Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen zapatrej, vsechno se da sehnat ...a to i kdyz nahodou zrovna nefunguje nejvetsi obchodak na planete ... ;D
  • walltar
    Super trailer... Na jakou že to je hru? Protože ta Elite Co hraju já se tomuhle vůbec nepodobá.

Ale ono asi by to co tam dneska ve hře je moc na bombastický trailer nebylo, tak je potřeba si maličko vymýšlet a přehánět.

Jinak moc se mě líbil ten skok/boost ke stanici, něco takového tam mělo být jako cestování z jednoho místa na druhé. Nebo aspoň ten autopilot.
  • Je potreba sehnat dost heilu ,kterou poslou cinkacky .... a az poslou, tak se jim rekne, ze to prece musej brat jako nadsazku ...

Kdo ze tu psal ze se hry maj kupovat podle recenzi a traileru? lol
  • Minulý pátek jsem zakoupil plnou verzi, která má být spuštěna 16.12. Nemám přístup do bety jen do tutoriálů ale co jsem si tak osahal tak to bude paráda! X serié mě nebavila, EVE minulo. Naposledy jsem řádil ve vesmíru ve freespace 2. Potom ještě několikrát dohrány X-Wing a Tie fighter serie. Tohle sice není úplně akční střílení ve vesmíru ale mix mezi výše zmíněnými a mnou oblíbeným, ač špatně zpracovyným Battlecruiser 3000A.D. *1*
  • Taky jsem si rikal, ze je to takovy vlastne dvojity podvudek. Ma nalakat akcni hrace, kteri od toho cekaji celkem neco jineho a druhy je na tradicni hrace elite, kteri se mohou citit podvedeni, jak se hra prezentuje. No, ale proste hru je nutne prodat za kazdou cenu, jinak to pujde cele do kopru, takze ucel sveti prostredky...
  • Vojta_Ilavsky
    Tam to neni
  • tak microsoft ma prece GamesForWindows.. ehm ehm
  • Lukyz
    Petr + Elite -> games play? Tak kdy? *1*
  • Bohuzel, ten trailer je fail.. Ano je parádně udělanej, kouká se na něj pěkně, slušná volba hudby a celý to tak hezky "funguje".. Ale tohle není Elite. Tohle není trailer na hru, kde je velmi těžký dát dohromady skupinu lidí co budou hrát spolu. Tolik lidí v jedný instanci - ani omylem.. Ten letovej model co je ve videu je spíš podobnej tomu co je ve Star Citizenu.. Fighty u stanic? Sigh..

Spousta lidí co E:D hrajou už nějakej ten pátek, jsou z toho traileru docela otrávený, protože prezentuje něco, co je na hony vzdálený tomu, jak ta hra vypadá teď. Osobně mi to příjde jako velmi dobře namířená podbízivá reklama.. Někdo to označuje za "false advertising" - to už nechám na ostatích. Nechápu proč se FD vydali cestou CGI a totálních výmyslů.. když mají hru která dobře vypadá a má svoje taháky.. jo aha, to by nebyl ale takovej Hollywood.. :/
  • Lobo uz poslouchas vic nez jednu skladbu? :P
  • Vojta_Ilavsky
    Tomu říkám trailer. *14*
  • Co je na tom bombastickýho?! Nuda za tónů nějaký humusárny...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit