Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martinbucek
    radsej by ste nas mohli nalakat na elite bombastickym gamesplayom s petrom
  • Bohuzel, ten trailer je fail.. Ano je parádně udělanej, kouká se na něj pěkně, slušná volba hudby a celý to tak hezky "funguje".. Ale tohle není Elite. Tohle není trailer na hru, kde je velmi těžký dát dohromady skupinu lidí co budou hrát spolu. Tolik lidí v jedný instanci - ani omylem.. Ten letovej model co je ve videu je spíš podobnej tomu co je ve Star Citizenu.. Fighty u stanic? Sigh..

Spousta lidí co E:D hrajou už nějakej ten pátek, jsou z toho traileru docela otrávený, protože prezentuje něco, co je na hony vzdálený tomu, jak ta hra vypadá teď. Osobně mi to příjde jako velmi dobře namířená podbízivá reklama.. Někdo to označuje za "false advertising" - to už nechám na ostatích. Nechápu proč se FD vydali cestou CGI a totálních výmyslů.. když mají hru která dobře vypadá a má svoje taháky.. jo aha, to by nebyl ale takovej Hollywood.. :/
    • walltar
      Jo nejvíc se mě líbí, jak prezentují sehranou útočící skupinu... A kdy že bude group mechanika? Hmm Někdy o velikonocích.

Pokud budou mít do tý doby stejný problémy s matchmakingem jako doteď, tak půlka lidí skončí v jiný instanci. A sehraná skupina si bude moc tak leda zanadávat na TS.
    • Je potreba sehnat dost heilu ,kterou poslou cinkacky .... a az poslou, tak se jim rekne, ze to prece musej brat jako nadsazku ...

Kdo ze tu psal ze se hry maj kupovat podle recenzi a traileru? lol
    • Taky jsem si rikal, ze je to takovy vlastne dvojity podvudek. Ma nalakat akcni hrace, kteri od toho cekaji celkem neco jineho a druhy je na tradicni hrace elite, kteri se mohou citit podvedeni, jak se hra prezentuje. No, ale proste hru je nutne prodat za kazdou cenu, jinak to pujde cele do kopru, takze ucel sveti prostredky...
  • Veskoslav
    Lidi. Všimli jste si takového veselého popisku, že se nejedná o ingame záběry? Já nevím, polovina si myslela, že to bude ultra mega hyper bojovka, kde bude vesmír, co je ve Star Treku atd. Ale osobně si myslím, že vesmír je defacto nudné místo. Já si hru užívám a v mém okolí je to taky tak. Přijde mi, že spousta lidí včetně našeho Starcitizen lorda v tom vidělo zcela něco jiného. A i když jsem fanouškem SC, tak než bude plně hratelný vesmír, tak si nějaký ten pátek počkáme. A jen aby jste pak nebyli stejně zklamaní.

Přijde mi to stejně jako u EvE, lidé natěšení z trailerů a po dvou hodinách to vypnout, protože ani neodstartují.
    • walltar
      No já abych se přiznal, tak mě na tom nejvíc vadí ta sterilnost. Nikdy sem předchozí díly nehrál, takže sem si vážně nemohl představit jaký to nakonec bude.

Ale myslím, že s jemnou úpravou mechanik by to byla mnohem lepší hra. Při cestování bych dal přednost možnosti si zvolit autopilot, který by optimálně doletěl a vystoupil z "warpu" na zvolené lokaci. U stanice bych chtěl mít možnost otevřít info o stanici z vesmíru, abych se mohl podívat, jestli má vůbec cenu přistávat. Přistávací autopilot bych radši v základu a mnohem rychlejší (prostě to už na popadesáté nějak přestává bavit). Celou mechaniku průzkumu bych chtěl nějak víc propracovanou... ten systém že zmáčknu tlačítko a chvíli počkám se mě moc nelíbí. Dokonce i ta minihra v Mass Effectu byla lepší. Těžba to samé... radši bych něco co by dávalo možnost s tou mechanikou nějak interagovat, nebo ji mít úplně automatickou. Něco co by samo o sobě bylo zajímavé.

Ale i přes to, že mám k té hře výhrady, tak na boj jako takový si třeba nemůžu stěžovat. tak prostě nebudu těžit a obchodovat a budu dělat třeba bounty huntera. Určitě mě to zabaví na nějakou dobu.

Je možné, že něco z toho co jsem řekl přidali v Gamma verzi, ale zatím jsem neměl čas hrát a myslím, že do ledna si ani nic nezahraju.

Každopádně toho že jsem na to přispěl nelituju... Už do teď v tom mám odlítaných celkem dost hodin a díky hraní s OR to je něco super. Úplně jiný herní zážitek.
      • Veskoslav
        Já hrál, spousta věcí je pak připomínkou pro ty hráče. Pravdu máš ve spoustě věcí, ale myslím si, že té hře až moc křivdíš. Na to, jak mají financovanou hru (narozdíl od SC) a jaké mají prostředky, tak je to solidní základ na který se bude X let stavět.
        • walltar
          S tím, že je to solidní zážitek souhlasím. Já jen říkám, že to mohlo být o něco lepší. Mohli některé mechaniky vynechat a zapracovat na jiných.
          • Veskoslav
            To tak bude nejspíš vždycky. Někdo ti zase řekne, že to, co chceš změnit ty, tak naopak on by ponechal a změnil něco jiného, co ty by jsi nechal.
            • walltar
              JJ proto všechno prezentuju jako svůj názor... každej má jinej.
    • Já mám pocit že tu spoustě lidí uchází význam slova reklama.
      • Která je ale v tomhle konkrétnim případě dost klamavá. Ta hra nemá s tim co je v traileru nic společnýho. Jo vlastně jo - typy lodí, stanic a to že je ve vesmíru. Grouping nefunguje, fleet mining taky ne, fleet jumping taky ne, skirmishe u stanic znamenaj insta-kill, seamless hyperdrive je zbožný přání a tak dále..
        • reklama...
      • No, tak reklama by nemela vzbuzovat klamava ocekavani. Treba jako, ze hra dela ke snidani vajicka a serviruje koblizky.
        • Veskoslav
          Tak to 90% herní produkce může zavřít krám. Viz reklama na DS II například, CoD MW 3 a AW atd:) A co takový chudák Blizzard, ten je úplně v koncích:)
        • Neměla, ale většinou to dělá a to ve všech odvětvích. Máme to hezky etymologicky v tom samotném slovu.
          • walltar
            Ale to přece neznamená, že je to tak správně. Já to jako správné nevidím a tak na to upozorním. To že to nejsou záběry ze hry sem viděl, ale prostě si myslím, že launch trailer by neměl vzbuzovat dojem úplně něčeho jiného, než člověk nakonec dostane.
  • zbytecny preplacany trailer. K Elite se nehodi.
    • Paulcz
      Alespoň 16. ušetřím pár stovek páč tohle podporovat nebudu
  • Lukyz
    Petr + Elite -> games play? Tak kdy? *1*
  • http://i.imgur.com/Ktyk9dx.png

je presne tam kde doopravdy je, ma aktualni rychlost a kurs. Dalsi sondy tam jsou udajne taky, takze pokud je nekdo
    opravdu magor, najde si na webzne NASY aktualni polohu sondy, zaleti do toho systemu
    a muze tu sondu hledat, dokazu si predstavit, ze na prani fans pridaji misi za tonz of creditz, ktera by tohle mela jako zadani. Tak mi nerikejte, ze tam je nuda ;)
  • Vojta_Ilavsky
    Tomu říkám trailer. *14*
  • Ta hra je vyborna a tenhle trailer s ni nema nic spolecnyho...Jinak pro Walltara: Ve vcerejsim gamma 2.0 patchi pridan route planner, takze uz tam nebude ten opruz o kterem jsi hovoril. Krom toho opraveno spoustu veci na Rift, kterej pouzivas ;)
    Jo a pridali novy 2 lode...
    • walltar
      Jo jo, Díval sem se... Je super, že to tak rychle opravují.
  • Minulý pátek jsem zakoupil plnou verzi, která má být spuštěna 16.12. Nemám přístup do bety jen do tutoriálů ale co jsem si tak osahal tak to bude paráda! X serié mě nebavila, EVE minulo. Naposledy jsem řádil ve vesmíru ve freespace 2. Potom ještě několikrát dohrány X-Wing a Tie fighter serie. Tohle sice není úplně akční střílení ve vesmíru ale mix mezi výše zmíněnými a mnou oblíbeným, ač špatně zpracovyným Battlecruiser 3000A.D. *1*
    • Mám jednu otázku, bude se tato hra prodávat i na DVD? Např. v JRC atd?
      • walltar
        Boxovaná edice bude, ale jestli ji uvidíš i v normálních obchodech vůbec nevím.
  • walltar
    Super trailer... Na jakou že to je hru? Protože ta Elite Co hraju já se tomuhle vůbec nepodobá.

Ale ono asi by to co tam dneska ve hře je moc na bombastický trailer nebylo, tak je potřeba si maličko vymýšlet a přehánět.

Jinak moc se mě líbil ten skok/boost ke stanici, něco takového tam mělo být jako cestování z jednoho místa na druhé. Nebo aspoň ten autopilot.
    • Ono to tam v podstate je... jen to musis ridit cele manualne a je to strasnej vomrd :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit