Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://i.imgur.com/Ktyk9dx.png

je presne tam kde doopravdy je, ma aktualni rychlost a kurs. Dalsi sondy tam jsou udajne taky, takze pokud je nekdo
    opravdu magor, najde si na webzne NASY aktualni polohu sondy, zaleti do toho systemu
    a muze tu sondu hledat, dokazu si predstavit, ze na prani fans pridaji misi za tonz of creditz, ktera by tohle mela jako zadani. Tak mi nerikejte, ze tam je nuda ;)
  • Jakou simulaci letu, když je to scifi hra? Co můžou simulovat?
  • wenceslaus
    O EVE jsem uvažoval, ale nakonec asi zůstanu u Excelu...
  • no jedine kde se to muze pod.lat je PU, kdy ty moduly proste nedokazou propojit tak, aby to davalo smysl a fungovalo to jako celek...nicmene to neznamena, ze nevyjde SQ42 a pokud by jim PU kleklo tak dal muzou delat singleplayer zalozeny na SQ42 coz by taky nebylo vubec spatne a multak tam pridat jako nejakou kooperaci nebo po vzoru dark souls
  • walltar
    Jo jo, Díval sem se... Je super, že to tak rychle opravují.
  • Ta hra je vyborna a tenhle trailer s ni nema nic spolecnyho...Jinak pro Walltara: Ve vcerejsim gamma 2.0 patchi pridan route planner, takze uz tam nebude ten opruz o kterem jsi hovoril. Krom toho opraveno spoustu veci na Rift, kterej pouzivas ;)
    Jo a pridali novy 2 lode...
  • No asi se prvně mrknu na SC a zůstanu u EVE.
  • walltar
    Nedá a dlouho nepude.
  • Paulcz
    Alespoň 16. ušetřím pár stovek páč tohle podporovat nebudu
  • zbytecny preplacany trailer. K Elite se nehodi.
  • Už se dá přistávat na planetách ? Já jen , že bez toho pro mne o žádné důstojné pokračování Frontiera nepůjde ...
  • Pilgrim66
    Ne spíš je to klasickej Chris Roberts, vysní si hrady a zámky a pak zjistí, že to vlastně není tak lehký. Akorát tentokrát tu neni publisher jako Microsoft, aby vytáhl zásuvku a nějak tu hru po něm konečně udělal. Fakt si myslím, že SC možná skončí jako giant fuck-up a to říkám jako Golden Ticket first hour backer.
  • Tak jsem to asi 10 minut četl a pak jsem se teprve podíval, jak je to dlouhý....wow. :) Nedočetl jsem...
  • walltar
    Tak to jde říct o každé hře... Já jenom nevidím důvod proč by SC nevyšlo. Sice mají zpoždění, ale prostě jet dneska podle původního plánu by byla kravina. Původní plán byl rychle vypustit SQ-42, které si lidi koupí a to vydělá peníze na další vývoj PU. Místo toho můžou udělat SQ42 a PU zároveň a obojí mnohem líp.

Jestli jsou perspektivnější nevím... CIG vypouští content rychlostí, jakou člověk nevidí u moc studií. Na rozdíl od FD začínali s 5 lidma. Dneska jich mají kolem 300. To celý rozjetí firmy o takové velikosti jakou mají prostě trvá. A celý vývoj to ze začátku zpomalí, než ho to zrychlí.

Ale uvidíme příští rok... to je plánované vypuštění dost velkého balíku obsahu (FPS, Planetside, SQ-42 první část, AC ver. 2.0, PU alpha) nemyslím, si, že stihnou všechno z toho, ale ani si nemyslím, že zpoždění budou nějak extrémní.

Ale prostě velká hra chce čas... zatím na tom dělají 2 roky (a jak sem říkal museli založit firmu od ničeho) což je ve vývoji her celkem krátká doba. Takže pokud vypustí první verzi hry (kde zdaleka nebudou všechny stretch goaly) po 4 letech vývoje, tak to nebude nic výjimečného.
  • Pilgrim66
    Jestli někdy SC třeba taky vůbec vyjde...

Upřímně jsem si říkal jak se Elite svezlo na vlně SC, ale musím říct, že teda zatim jsou daleko perspektivnější.
  • I kdyby to dalo 300 000 hráčů, tak je to pořád okrajová záležitost.
  • ano par tisic HC hracu dalo 50 60 65 70* 100* mega :D
  • walltar
    JJ proto všechno prezentuju jako svůj názor... každej má jinej.
  • walltar
    Určitě ne... SC bych řekl, má propracovanější simulaci letu, než Elite a díky tomu kolik mají peněz, budou mít asi propracovanější simulaci všeho. Viz poslední články o mechanice zdraví v FPS, nebo o tom jak budou fungovat stanice na MP lodích.

SC možná bude pocitově akčnější a arkádovější (protože Elite je celkem přesné znázornění vesmíru) ale bude mít pořád daleko do klasické arkády. Klasický mainstrem hráč asi SC hrát nebude, i když k němu asi bude mít blíž, než k Elite.

Jinak Elite dělá Braben.
  • Veskoslav
    To tak bude nejspíš vždycky. Někdo ti zase řekne, že to, co chceš změnit ty, tak naopak on by ponechal a změnil něco jiného, co ty by jsi nechal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit