a i kdyby to tak v realitě nebylo, tak máš asi pravdu, že je to lepší než ticho, to by fakt bylo zvláštní *1* Ale mě spíš šlo přímo o ten trailer, tam podle mě hudba jako podkres stačí a příjde mi srandovní poslouchat různý profláklý zvuky lejzrů a podobných sraček ve vakuu. *3* piis
  • Nj, na tebe a tvuj slovni prujem jsou vsichni zvedavi
    Jeste si nam mohl rict jake jsou ty spravne hry, v cestine prosim!
  • walltar
    Jo mě to přijde normální... Zatím sem ještě nehrál hru, ve které by bylo ticho.
  • Odbočím od diskusí jestli se trailer hodí ke hře nebo ne, ale ty zvuky mi připadají fakt dementní. Chápu že k traileru nebude ticho, ale ta hudba by podle mě stačila...vám příjde normální ve vesmíru slyšet zvuky zbraní, výbuchů a svištění prolétajících lodí? *6*
  • A nedam si pokoj a davam dalsi videa k dispozici zde:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLR3ji1r-9EkbsaDkjwFlYHD80dvbdJy4n
  • Jj tohle fakt super video!
  • walltar
    Jo to by byl 100x lepší trailer *14*
  • A jeste jedno video od fanboye pro hatery :) Takhle ta hra vypada ve skutecnosti, nic pridanyho.

https://www.youtube.com/watch?v=3oBYcr7D8Eg
  • Jinak souhlas, ten trailer je hodně trapný. Pokud by to bylo maximum, co jde ve hře dělat, tak nic moc.
  • Ještě kdyby tak chtěl jít Anry konečně do pryč ! *16*
  • Kéž by mi něco takovýhle hry jako Elita: Nebezpečno, Hvězdný občan nebo Ničí nebe říkaly ... rád bych zapadl do kolektivu lidí, kteří takovéto typy her hrají a sáhodlouze s nimi blábolil přes Skype o tom, jak jsou ty hry úžasně promakaný a návykový.

Ale ono to všechno vypadá tak moc nudně a zbytečně. *9*
  • walltar
    Nevím, že by fyziku?
  • No video pěkný. Sice přeplácaný, ale mě se líbí. Je jasný že v reálu to tak akční není a asi nikdy nebude ale v hledáčku tu hru mám. Zatím tam je pro mě málo obsahu, ale to cestování, warpování je fakt super zážitek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit