Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asi to nebude lepší než ty dvě poslední sra
    .ky co?
  • Abyste se neposr.ly i kdyz to je kravina to jakoze jo tak to zabavi akcni filmy proste bavi pokud je nenataci Uwe Boll ..... a mimoto vizualne je RE serie vcelku povedena. Jinak hodne komentu je tu kolem vzkriseni Michelle Rodriguez ....... panove kolik tam behalo Alici ??? hmm klonovani to je jasna volba :)
  • Člověk, který hrál první díly resident evilu byl hodně překvapený, když se horror změnil na akční hru s tzv. "hororovými prvky". Pak vznikl první film s Milou a člověk si ještě trošku říkal, že vidí resident evil. Ne že by se u toho člověk bál, ale tak ta atmosféra tam byla podobná hře. Poté přišel druhý film, jediný plus celého filmu byla Jill Valentine, město Raccon City, policejní tým S.T.A.R.S. a Nemesis. Jinak děj nebyl nic moc a se hrou to nemělo nic víc společného. Třetí film kde se objevil Chris Redfield v roli toho týpka co hrál hlavní roli v Prison Break bych ani moc nekomentoval. Chris byl jednoduše k smíchu a to se bohužel pro takovou herní hvězdu nehodí. Jeho sestra Clair mi tam taky moc neseděla, ale obojí je jen můj názor. Pak vyšel ten animovaný film RE: Degeneration, který se navrátil zpět k herním kořenům v hlavní roli s Leonem S. Kenedym. Musím si přiznat, že to byl podle mě nejlepší film na motivy RE a raději bych viděl více takových. Každopádně tisíc lidí, tisíc názorů a nemusíte se mnou souhlasit, ale já nebudu odsuzovat tenhle film dokud ho neshlédnu, ale moc velké naděje - si podle téhle ukázky, že to bude hodně jako první tři díly hry, nedělám.
    • Mas to trochu popletene. Treti dil byl Resident Evil: Extinction - a byl to ten v pousti. Ten o kterem mluvis ty je ctvrty dil a ten uz opravdu stal za poradne velke kulove.
  • No já jsem se u trojky přestal hledat pojítka mezi jednotlivými díly a začal jsem každy díl vnímat jako samostatnou záležitost resp. "povídky z jednoho zombie univerza". Takže si na nic stežovat nemůžu ... ale je škoda, že děj (pokud se tomu dá tak říkat a pokud to vůbec nějaký děj má) je tak nekonzistentní
    • , že je z toho člověkovi až špatně .... prostě deus ex machina na druhou
  • u všech zombie.. proč.. já vim vydělá to zase balík.. ale kruci, vždyť už to není vůbec dobré.. radši bych uvítal oznámení dalšího animáku od Capconu, než tuhle patlaninu..
    • No na pokračovaní animovaného degeneration sa pracuje

      http://www.csfd.cz/film/286650-biohazard-damnation/diskuze/
  • Trochu mě mrzí cesta jakou se tahle série vydala. Třetí díl považuji za nejlepší z RE série, perfektní postapo.. čtyřka špatná nebyla, ale začala bejt moc scifi, já scifi rád.. ale tohle mi prostě k RE nějak nesedí.. Jako určitě se na tenhle díl budu těšit, ale trojku to nepřekoná ani náhodou, zas to bude moc scifi :(
    • trojka byla libová *3*
  • hudba z trona? really? toto vyzerá riadne divne :D a s tým sony crap somarinami na začiatku, riadne odveci.. čistá reklama
  • 4. diel? Super, teším sa, určite si to stiahnem.
    • Moment, to už je piaty?
  • Jazz
    No jo chlapci, to totiž vůbec nevypadá jako prequel. *7*
  • nechápem čo autorovi novinky vadí. Trailer parádny, čisté velkorozpočtové béčko....posledný diel mal jedno z najlepších 3D v kine a neľutujem tie prachy.

    99% hier má príbeh na úrovni najhorších B-filmov a toto je film robený pre počítačovú generáciu.......ak chcem sci-fi na úrovni pustím si Počiatok, Blade Runnera alebo nejakého Proyasa, prípadne siahnem do knižnice po P.K.Dickovi. Ked chcem popcorn zábavu idem na Transformerov alebo Residenta.......trailer sa mi zdá práveže konečne celkom velkolepý a M.Rodriguez, či jej klona len uvítam......v Avatarovi hviezdila a je to super herečka...
    • ZvacA
      Problém je, že ona ta počítačová generace na něj hází bobek. Vlastně ani netuším, kam má být nový Resi cílenej? Fanoušky jen utvrdí v tom, že Anderson pochopil koncept leda tak z fanstránek. Ti, kteří to byli schopni tolerovat už tímhle odradí, široké veřejnosti je po Afterlife další RE film celkem u zádě a těm málům, co si cvrknou z laciných 3d triků a sem tam záběrů na Millu nebo Michelle a budou tomu tleskat se to ani nemůže vyplatit, ne? Mě to netankuje kvůli fanouškovství vůči hře, ale spíše z toho důvodu, že tenhle chlápek nenatočí ani slušně béčkový film na Resident evil pozadí a to přece nemůže ujít ani laikovi, který se o herní sérii nezajímá. Jestli to pojede v duchu Afterlife, což asi určitě, tak ten snímek není z hlediska filmové kvality ani tak ničím zajímavý a velmi rychle bych si rozmyslel, zda mi stojí vyhazovat dvě kila za to, abych se jen kochnul 3d zpracováním.
    • ales.smutny
      Vadí mu reklamy...a režisér...:)
      Russell Mulcahy, který natočil trojku byl mnohem lepší, a natočil podle mě nejlepší díl série. U Andersona je také problém, že neví co s tím, bez diskusí skvělým, 3D dělat...já chápu jeho okouzlení vlastní ženou (Millou), ale tříminutová zpomalovačka na ni prostě film neutáhne...i když je fakt hezká...;)
      • Měl bych smělý dotaz, který pramení z čisté zvědavosti. Nemá být reaktor neutrální, jako slavní zaklínači ,-) Ne spíš bych pochopil, že si děláte legraci.
        Stejně bych nesoudil ani film ani režiséra. Bral bych to spíše ve stylu: Tak tu máme opět nový díl RE. Třikrát hurá a ještě jednou a teď konečně můžeme potichu plakat, když nás nikdo neuvidí ani neuslyší. Film RE si dokáže sám na sebe vydělat i něco málo navíc a to je vše co film potřebuje. Když se to rejřovi povede, tak to není "neschopní mužíček", ale pan režisér. Tak bych to bral, já. Jako film plný toho co chce v něm člověk vidět. *1* *1* Pak to zůstává jedině na samotném jedinci co v něm chce vidět. Možná někdo jen krásnou ženskou jení zas *11* A proto se to točí, abychom se mohli u piva hádat *2* .
        • ales.smutny
          Proč by(ch) neměl projevit svůj názor?:) Tím spíše, že jsem i filmový publicista a hodnocením filmů se taktéž živím a s Andersonovými filmy se setkávám už pár let :)

          Já se ke všemu snažím přistupovat s nadějí, že půjde o dobrý kousek... ale když jsem si už tak říkajíc spálil tolikrát, že jsem si upálil bříška na prstech jedné ruky, nějak už Andersonovi nevěřím... Vydělat potřebují producenti a tvůrci... Já jakožto koncový příjemce produktu chci něco úplně jiného, což se s výdělkem nevylučuje :)
          • aj filmový recenzent?? na akom portáli??, to by som si velmi rád i nejakú hernúrecku prečítal, lebo tie herné sú TOP, obzvlášt tú na Dark Souls považujem za najlepšiu v rámci česko - slovenska
            • ales.smutny
              Kdysi tištěně Premiere, občas ještě Cinema, Houser, XB-1 a pravidelněji Filmweb.cz :) Ale už to není jako dřív, není tolik času.

              A díky:)
          • Děkuji za reakci. Jen na okraj nechtěl jsem, aby můj příspěvek vyzněl jako kritika, jen jsem byl zvědaví proč tolik akce pro nic ,-)
            Jinak musím říci, že člověka který má práci, jako recenzent filmů a ještě ho neodvezli do léčebny pro choromyslné, je milé vidět. Co dnešní kinematografie je schopná vyprodukovat je někdy zarážející. Vedle romantických komediích se producírují filmy které by měli ukazovat realitu dnešního světa, ale vždy je to jen jeden pohled na věc. Filmy nám nutí jediní pohled a myslím si, že RE je proto vtipná vložka. Jest-li milá Milla ve filmu pobíhá a skáče a každou chvíli si mění svojí DNA a RNA a její bílkoviny připomínají spíše mix nepovedené rybí pomazánky a to vše asi již drží, tak lepidlo Herkule. To je vtipné a člověk se musí zasmát. A když potřebují vydělat producenti a dalších nejmíň XXXXX pánů s obleky, tak potřebují někoho kdo splácá nějaký paskvil, který se bude nám ovečkám líbit. Filmy se již netočí, aby nám něco zdělili těžké poselství ,-) Doba se nám změnila.

            "Kde soudruzi z NDR udělali chybu?"
            • ales.smutny
              Aby nedošlo k omylu, já mám RE sérii moc rád... vlastně první díl, který mne opravdu nebavil byla až čtyřka, kde prostě podle mě 3D hrozně ublížilo celkovému stylu... Anderson se topí v tom, co všechno jde s 3D dělat, ale podle mě mu to vůbec nejde.
              Vždyť ten konec je takový nanicovatý a bez šťávy... Plus nelogické věci jako napasování Redfielda do děje (proč? Vždyť i vystačí sami a dobře v téhle sestavě). Proto mám rád trojku. Je svižná, necpe tam zbytečně postavy, které patřičně neumřou:) a má styl, i když béčkový, tak se na ni prostě dobře divá. U čtyřky jsem se fakt nudil a to i přes Millu a klasický styl "máme skupinku lidí, kdo umře první?".

              A co se týče dnešní kinematografie...nu...spíš je to otázka české distribuce, co k nám přináší. Je to o tom, že potřebují distributoři vydělat...ale vydělávají otřesné romantické "komedie" s přestárlými hvězdami bez humoru...a laciné hororové fláky... No, to je na delší diskusi, ale se současným stavem, co je u nás v kinech určitě spokojený nejsem:)
      • product placement je tam odveci, súhlasim.....i to, že trojka bola najlepší diel v rámci série....Anderson je čisto béčkový klipovitý režisér, ale v Afterlife ma po hrozostrasnej dvojke celkom príjemne prekvapil, nebyt nijakého konca, tak som sa bavil viac ako skvelo......škoda, že nemá G.A. Romero takýto rozpočet, to by bola zombie "podívaná" :-)
    • Amen :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit